Circulatia rutiera va fi inchisa intre 2 si 31 august pe tronsonul de drum cuprins intre intersectia DN7 cu Centura Bucuresti Nord din Chitila si intersectia autostrazii A1 cu Centura Capitalei (zona Carrefour Militari), pentru executarea unor lucrari de infrastructura, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Potrivit unui comunicat transmis luni de companie, intre 2 august (ora 00.00) si 31 august (ora 23.00), zona va fi inchisa pentru executarea unor lucrari de infrastructura de conectare a noului pasaj de pe Centura de Nord a capitalei cu pasajul de la Chitila. In plus, vor mai fi executate si lucrari de aducere la parametri optimi de rulare a carosabilului pasajului existent precum si de largire a rampei Chitila.

CNADNR precizeaza ca, in perioada lucrarilor, nu vor fi afectate relatiile de intrare-iesire in/din Municipiul Bucuresti.

Astfel, circulatia se va desfasura deviat, pe traseele semnalizate cu indicatoare de informare de culoare galbena:

  • pentru relatia DN7- A1. Circulatia se va desfasura deviat, pe traseul Centurii Bucuresti (C.B), in directia intersectia Centurii Bucuresti cu DN1A, C.B.. cu DN1, C.B. cu DN2, C.B. cu DN3, C.B. cu A2, C.B. cu DN4, C.B. cu DN5, C.B. cu DN6, C.B. cu A2
  • pentru relatia A1 - DN7. Circulatia se va desfasura deviat pe traseul Centurii Bucuresti (C.B) in directia intersectiilor: C.B. cu DN6, C.B cu DN 5, C.B. cu DN4, C.B. cu A2, C.B cu DN3, C.B cu DN 2, C.B cu DN 1, C.B cu DN1A, pe DN1A pana la intersectia cu DN7.

CNADNR mentioneaza ca "s-a ales luna august pentru executarea acestor lucrari in urma consultarii valorilor de trafic inregistrate de Politia Rutiera care arata ca, in aceasta perioada, trec cele mai putine masini prin zona DN 7 - A1".

Totodata, potrivit comunicatului, "CNADNR isi cere anticipat scuze participantilor la traficul rutier pentru eventualele neplaceri ce ar putea fi create si le multumeste pentru intelegere".