Un incendiu de proportii a avut loc, miercuri dimineata, in jurul orei 4:30, la mai multe standuri din Centru comercial Dragonul Rosu. Focul se intinde pe o suprafata de o mie de metri patrati. 24 de autospeciale sunt la fata locului, insa flacarile sunt foarte greu de stins pentru ca in incaperi in care se afla materiale combustibile.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Anca Onofrei, a precizat la Antena 3 ca deocamdata, nu se poate actiona din interior, echipele aflate la fata locului incearca sa limiteze incendiul, insa fumul este foarte inecacios. Ea le-a recomandat locuitorilor din zona sa inchida ferestrele, acest fum fiind periculos pentru sanatate.

UPDATE: Un pompier a murit in incendiu, alti patru sunt la spital. Pompierul mort avea 24 de ani si si-a pierdut viata in timp ce incerca sa isi salveze un coleg. Prefectul Capitalei a declarat, pentru Realitatea TV, ca nu exista victime civile. El a adaugat ca flacarile au fost izolate si nu exista pericolul ca incendiul sa se extinda. Stingerea focului va mai dura cateva ore.