Mioara Mantale

Mioara Mantale

Foto: Agerpres

Mioara Mantale a fost eliberata din postul de subprefect al Capitalei, printr-o hotarare de Guvern adoptata miercuri, si trecuta pe un post de inspector guvernamental, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax.

Executivul a decis, saptamana trecuta, ca numarul de subprefecti sa fie redus de la doua posturi la o singura functie in fiecare judet, iar in Bucuresti sa fie doi subprefecti in loc de trei.

Ceilati doi subprefecti din Capitala sunt Cristina Ecaterina Corut si Dafinel Manoiu.

De asemenea, si subprefectul de Dambovita Mircea Nistor a fost mutat din postul de subprefect in cel de inspector guvernamental.

Potrivit surselor citate, printre ceilalti subprefecti eliberati din functie se afla Kalman Zoltan (judetul Arges), Sarkady Zsolt Csaba (Bihor), Benedek Kaplar Gabor (Covasna), Petrideanu Calin (Cluj), Stoian Nicolae (Arad), Pop Adrian-Constantin (Olt), Angheluta Cristian (Iasi), Bancila Marius (Brasov), Iustian Mircea-Teodor (Constanta), Nicu Cristian-Costel (Buzau), Birsan Cristian (Salaj), Mungiu Dana (Neamt), Gorun Tiberiu (Gorj), Florea Paul (Galati), Cretuleac Radu (Suceava).