Doi talhari care au spart o banca in Arad si-au dat dedicatii in discoteca de la Moneasa, imediat dupa jaf, relateaza Aradonline.

Vazandu-se cu 15.000 de lei, cei doi talhari au ajuns direct la Moneasa de la banca pe care tocmai o jefuisera, semn ca au trecut prin filtrele Politiei fara nicio problema. Ajunsi in statiune, Florin Ion Stepan si Valcu Ciprian Valentin de 31 de ani s-au pus sa sarbatoreasca ''reusita" intr-o discoteca.

Momentul care i-a dat de gol a fost cel in care au inceput sa-si dea dedicatii unul altuia: ''Pentru cei mai tari spargatori de banci'', ''Pentru fratiorul meu, cel mai tare spargator de banci'' etc. Dupa ce au revenit in Arad, politistii au descins la locuintele acestora.

L-au prins doar pe Stepan Florin Ion, ''fratiorul'' lui, ''cel mai tare spargator de banci'', Valcu Ciprian Valentin fiind de negasit. In apartamentul in care locuia Florin Stepan, politistii spun ca au gasit o parte din suma furata de la banca. In cadrul audierilor, Stepan ar fi recunoscut fapta, spun anchetatorii. Acesta ar mai fi declarat ca stiau despre banca pe care au jefuit-o ca nu avea paza umana. De la fata locului, Stepan a mai povestit ca au plecat cu un autoturism. Valcu Ciprian Valentin este dat in urmarire generala pentru talharie iar Florin Stepan a fost deja arestat preventiv pentru 29 de zile.

In urma cu doua saptamani doi barbati cu fetele acoperite au amenintat-o pe casiera si au fugit cu o suma de bani, la o sucursala bancara din Arad.