Autobuzele 385 si 636 circula pe trasee deviate duminica, in ziua concertului AC/DC

de Alina Neagu     HotNews.ro
Vineri, 14 mai 2010, 17:55 Actualitate | Esenţial

Autobuzele de pe liniile 385 si 636 vor circula duminica pe trasee deviate, in ziua concertului trupei AC/DC din Piata Constitutiei, anunta Mediafax, care citeaza un comunicat al RATB.

Autobuzele liniei 385 vor circula pe traseul de baza intre Platforma Valea Oltului si intersectia Soselei Panduri cu Calea 13 Septembrie, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Soseaua Panduri, Bulevardul Eroilor, Splaiul Independentei si apoi pe traseul actual.

Si autobuzele liniei 636 vor circula pe traseul de baza intre CET Vest Militari si intersectia Soselei Pandurilor cu strada Doctor Rainer, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Eroilor, Splaiul Independentei, cu intoarcere la Podul Izvor, pe malul stang al Splaiului Independentei, Bulevardul Eroilor, Strada Bagdasar, iar apoi traseul de ducere.

In plus, in noaptea de duminica spre luni, intre orele 4.30-6.00, autobuzele liniei 136 vor circula pe traseul de baza intre CET Vest Militari si intersectia strazii Izvor cu Calea 13 Septembrie, apoi pe un traseu modificat, pe strada Izvor, Splaiul Independentei, Podul Izvor, cu intoarcere prin bulevardele Libertatii, Natiunile Unite, strada Izvor, Calea 13 Septembrie, apoi traseul de baza.

Autobuzele vor reveni pe traseul de baza luni, dupa ora 6.00.

Accesul la concertul sustinut de trupa AC/DC duminica, in Piata Constitutiei, din Bucuresti, se va face intre orele 15.00 si 21.30. Brigada de Politie Rutiera a Capitalei a instituit, incepand de miercuri, restrictii de circulatie in zona Pietei Constitutiei, pe bulevardele Natiunile Unite, Libertatii si Unirii, in contextul pregatirilor pentru concert.

Duminica, in ziua desfasurarii concertului AC/DC, intre orele 14.00 si 00.00, traficul va fi restrictionat pe Calea 13 Septembrie, intre bulevardul Libertatii si Piata Arsenalului, bulevardul Libertatii intre Piata George Cosbuc si Splaiul Independentei si pe bulevardul Natiunile Unite intre strada B.P. Hasdeu si Piata Natiunile Unite.

Soferii care intentioneaza sa tranziteze zona pe durata restrictiilor sunt sfatuiti sa foloseasca urmatoarele rute ocolitore: bulevardul Regina Maria - bulevardul George Cosbuc - bulevardul Tudor Vladimirescu - Piata Arsenalului; bulevardul Regina Maria - bulevardul George Cosbuc - bulevardul Tudor Vladimirescu - Soseaua Panduri; strada B.P. Hasdeu - strada Izvor - Piata Arsenalului - Soseaua Panduri - Calea 13 Septembrie.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

945 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version