"Evident ca niciun Guvern nu poate fi perfect. Important este sa constientizezi acest lucru si sa incerci permanent sa-ti imbunatatesti activitatea", se arata intr-o precizare facuta de Biroul de presa al Ministerului Economiei in urma publicarii in Revista 22 a unui interviu in care ministrul Adriean Videanu a declarat ca "guvernul, in ansamblul lui, e perfect". Potrivit ministerului Economiei, la transcrierea interviului, "nota ironica a ministrului nu a putut fi redata, generand o interpretare eronata a ideii sale".

La intrebarea "Până la urmă, are vreo problemă Cabinetul?", ministrul a rapuns in felul urmator: Guvernul, în ansamblul lui, e perfect. Cea mai mare problemă, pe care trebuie să o recunosc, este cea de comunicare publică.

Insa, potrivit ministerului Economiei, ministrul a fost ironic cand a afirmat ca Executivul este perfect. "In timpul interviului, ministrul Videanu, raspunzand unei intrebari adresata de jurnalista si referindu-se la eventualele probleme ale Cabinetului a dorit, intr-o tenta ironica, sa sublinieze problema, care, in opinia domniei sale, este cea mai mare: aceea a comunicarii publice", se arata in precizare.