Madalina Manole a fost inmormantata vineri

Madalina Manole a fost inmormantata vineri

Foto: Agerpres

Madalina Manole a fost inmormantata, vineri seara, in jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploiesti, cortegiul funerar fiind asteptat de aproximativ 5.000 de persoane, transmite Mediafax.

Pe parcursul traseului de la Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena, unde a avut loc slujba de inmormantare, spre Cimitirul Bolovani, traficul rutier a fost dirijat de politisti.

Admiratorii Madalinei Manole au inceput sa aplaude la aparitia masinii mortuare si au continuat pana cand autoturismul a ajuns la mormantul aflat pe aleea centrala a Cimitirului Bolovani, aproape de locul in care este inmormantat jurnalistul ploiestean Gabi Dobre, care a murit de cancer in urma cu cinci ani, la varsta de 33 de ani.

In jurul gropii in care a fost introdus sicriul, jandarmii au amplasat garduri de protectie, iar in imediata apropiere a mormantului a fost permis doar accesul familiei, al prietenilor, al colegilor de breasla ai Madalinei Manole prezenti la inmormantare si al jurnalistilor.

Preotul care a tinut o slujba de cateva minute in fata Casei de Cultura a Sindicatelor, dupa ce sicriul cu trupul neinsufletit al artistei a fost scos pentru a fi dus la biserica, a tinut un scurt serviciu funerar si la cimitir, dupa care sicriul a fost coborat in groapa, fiind apoi acoperit cu miile de flori de la admiratori.

Slujba de inmormantare a Madalinei Manole, oficiata de doi preoti pe scarile din fata Bisericii Sfintii Imparati Constantin si Elena, din Ploiesti, s-a incheiat in jurul orei 18.15, dupa aproximativ o jumatate de ora, la slujba participand, alaturi de membrii familiei, sute de fani ai artistei.

La finalul slujbei, unul dintre preoti a afirmat ca muzica este darul pe care Dumnezeu i l-a dat Madalinei Manole si ca opera artistei va ramane in urma ei chiar daca ea a plecat dintre noi.

Pe tot parcursul slujbei, doua echipaje ale ambulantei au stat in zona pregatite sa intervina in caz de nevoie.

De asemenea, un echipaj al Ambulantei apatinand unei clinici private din Ploiesti a fost prezent la Casa de Cultura a Sindicatelor, cadrele medicale acordand la un moment dat asistenta medicala mamei artistei. Acesteia nu i s-a facut rau, insa surse medicale au spus ca i-a fost administrata o perfuzie pentru a preveni un lesin.

Cortegiul funerar a plecat vineri, in jurul orei 17.00, de la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti spre Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena, in aplauzele a mii de fani care au tinut sa-si ia ramas bun de la ea.

La iesirea din Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti, in fata cladirii, un preot a tinut un scurt serviciu religios, in prezenta a aproximativ doua mii de oameni care au asteptat aplaudand iesirea sicriului cu trupul neinsufletit al Madalinei Manole.

Timp de aproape sapte ore, mii de oameni au asteptat la rand zeci de minute, in soare, pentru a aduce un ultim omagiu la catafalcul amenajat in holul Casei de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti.

Printre cei veniti la catafalcul de la Casa de Cultura a Sindicatelor s-au numarat Nico, Ovidiu Comornic, Maria Dragomiroiu, George Nicolescu, dar si oameni simpli care au venit sa aprinda o lumanare si sa duca o floare, unii dintre ei sositi din alte judete.

Cortegiul funerar a ajuns, vineri, in jurul orei 10.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti, unde s-au aflat mii de fani care au tinut sa-i aduca un ultim omagiu artistei.

Trupul neinsufletit al Madalinei Manole a fost depus, vineri dimineata, in jurul orei 4.00, la capela Bisericii "Sfanta Treime" din Ploiesti.

Cantareata Madalina Manole a fost gasita moarta de catre sotul ei, miercuri dimineata, in locuinta lor din localitatea Otopeni, artista luandu-si viata in ziua in care implinea 43 de ani, ea fiind casatorita si avand un baietel de un an si o luna.

In luna mai a acestui an, Madalina Manole a lansat cel de-al noualea album al sau - "09 Madalina Manole", la MediaPro Music. Printre cele mai importante albume din cariera sa se numara "Ei, si ce?" (1993), "Traiesc pentru tine" (1996), "Canta cu mine" (1998), "Dulce de tot" (2000).