Arbitrul Marius Martis a fost retinut, joi seara, pentru 24 de ore, de procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) sub acuzatiile de complicitate la luare si dare de mita, informeaza Agerpres. La iesirea din sediul DNA Pitesti, in timp ce era dus catre duba care urma sa-l transporte in arestul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges, Martis si-a sustinut nevinovatia.

"Procurorii spun ca sunt complice la un meci al lui Serea, ca am stiut ce a facut Serea. Eu nu stiu nimc", a declarat Martis.

Aparatorul lui Martis, avocatul Ticu Burca, a declarat ca clientul sau a fost retinut pentru complicitate la infractiunile de luare si dare de mita intr-un nou dosar ce are legatura cu patronul FC Arges, Cornel Penescu. El a mai fost audiat si in urma cu un an, in acelasi dosar.

Anterior, in cursul zilei de joi procurorii anticoruptie au perchezitionat si locuinta lui Martis din municipiul Focsani, potrivit relatarilor presei locale.

Tot joi, fostul arbitru Ionica Serea a fost retinut de procurorii DNA Pitesti sub acuzatia de luare de mita. Martis si Serea sunt cercetati pentru fapte de coruptiei intr-unul din dosarele in care este implicat si patronul echipei FC Arges, Cornel Penescu, conform unor informatii neconfirmate oficial.