Procurorii DIICOT efectueaza mai multe perchezitii in Bucuresti si in judetele Olt si Dolj, pentru a prinde o retea de falsificatori de carduri, informeaza Agerpres. Printre cei 20 de membri ai retelei se numara fratele unui judecator de la Tribunalul Dolj si fiul unui angajat al Ministerului Administratiei si Internelor la CS Dinamo.

In urma perchezitiilor, 20 de membri ai retelei, care a operat in Italia, Germania, Suedia si Romania, vor fi dusi la sediul DIICOT din Craiova, pentru a fi audiati.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii cerceteaza mai multe persoane pentru constituirea unui grup infractional organizat, acces fara drept la un sistem informatic, punere la dispozitie a unor date informatice, detinere de echipamente in vederea falsificarii instrumentelor de plata, falsificarea unui instrument de plata electronica si punerea in circulatie de instrumente de plata falsificate.

Perchezitiile sunt efectuate in 38 de imobile din Craiova, in trei imobile din judetul Olt si in sase imobile din Bucuresti.