Peste 7.500 de persoane au vizitat Parlamentul in prima zi a "Portilor deschise". Cei interesati au putut vizita mai multe sali reprezentative pentru activitatea deputatilor, au asistat la un concert de muzica populara, iar in fata salii "Unirii" a fost amenajat un targ de produse traditionale romanesti. Camera Deputatilor organizeaza pentru doua zile, pe 1 si 2 mai, intre orele 10.00 - 16.00, a 7-a editie a evenimentului "Porti deschise".

Cei interesati pot vizita sambata si duminica mai multe sali reprezentative pentru activitatea Camerei Deputatilor - "I.I.C. Bratianu", "Take Ionescu", "Unirii", "Al.I.Cuza", , "Nicolae Iorga", "Nicolae Balcescu", "Galeria de Onoare", Muzeul Parlamentului, dar si alte cateva spatii care nu fac parte din circuitul obisnuit. Printre acestea se numara Cabinetul Presedintelui Camerei Deputatilor, sala de plen, salonul oficial "I.G.Duca", sala "Spiru Haret" si sala "Mihai Viteazu".

De asemenea, vizitatorii pot merge, in premiera, in subsolul aferent salii "C.A.Rosetti" unde, cu sprijinul Agentiei de presa "Agerpres", este organizata o expozitie de fotografii realizate in perioada in care se construia Palatul Parlamentului.

Pe durata evenimentului, Camera Deputatilor gazduieste un concert de muzica populara, iar in fata salii "Unirii" este amenajat, cu sprijinul Muzeului Taranului Roman, un targ de produse traditionale romanesti

Camera informeaza ca la ultima actiune "Porti deschise", desfasurata in februarie 2010, s-au inregistrat circa 20.000 de vizitatori.

Accesul in Camera Deputatilor se va face prin intrarea C1, nivel P (intrarea dinspre Piata Constitutiei).