EXCLUSIV Surse: Sapte din cei noua judecatori de la Curtea Constitutionala urmau sa fie cercetati de ANI

de D.T.     HotNews.ro
Joi, 15 aprilie 2010, 21:32 Actualitate | Esenţial


Membrii Curtii Constitutionale a Romaniei
Foto: AGERPRES
Sapte din cei noua membri ai Curtii Constitutionale, mai putin presedintele Ioan Vida si judecatorul Nicolae Cochinescu, urmau sa fie verificati de ANI, intrucat pe numele lor a fost inregistrata, in urma cu trei saptamani, o sesizare referitoare la discrepante intre declaratiile de avere si realitate, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

Potrivit acestora, exceptii de neconstitutionalitate similare cu cele invocate de avocata Alice Draghici si care au dus, practic, la desfiintarea ANI, au fost ridicate si in trecut, dar au fost respinse. Exceptiile ridicate in cazul Bradisteanu au fost admise dupa sesizarea, la ANI, impotriva judecatorilor Curtii.

Declaratiile de avere nu vor mai fi publice - este unul din efectele deciziei Curtii Constitutionale, care a lasat practic Agentia de Integritate fara atributiile principale. Practic, senatorii, deputatii, ministrii, etc. nu mai sunt obligati sa-si faca publice declaratiile de avere si de interese.

Surse guvernamentale au declarat pentru HotNews.ro ca Guvernul urmeaza sa emita in cel mai scurt timp o ordonanta de urgenta care sa redea principalele atributii Agentiei de Integritate, dupa ce capitolele I si VI din Legea 144/2007 (legea de functionare a Agentiei NationaIe de Integritate) au fost declarate neconstitutionale prin Decizia 415 din 14.04.2010. Motivarea deciziei CC n-a fost inca redactata, ea urmand sa fie data publicitatii in perioada urmatoare.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

12910 vizualizari

 • +54 (56 voturi)    
  Frica de catuse (Joi, 15 aprilie 2010, 21:00)

  Blade Runner [anonim]

  Domnilor judecatori li s-a facut frica si gata cu ajutorul avocatei corupte Draghici au rezolvat rapid problema.
  • +37 (37 voturi)    
   Moisei. Sacrificiu inutil ! Tradatorii cyborg (Joi, 15 aprilie 2010, 22:04)

   Vyidoo Gheizoa [anonim] i-a raspuns lui Blade Runner

   Astia trebuie eutanasiati adhoc cu seringa 7.62 si apoi sa li se faca un remember la muzeul figurilor de ceara
   • +37 (37 voturi)    
    Look at !... (Joi, 15 aprilie 2010, 22:42)

    Incredibil [anonim] i-a raspuns lui Vyidoo Gheizoa

    Uite cine duce tara asta de rapa. Deci 7 dintre ei sunt corupti pana in maduva oaselor.. Restul "corecti". Halal. Astia trebuiau sa moara la revolutia din 89, nu tineri nevinovati.
    • +29 (29 voturi)    
     Strigator la cer! (Joi, 15 aprilie 2010, 23:11)

     Econom [anonim] i-a raspuns lui Incredibil

     Cu alte cuvinte, ce s-au gandit ei, sa dea ei o lege prin care sa nu-i mai intrebe nimeni de unde au averile pe care le "strang" sau de unde le primesc si prin ce mijloace le fac, atat ei cat si politicienii. Foarte inteligent din partea lor, dar nu e corect fata de ceilalti 22 de milioane de prosti care platesc taxe la stat si care nu stiu cum acesti bani sunt administrati de acei ministrii, senatori, deputati,,,,etc., nu mai zic de imprumuturi straine sau alte fonduri..
     • +32 (36 voturi)    
      Ar trebui facut in felul urmator... (Joi, 15 aprilie 2010, 23:45)

      bgd [utilizator] i-a raspuns lui Econom

      Luata frumusel o tara unde totul functioneaza cum trebuie, Germania, Austria, Danemarca, etc...si copiat tot ce inseamna coduri, constitutie, sisteme de organizare a statului, etc, etc... si inlocuit.
      Vor fi 2-3 ani de haos...dar macar stim ca ne indreptam in directia corecta. Daca mai acceptam ca acesti infractori sa faca legile asa cum doresc ei si in interesul lor...nu o mai ducem mult.
      Ne raman 3 variante mari si late. 1. Plecat, 2. In genunchi in propria tara si 3. Copiat modelul lor si devenit la randul nostru infractori.
      As mai fi spus si 4...sa ne revoltam, dar nu merge la poporul asta.
      • +19 (19 voturi)    
       daca Iliescu n-ar fi existat..... (Vineri, 16 aprilie 2010, 6:44)

       dlp [anonim] i-a raspuns lui bgd

       Asta trebuia facut imediat dupa revolutie. E primul lucru la care m-am gandit atunci ca trebuie facut. Atat de simplu era ... si noi unde am fi ajuns daca pur si simplu copiam legile Germaniei sau Angliei! Dar camarila comunistilor si securistilor condusa de Iliescu nu ar mai devenit milionari in Euro Si acum intelegem de ce Iliescu a vrut democratie ORIGINALA
       • +2 (8 voturi)    
        Statul de drept tradus pentru Mugur Ciuvică (2) (Vineri, 16 aprilie 2010, 9:09)

        Andra [anonim] i-a raspuns lui dlp

        (continuare)

        O să spuneţi poate că aceia care ţin discursul acesta o fac din interes şi că nu merită să le discutăm argumentele. Dar eu aş crede că unii sunt mai degrabă dezorientaţi: şi propun să ne facem datoria să îi orientăm acceptând ca punct de plecare buna lor credinţă.
        Ca atare, o să iau la rând trei dintre argumentele lor principale.

        Unu, că an¬ticorupţia nu e serioasă pentru că e slabă.

        Doi, că anticorupţia nu e serioasă pentru că e publică.

        Şi trei, că anticorupţia nu e serioasă pentru că e politizată.

        1. Anticorupţia nu dă rezultate şi deci de vină sunt DNA şi ANI.

        Cam aşa sună argumentul. În realitate, la ora asta sunt sute de oameni sub anchetă, iar numărul de înalţi demnitari trimişi în judecată e cel mai mare proporţional din Euro¬pa de la Mani pu¬lite încoace. Dacă DNA se mişcă uneori greu, e din vina unor parlamentari care l-au apărat pe Năstase până la ultima baricadă, sub conducerea lui Crin Antonescu şi a altora ca el sau a unor curţi superioare unde sistemul aleator de distribuire al cazurilor le trimitea mereu, în mod straniu, la Viorica Costiniu. Dacă sapi numai gropi pe un traseu de curse, e greu după aceea să dai vina pe cal că nu aleargă destul de repede.
        Sau poate e vorba de ANI, o instituţie pe care dl Diaconu o declară ridicolă. Aşa e, e o instituţie cu puteri legale puţine. De ce?

        Pentru că tot colegii liberali ai dlui Diaconu, în colaborare cu PSD, ne-au împiedicat să îi dăm puteri mai multe.
        Ia întreabă tu în jur, Mircea, şi ai să afli cum îşi închideau toţi liberalii telefoanele în luna mai 2006 de teamă că îi sun eu să le cer să voteze pentru ANI. Unii mi-au zis că intră în spital: pe alţii nu-i lăsa soacra, sau pisica, sau mai ştiu eu ce. În condiţiile astea, a fost o supriză plăcută pentru mine că o ANI născut cu forcepsul a trimis atâtea dosare la Procuratură şi a făcut atâtea verificări. Cine face discuţii de oportunitate – de ce mai degrabă x decât z – nu pricepe cum funcţionează statul de drept.
        (continua)
      • +5 (9 voturi)    
       Statul de drept tradus pentru Mugur Ciuvică (1) (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:47)

       Andra [anonim] i-a raspuns lui bgd

       Statul de drept tradus pentru Mugur Ciuvică

       15 Aprilie 2010
       de ALINA MUNGIU-PIPPIDI

       De când corupţia noas¬tră trainică s-a ciocnit, în sfârşit, cu o anti¬co¬rupţie cam puţintică, dar persistentă, noi trăim într-o farsă permanentă în România.
       Sau aşa cred unii lideri de opinie, de la Mugur Ciuvică la oameni de la care aş aştepta mai mult, ca Diaconu sau Dinescu.

       Totul e un mare bluf, o operetă comică, un spectacol de vodevil: arestări, condamnări, evadări, cătuşe, răpiri, nimic nu e adevărat. Nu suntem ţara Mioriţei, în care cei răi se adună şi conspiră în fiecare zi cum să-i asasineze pe cei buni, asta e o invenţie de-a lui Alecsandri, ci o ţară de bâlci, unde când bagi cuţitul în cineva nu curge sânge.

       E probabil doar o iluzie că eu am fost la tribunal de mai bine de zece ori din 2004 încoace pentru că am demascat diverşi politicieni corupţi care m au dat în judecată; că pe Băsescu l-au dat jos 322 de parlamentari speriaţi de moarte de spectrul DNA, deşi ştiau că poporul nu e de partea lor;
       sau că Monicăi Macovei i-au dat drumul la toate ochiurile de gaz din casă nişte intruşi care au încuiat apoi uşa la loc. Nişte primari de rangul întâi, Cristian Anghel de la PNL şi Mircia Gutău de la PDL, au primit sentinţe cu închisoare fără suspendare de la curţi din România şi nu mai au posibilitate de apel – alţii stau la rând. Te pomeneşti că închisoarea e în studiourile Buftea, o butaforie ca să mai tragem de o telenovelă, acolo.
       Zău…? Păi, poate se oferă cineva din marea de beştelitori publici ai DNA şi ANI să schimbe locul cu ei. Nu de alta, dar trebuie să vină odată şi testul realităţii.
       O să spuneţi poate că aceia care ţin discursul acesta o fac din interes şi că nu merită să le discutăm argumentele. Dar eu aş crede că unii sunt mai degrabă dezorientaţi: şi propun să ne facem datoria să îi orientăm acceptând ca punct de plecare buna lor credinţă.
       Ca atare, o să iau la rând trei dintre argumentele lor principale.

       (continua)
       • +2 (2 voturi)    
        Delta_F (Vineri, 16 aprilie 2010, 19:17)

        Operatia Dezvrajirea-01 [anonim] i-a raspuns lui Andra

        Cadrul politic lipseste. Partidele politice aparute dupa 1989 sunt toate forme fara fond, cochilii adapostind parazitismul cleptocratiei comuniste, a nomeclaturii si politiei politice reciclate in capitalism asocial, sub pulpana noii burghezii compradore.

        Haosul actual se datoreaza indiferentei si resemnarii, cautionam prin atitudinea noastra aceasta stare . Trecutul si prezentul sunt realitati intrinseci , suntem ostatecii unui model perenizat , nu ne putem permite sa mai acceptam compromisul , trebuie sa ne implicam la construirea societatii de maine . Daca nu noi , atunci cine ? Daca nu acum , atunci cind ?

        Viitorul depinde de noi prin atitudinea pe care o vom adopta.
        Ignorarind trecutul , contemplind realitatea cu indiferenta, vom ramine in aceiasi situatie de dependenta , tributari demagogilor uzurpatori .
        Cum vom determina ca viitorul sa ne apartina , sa putem decide ce este bine si ce nu , sa putem alege pe cei mai demni si de nadejde cetateni sa ne reprezinte ?
        Solutia este una singura : Implicarea
        Pentru a ne implica trebuie sa cream instrumentele necesare de unitate , numai asa vom putea sa ne exercitam drepturile si indatoririle , uniti putem determina sfirsitul haosului intretinut , trebuie sa fim solidari .
        Revendicam reforma institutiilor reprezentative pentru a permite societatii sa evolueze armonios spre viitor .
        Haosul actual este intretinut de coalitia de interese obscure ce a acaparat controlul si stapineste asupra a milioane de cetateni .

        Implicarea politica a Diasporei este legata intrinsec de indeplinirea unor conditii esentiale : viziune , vointa , determinare , indrazneala ,unitate .

        Reactia in lant nu va putea fi stavilita din momentul in care se creaza unitatea de idei necesara (masa critica initiala)
        Mai multe veti afla aici : http://www.universulromanesc.com

        Principiile si cadrul necesar exista , situatia impune iesirea din conventionalisme si apatie , inceputul este greu , inspaiminta prin anvergura
    • +19 (25 voturi)    
     Tara asta e putrezita complet! (Vineri, 16 aprilie 2010, 0:10)

     ShoboLingoZauR [utilizator] i-a raspuns lui Incredibil

     N-a fost nimeni sa intervina la timp si acum suntem pe duca! Doar cand actuala clasa politica va disparea (din pacate ei nu zboara cu Tupolev); poate vom mai avea vreo sansa!

     Sincer ma mir ca e vorba de doar 7 din 9...probabil la restul averile sunt mascate nitel mai bine!
     • -1 (3 voturi)    
      >>>>>>>>>>>>> (Vineri, 16 aprilie 2010, 7:37)

      Invincible [utilizator] i-a raspuns lui ShoboLingoZauR

      a fost, este, dar e "nebun".

      ia ghici!
     • +2 (6 voturi)    
      ANI a vrut prea mult, 7 din 9. (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:07)

      Constantin [anonim] i-a raspuns lui ShoboLingoZauR

      Daca avea rabdare si lua unul cate unul isi marea considerabil sansele de reusita. ANI ar fi tebuit sa se foloseasca de cozile de topor de la CCR si nu sa incerce sa le doboare pe toate odata.
   • +8 (8 voturi)    
    Nu se poate ca blestemele (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:26)

    Audit [utilizator] i-a raspuns lui Vyidoo Gheizoa

    acestui popor sa nu cada pe ei! Ei fiind toti factorii de decizie ai acestei societati corupte! Pe ei si pe cei ce le sunt mai dragi.
    Sa se aleaga praful de tot ce le este drag asa cum ei au distrus ce avea aceasta tara.
  • -12 (30 voturi)    
   Aiureala clasic romaneasca (Vineri, 16 aprilie 2010, 0:28)

   dragos [anonim] i-a raspuns lui Blade Runner

   Cand le spuneam oamenilor ca CNSAS e neconstiutional, pentru ca un for ne-legislativ nu poate lua hotarari cu valoare de lege (cum ar fi interzicerea unor drepturi cetatenesti, garantate de constitutie, si ca numai o condamnare definitiva poate avea aceasta putere) ma credeau nebun.

   Cand le spuneam unora ca ANI chiar e neconstitutionala, o strutocamila cu atributii in mai multe arii in care constitutia spune clar ca nu se poate, si ca atunci cand PDL-ii vor incerca sa-si puna oamenii la conducerea justitiei (ANI fiind cam singura parghie functionala), brusc astia de la CC o sa-si dea seama, nu ma credeau.

   Hai sa va spun inca una. Referendumul de modificare a constitutiei nu se poate face decat asupra unui proiect elaborat de un for legislativ. "Vreti sa aveti parlament unicameral ?" si "Vreti 300 de parlamenari ?" nu este proiect de lege. Ca urmare respectivul referendum este nul din pct de vedere constiutional. Faza e ca cine anunta asta a belit carasu. Asa c'o sa se faca un proiect de lege, si apoi o sa mai votam odata, ca asa e in tenis (primul referendum au fost bani aruncati pe apa sambetei).

   DNA-ul e singurul pana acu' de functioneaza constiutional (e format doar din procurori, nu au atributii in alte zone). Singura buba e ca pot dispune niste chestii anticonstitutionale (si deseori o si fac). Ceea ce inseamna ca 90 la suta din dosarele facute de ei is bune sa te stergi la fund cu ele. Care se si intampla, daca ne uitam la rata de condamnari. La cat de prost is facute dosarele, in prima pagina deja poti sa ceri 2-3 excepii de neconstitutionalitate, si poti sa traiesti si sa mori fericit, cu cat e mai gros dosaru cu atat mai bine (vezi Nastase, care se distreaza cu incompetii de procurori cum se joaca pisica cu soriceii.).

   Boii astia care ne conduc (toti, indiferent ca-s PDLei, PSDei sau mai stiu io ce) nici macar nu stiu s-o arda legal.

   Dar la ce pana mea sa te astepti intr-o tara unde cantaretii si actorii sunt votati parlamentari. Si in curand si Teo.
   • +17 (21 voturi)    
    Ce coincidenta (Vineri, 16 aprilie 2010, 0:33)

    Gimmy [anonim] i-a raspuns lui dragos

    Sa gasesc in comentariul tau taman termenii si nuantele avocatei Draghici!..
    :)

    Daca te rog io frumos sa reformulezi postarile, ca prea le regasesc pe toate forumurile, se poate!? Transmite si colegilor tau!...
   • +3 (5 voturi)    
    scurt pe doi (Vineri, 16 aprilie 2010, 2:37)

    costin- [utilizator] i-a raspuns lui dragos

    Tare comentariul, "dragos"
   • +3 (3 voturi)    
    Deci (Vineri, 16 aprilie 2010, 6:48)

    Zina [anonim] i-a raspuns lui dragos

    Dar ce a făcut parlamentul când ANI a fost în discuţie în parlament?! În afară de faptul că i-au tăiat din atribuţii. Ce a făcut atunci CC, legea după care funcţionează ANI n-a fost la CC?!
  • -13 (17 voturi)    
   ... sau drepturi si libertati? (Vineri, 16 aprilie 2010, 2:36)

   dkmtom [anonim] i-a raspuns lui Blade Runner

   De ce este corupta Draghici?

   De ce, intr-un stat de drept, judecatorilor ar trebui sa le fie frica?

   In ziua in care le va fi frica s-a zis si cu libertatea noastra. Va juca Basescu cazaciok pe destinele noastre si noi ii vom pupa dosul in semn de multumire
  • +8 (10 voturi)    
   reteaua lui Voicu merge ca unsa (Vineri, 16 aprilie 2010, 10:21)

   rocitizen [utilizator] i-a raspuns lui Blade Runner

   se vede treaba ca reteaua lui Voicu merge ca unsa. Incepe sa iasa la suprafata putregaiul sa vedem si noi cine face legea si cine conduce cu adevarat aceasta tara. Astora de la Curtea Constitutionala nu le este frica nici cat negru sub unghie de popor, ne baga pumnul in gura pe fata. Sunt oamenii pusi in puncte cheie de Iliescu dupa revolutie, oameni bine angrenati in sistem si pe care nimeni n-a putut sa-i dea la o parte de 20 de ani. Presedintele se schimba odata la 5 ani, prim-ministrul si guvernul se schimba si ele numai astia de la Curtea Constitutionala si magistratii de rang inalt si cu factor de decizie mare nu se clintesc din loc. Nu e normal. Ar trebui sa aiba si ei mandat la fel ca presedintele si sa fie alesi pe o perioada determinata. Altfel se cred Dumnezei pe pamant de care nimeni nu se poate atinge. Din cauza asta fac porcarii. Societatea civila trebuie sa puna presiune ca lucrurile sa se schimbe.
  • +1 (1 vot)    
   Draghici (Vineri, 16 aprilie 2010, 16:26)

   maryus315 [anonim] i-a raspuns lui Blade Runner

   cautati pe "goagal" cine e madam Alice Draghici si o sa vedeti ca si pe ea o doare tare ANI

   PS o sa vedeti cati dintre cei 7 judecatori o sa iasa "subit" la pensie
 • +29 (31 voturi)    
  Interesant! (Joi, 15 aprilie 2010, 21:24)

  Isul [anonim]

  Daca compari decizia data astazi cu cea data in avocatului Andon,se observa usor ca elementul comun este presedintele de onoare a PC,respectiv Felix Motanul-securistul.In alta ordine de idei,se observa usor ca de cand Iliescu nu mai este la butoane a intrat la aceste butoane CCR,deci cineva din garda veche.CCR este la fel de periculoasa ca reteaua lui Voiculescu!
  • +4 (4 voturi)    
   Oare o fi o ramura a partidului ? (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:57)

   vadim [anonim] i-a raspuns lui Isul

   Se scot asii din maneca si toata lumea asista... dar nu va fi pedepsit cineva... doar discreditat !

   Si ce daca aflam averi nejustificate... eu vreau legaturile si persoanele care influentau, nu cozile de topor...
  • +1 (3 voturi)    
   la butoane e (Vineri, 16 aprilie 2010, 9:30)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Isul

   predescu
 • +36 (36 voturi)    
  Grotesque! (Joi, 15 aprilie 2010, 21:53)

  nano2k [utilizator]

  Pai nici noi, plebea, nu o sa mai platim taxe si impozite atunci.

  Traiasca Legea Talionului.
  • -11 (15 voturi)    
   lol (Joi, 15 aprilie 2010, 23:14)

   joe [anonim] i-a raspuns lui nano2k

   Da' ce, tu chiar plateai impozite? lol...
   • +18 (20 voturi)    
    Of, da, platesc... (Joi, 15 aprilie 2010, 22:41)

    nano2k [utilizator] i-a raspuns lui joe

    Eu sunt unul care ii tine in spate. Se pare ca astia ca mine suntem de fapt problema.

    Fara noi, nu ar mai huzuri si ar sta cu picioarele pe pamant. Ba chiar ar incepe sa munceasca pentru bani... Infricosator...
 • +24 (28 voturi)    
  Ooops! (Joi, 15 aprilie 2010, 21:53)

  dorul [utilizator]

  Suntem un popor de c***t! Ma mir ca ma mai surprind astfel de intamplari!
 • +19 (21 voturi)    
  vai de capul nostru ..ca e de peste (Joi, 15 aprilie 2010, 21:55)

  remus [anonim]

  vai de capul nostru ca e de peste si se impute!!! pai domnilor, cum sa nu pleci din tara asta ca si in Africa este mai ok?!
 • -3 (9 voturi)    
  Augustin Zegrean, si el? (Joi, 15 aprilie 2010, 21:56)

  Thomasso [anonim]

  si augustin zegrean, numit de presedintele basescu, era sa fie controlat de ANI?
 • +15 (17 voturi)    
  ccr (Joi, 15 aprilie 2010, 21:57)

  rochiri [utilizator]

  Parca ar fi niste moluste!
  • +15 (17 voturi)    
   De ce romanul nu poate fi patriot: (Joi, 15 aprilie 2010, 23:00)

   Emigrare! [anonim] i-a raspuns lui rochiri

   Asa au desfiintat ei ANI ca asa au ei chef ? Pai daca asa se fac legile in Romania atunci ce pretentii sa mai ai de la restul ? Daca nu mai dau nici o socoteala in fata nimanui atunci inseamna ca ei sunt niste dumnezei mai mici in Romania, nu? Adica asa vor face ce vor si ce nu vor. Atat ei cat si politicienii, patronii, shmekerii cu bani. Si uite asa ia amploare coruptia si furtul in Romania. Ei in loc sa faca cava sa stopeze chestia asta, fac exact pe dos. Pacat de sangele varsat in 89, ca s-a varsat degeaba. Daca stiau aia care au iesit in strada acum 20 de ani unde va ajunge tara asta, nu mai iesea nimeni in strada , ar fi fost strazile goale in decembrie 89.
 • +13 (15 voturi)    
  Penibil! (Joi, 15 aprilie 2010, 21:59)

  cobra [anonim]

  Penibil!
 • +11 (13 voturi)    
  ...He ! ...He....! (Joi, 15 aprilie 2010, 22:03)

  bm [anonim]

  ...pai voi ce credeati ...?
  ...pai eu stiam de la inceput ...ca e neconstitutionala ,,,! de ce nu m-ati intrebat ...? Daca nu se porneste de la zero absolut ... vax cu limonada ...! Adicatelea ...inventar la averi ...si abia dupa...putem discuta....! Chestie elementara....neretroactivitatea ....! Bai !...astia de la putere...!...4 clase ...!...alfabetilor ...!
  • +4 (6 voturi)    
   de unde porneste? (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:57)

   naiv [anonim] i-a raspuns lui bm

   nu cumva de la articolul din Constitutie care zice ca averea este prezumata licita?? In orice tzara din lume fiscul iti cere sa dovedesti cum ai dobandit-o (nu te lua dupa gazetarii nostri cei "onesti") si trebuie sa o faci. La noi trebuie sa faca fiscul sapaturi si sa dovedeasca ca ceva e de furat sau de shpaga, ceea ce (inafara de flagrant) devine imposibil. De aia dorm Felix, Copos, Paunescu, Patriciu s.a. pe perna avocatului.
 • +25 (27 voturi)    
  :) (Joi, 15 aprilie 2010, 22:03)

  bgd [utilizator]

  Mai da hai sa intram peste ei...sa-i curatam pe toti.
  Incredibil.
  In tara asta nu mai poti avea incredere in nimeni.
  In tara asta...cei care te judeca...sunt niste infractori.
  Da oare mai suportam mult?
  • +3 (5 voturi)    
   daca (Vineri, 16 aprilie 2010, 12:55)

   veninusrl [utilizator] i-a raspuns lui bgd

   as fi in tara as veni!
   astia trebuie pur si simplu exterminati...
 • +21 (23 voturi)    
  Interesant (Joi, 15 aprilie 2010, 22:04)

  Dorin [anonim]

  Prin urmare dau verdicte cu efecte nefaste incalculabile niste indivizi care sunt incompatibili cu ceea ce trebuie sa faca. Aici avem de-a face cu un URIAS CONFLICT DE INTERESE! Maine vor desfiinta DNA si uite-asa Romania va ajunge vai de mama ei! Cu politicieni liberi sa faca oricata avere si prin orice mijloace, nici unul dintre ei nemaifiind obligat sa dea socoteala!!!! INCREDIBIL!
  Parerea mea este ca aceasta CC trebuie declarata neconstitutionala!!! CC pune pur si simplu Romania pe butuci!

  P.S. Au facut-o premeditat pentru ca li se apropia funia de gat. De ce? Pai pentru ca mai toti membrii CC urmau sa fie inlocuiti. Si trebuiau sa dea explicatii ANI pentru felul cum au facut avere! E simplu. Inca o revolutie, de data asta una reala, n-ar strica deloc in Romania. Ar trebui puse la punct multe lucruri in tara asta.
 • +22 (24 voturi)    
  ... (Joi, 15 aprilie 2010, 22:04)

  cristi_an [utilizator]

  pur si simplu au ajuns sa faca totul pe fatza.. legea devine neconstitutionala daca incepe sa le faca neplaceri.
  Bai stiti ce?? daca se intampla asta in Germania, Franta, Polonia, Cehia, UK...puteti sa mai adugati voi... nemernicii aia de judecatori erau demisi pt abuz! iar populatia de rand ar fi luat atitudine!!
  Acolo nu se intampla rahaturi d-astea pentru ca la este frica de popor...poporul reactioneaza, isi cunoaste drepturile!! Tot ce se intampla nasol aici in Romania se intampla pentru ca noi am permis!! Suntem niste plangaciosi si tot asteptam sa vina cineva de afara sa ne faca curat in ograda ca noi nu suntem in stare..
  • +6 (8 voturi)    
   art 41 alin.2 (Constitutia din 1991) (Joi, 15 aprilie 2010, 23:56)

   gix [anonim] i-a raspuns lui cristi_an

   (2) Proprietatea privata este ocrotita in mod egal de lege, indiferent de titular. Cetatenii straini si apatrizi nu pot dobandi dreptul de proprietate asupra terenurilor.

   Nouã ne-au ocrotit-o boii ãstia shi lor si-au garantat-o. De 15 ani m-am carat din Ro.
 • +21 (23 voturi)    
  ... (Joi, 15 aprilie 2010, 22:05)

  bozo [anonim]

  atita vreme cit dumnealor sunt platiti si din banii mei, eu vreua sa stiu cum si de unde au mosii, vile, si alte lucruri si daca sunt facute din salariul pe care il iau de la stat.
  cc ar trebui decapitată pentru ca nu reprezinta interesele statului si numai ale unei paturi sociale
 • +24 (30 voturi)    
  Bun .... (Joi, 15 aprilie 2010, 22:06)

  SHEAPA [utilizator]

  Acum urmeaza comentariile postacilor, cu cele doua variante:

  1. Basescu e de vina.

  2. Basescu e de vina.

  Cand Presedintele Romaniei le-a spus judecatorilor sa-si curete ograda de lepre de genul astora de la Curte, a fost acuzat ca e dictator.

  Stiu, n-au gasit alta rima .....

  Romania, TREZESTE-TE!
  • -14 (26 voturi)    
   Nu Basescu e de vina (Joi, 15 aprilie 2010, 21:32)

   Dan [anonim] i-a raspuns lui SHEAPA

   Basescu nu e de vina, desi e presedinte din 2004. Si n-o sa fie de vina nici in 2014, cand ii expira mandatul.

   Pentru ca Basescu nu e de vina niciodata pentru nimic. Prin definitie. Ar trebui sa dea cineva o ordonanta si cu chestia asta.
   • -1 (5 voturi)    
    iar te-au instruit de la partid? (Vineri, 16 aprilie 2010, 9:00)

    uimit [anonim] i-a raspuns lui Dan

    judecatorii sunt de cel putin SAPTE ani acolo, numiti de Iliescu. Nu uita sa spui ca si pentru Voicu si pentru Costiniu si pentruJipa tot Basescu e de vina.
  • +9 (9 voturi)    
   3. si Bush e de vina nitel... (Joi, 15 aprilie 2010, 22:52)

   zaboo [utilizator] i-a raspuns lui SHEAPA

   4. restul americanilor obezi - cum au obiceiul sa comenteze valorile de pe la noi...
 • +19 (19 voturi)    
  intelepciune populara (Joi, 15 aprilie 2010, 22:07)

  cititor [anonim]

  1. Corb la corb nu scoate ochii
  2. Sa nu pui lupul paznic la oi
 • +21 (21 voturi)    
  sa emigram? (Joi, 15 aprilie 2010, 22:11)

  Mihai-G [utilizator]

  Opa, deja se impute rau treaba in Romania. Putregaiul e raspandit pana sus de tot.
 • +21 (21 voturi)    
  hahaha (Joi, 15 aprilie 2010, 22:12)

  justitziar [anonim]

  ani vroia sa ridice pulpanele la robele alea rosii sa se vada ozanza !
  asa ceva nu se face !
  hahaha !
  da vorba lui base, de ce le e frica nu scapa !
  hai, sa vedem ce poate pressa libera !
  • +2 (4 voturi)    
   Traiasca Iliescu... (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:43)

   mihnea [anonim] i-a raspuns lui justitziar

   Nimeni nu are ce sa le faca.In Romania judecatorii sunt stat in stat si au adevarata putere...Nu pot fi demisi.O alta Constitutie trebuie imediat adoptata altfel nu exista solutii...Judecatorii sunt inima coruptiei din Romania...Apoi mosii de la Curtea constitutionala sunt oamenii lui Iliescu si raspund comenzilor lui...Credeati ca mos Ilici nu mai are nici o putere?
 • +23 (25 voturi)    
  mai e nevoie de comentarii?o tara saraca,o (Joi, 15 aprilie 2010, 22:16)

  Eneas [anonim]

  justitie impotenta , avocatii mult mai multi decat inginerii ,magistratii mai multi decat economistii,2-3 strungari,2-3 fierari betonisti vai de acest Zimbabwe in estul Europei !
  ma mir ca mai avem bani de lumanari,necum de pensii si salarii pentru bugetari...
 • +17 (19 voturi)    
  Referendum (Joi, 15 aprilie 2010, 22:17)

  Liviu [anonim]

  Astia de la Curtea Constitutionala cred ca vor un referendum... :|
 • +14 (18 voturi)    
  Solutia (Joi, 15 aprilie 2010, 22:20)

  Razbunatorul [anonim]

  Astia de la CC ar trebui pedepsiti ca in evul mediu, pentr raul pe care il fac societatii romanesti.
 • +23 (25 voturi)    
  cum e posibil?!? (Joi, 15 aprilie 2010, 22:21)

  gigi [anonim]

  cred ca am fi singura tara cat de cat democratica din lumea asta unde demnitarii nu-si publica declaratiile de avere!

  sa nu uitam ca fara declaratiile de avere n-am fi avut povestea cu matusa tamara
 • +17 (17 voturi)    
  CARACATITA CONTRAATACA ! (Joi, 15 aprilie 2010, 22:28)

  bizonul furios [anonim]

  Caracatita contraataca si ce ar trebui sa faca bizonii?
 • +14 (20 voturi)    
  incepe razboiul adevarat (Joi, 15 aprilie 2010, 22:29)

  cet23 [anonim]

  Se-mpute treaba! Lupta coruptie - anticoruptie a inceput cu adevarat.
  In tabara coruptie: majoritatea elitei politice si nu numai din sfera politica, precum si peste 50% din poporul roman.
  In tabara anticoruptie: Basescu, cativa politicieni pe care ii numari pe degete, precum si aproximativ 25% din populatia Romaniei. (restul de 25% din populatie e complet indiferenta). Precum si UE.
  Daca in urmatorii ani, anticoruptia va aduna mai multe puncte decat coruptia, atunci Basescu poate fi linistit pus in cartile de istorie, alaturi de marii oameni ai acestei tari. Pentru ca pur si simplu e o lupta complet inegala, antocorputia e intr-o evidenta minoritate in toate straturile societatii.
  Credeti ca e exagerat ce am spus legat de Basescu? Treaba voastra! Toate cele bune!
  • +3 (5 voturi)    
   deh (Vineri, 16 aprilie 2010, 6:58)

   Ana Armanca Ardeleanu [anonim] i-a raspuns lui cet23

   Pe tine te interesează dacă Base va fi trecut sau nu în cărţile de istorie?!
   Pe mine mă interesează că banii din buget se topesc, că suntem o ţară cu corupţie şi fără corupţi, că e criză şi ar trebui să fie austeritate şi dacă nimic nu-i controlează se vor sifona şi mai mulţi bani, se vor spăla şi mai multe dosare ajunse în justiţie.
   Din câte ştiu eu completul care a judecat dacă Locic, Căşuneanu, Costiniu sunt judecaţi în libertate sau în stare de arest era format din 9 membri, din care numai doi au fost pentru judecata în stare de arest... Se leagă....
 • +16 (16 voturi)    
  zestrea lui ilescu (Joi, 15 aprilie 2010, 22:30)

  cipri_ [utilizator]

  asta este zestrea pe care am primit-o de la iliescu. Oameni santajabili si coruptibili in cele mai mari functii. Cel putin daca lasa magarul, cel putin cea mai inalta curte a justitiei cat de cat curata. Cel putin acolo sa mai fi avut omul o speranta la dreptate.
  Din surse apropiate stiu cum se da/dadea mita la ICCJ: Una din metode era sa bagi bancnote "mari" intrun pachet de tigari, si pe acela sa-l dai intermediatorului..... si asa mai departe.....

  Hai ca presedintele il mai poti schimba, vin alegeri, dar acesti judecatori doar varsta (moartea) ii schimba.
  Odata pusi, is bine pusi.

  E trist ca trebuie sa ne dorim moartea cuiva, ca sa avem o speranta intro schimbare in bine.
  • +1 (5 voturi)    
   Si o zestre foarte buna (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:20)

   Constantin [anonim] i-a raspuns lui cipri_

   Oamenii astia pot fi ghidonati usor in directia dorita cu mijloacele potrivite. Totul e sa nu-i iei pe toti odata asa cum a facut ANI; ce se intampla cand un leu ataca toata turma?

   Basescu s-a luat in coarne cu tot parlamentul odata si a iesit cam sifonat din lupta asta. Sa-i ia unul cate unul asa cum a facut cu Voicu.
 • +16 (16 voturi)    
  SESIZAREA (Joi, 15 aprilie 2010, 22:31)

  IOLANDA [anonim]

  Impotriva judecatorilor este depusa tot de oamenii lui ALICE DRAGHICI prin filiera mafiota voicu .Asta este :salvarea nomeclaturii cu orice pret ,chiar cu pretul disparitiei tarii !Amintiti-va de stenograme ,voicu punea la cale aceasta marsavie .judecatorii au fost avocati comunisti,sigur ca au multe pe constiinta ,numai mafia voicu putea cunoaste amanuntele.
 • +13 (15 voturi)    
  Afara cu dinozaurii comunisti ! (Joi, 15 aprilie 2010, 22:37)

  Adi Ichim [anonim]

  afara cu dinozaurii comunisti!

  La esafod cu ei!
 • +14 (16 voturi)    
  apropo de o revolutie.... (Joi, 15 aprilie 2010, 22:44)

  anonim [anonim]

  da ok... suntem toti indignati, in timp ce cei 9 isi freaca mainile.

  solutii cineva? ca vremurile in care puteai sa il prinzi pe strada si il tragi la propriu in teapa au apus de vreo 400 si ceva de ani.

  eu zic sa se procedeze ca in cazul mafiotilor:
  1. nu ii prinzi pe ei, le prinzi avocatii;
  2. nu ii prinzi pentru spaga, ii prinzi pentru traversat neregulamentar strada sau pentru stingatorul din masina expirat.

  .. mda... sunt de acord... tot mai bine era acu' 400 de ani ;)

  si acum serios... are cineva o solutie constructiva sau continuam sa ne varsam frustrarea pe forum fara nici un rezultat?
  • +8 (10 voturi)    
   Solutie (Joi, 15 aprilie 2010, 23:06)

   Thomas Jefferson [anonim] i-a raspuns lui anonim

   “A people unwilling to use extreme violent force to preserve or obtain their liberty, deserves the tyrants that rule them.”

   Thomas Jefferson
   3rd President of the United States
   In office: March 4, 1801 – March 4, 1809

   E nevoie sa traduc?
   • +1 (1 vot)    
    da, (Vineri, 16 aprilie 2010, 1:00)

    ilascu [anonim] i-a raspuns lui Thomas Jefferson

    stii, ce anume e nasol, ca si tradus si ne, tot aia e, aici s-a ajuns...asa se conduc popoarele acum. ne trebuiesc arme la populaltie, lasate free ptr un an...si putem incepe sa povestim. normal, intr-o societate normala, activitatea unora ar fi fost incurajata ca sa dispara orice urma de suspiciune. la noi tocmai pe invers se face, de ce oare?
  • +4 (4 voturi)    
   Solutie..... (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:52)

   yoo [anonim] i-a raspuns lui anonim

   ....o noua revolutie.
  • +3 (3 voturi)    
   solutie (Vineri, 16 aprilie 2010, 9:00)

   mirela [anonim] i-a raspuns lui anonim

   cEREM REFERENDUM SAU SEMNATURI, orice legal.Daca nu ,propun sa-i asteptam la iesirea din parlament sau CC si pur si simplu le tragem o bataie buna sau chiar ii linsam!
 • +6 (10 voturi)    
  Justitie (Joi, 15 aprilie 2010, 22:51)

  dondan [anonim]

  Incarcati toti in avioane si trimisi spre Smolensk.
  Cred ca ar fi singura solutie salvatoare....pentru tara.
 • +15 (17 voturi)    
  ups ....au aparut sobolanii (Joi, 15 aprilie 2010, 22:57)

  mar [anonim]

  Adica sa intelegem ca dupa 3 ani s-a descoperit ca avem o lege neconstitutionala..... Curat murdar si mai ales mirositor!!!
  Luni o surpriza, astazi o alta surpriza si uite asa din "victorie" in"victorie" ajungem la concluzia ca Doamna Justitie exista si functioneaza pentru plebee. Domnii Magistrati, Parlamentari si Functionari Publici sunt o casta, iar restul negrii pe plantatie.Incet dar sigur se realizeaza o schisma in societate!!
  Oare cum or sa vada cei de Bruxelles aceasta nastrusnicie/nenorocire a copilului rebel - Romania?
 • -1 (15 voturi)    
  dictatura (Joi, 15 aprilie 2010, 23:06)

  nm [anonim]

  doamna nuti zice de o dictatura luminoasa dar se preconizeaza o dictatura intunecata -poate avem noroc cu ceva avioane picate in ceata-
 • +6 (8 voturi)    
  ce (Joi, 15 aprilie 2010, 23:22)

  ce [anonim]

  cata nesimtire!
 • +8 (8 voturi)    
  Constitutia lui Iliescu (Joi, 15 aprilie 2010, 23:43)

  dorica [anonim]

  Va mai aduceti aminte cu s-a votat emanatia asta? cu urna de vot pe strada si la usa magazinului, au organizat tombole. Setea de ciordeala este mare, iar cum judecatorii nu se pricep la zidit, fura si ei cu meseria lor.
 • +8 (10 voturi)    
  fantastic! (Joi, 15 aprilie 2010, 23:44)

  volod [anonim]

  sunt niste reminescente putrede ale comunismului, niste "tartori" penibili care-si bat joc de o tara. cu un tupeu a la Voicu, sfideaza tot cand e vorba de pilea lor. intrebarea simpla este ce naiba cauta ei acolo? sunt fosile ale trecutului care condamna la neputinta generatii intragi. cu ce difera ei de mafia?
 • +6 (8 voturi)    
  Care sunt cei 7 si ce pacate au (Vineri, 16 aprilie 2010, 0:16)

  Th.R. [anonim]

  Aflati daca se poate ce pacate au acesti oameni, sa stim si noi pentru ce sume este vandut interesul public.
  Ei oare nu simt mirosul de jeg si ticalosie sau sunt deja obisnuiti si nu ii mai deranjeaza?
 • +9 (11 voturi)    
  si totusi se intampla CEVA (Vineri, 16 aprilie 2010, 0:27)

  george [anonim]

  ...nu cred ca degeaba a cazut un avion la smolensk, nu cred ca intamplator a aparut GORBY pe la noi, nu cred INTAMPLATOR lotul VOICU (fara el) a fost eliberat.

  In UCRAINA a iesit cine trebuie dupa alegeri.


  BASE...eu zic sa nu mai mergi o perioada de timp cu avionul......ca daca te duci si tu......

  se alege praful de tara asta
 • +8 (10 voturi)    
  Rusine la adresa democratiei.. (Vineri, 16 aprilie 2010, 0:54)

  Dinu Cristian [anonim]

  E cea mai grea lovitura data democratiei si asa subreda in Romania.
  Va rog , daca aveti posibilitatea unul din cei care inca mai cred in valorile, traditii,,dreptata in tara asta; sa redactam si sa semnam o petitie,prin care sa readucem Prlamentului, Uiunii Europene masurile degradante luate indirect pentru societatea in ansamblu...
  MUltumesc pentru intelegere..DC
  • 0 (2 voturi)    
   mai lasati-ma cu petitiile... (Vineri, 16 aprilie 2010, 12:06)

   yellowdog [utilizator] i-a raspuns lui Dinu Cristian

   pe strada, acolo trebuie semnat totul...
 • +6 (6 voturi)    
  partidele ii poate pune la punct daca vor. (Vineri, 16 aprilie 2010, 0:54)

  tepes [utilizator]

  Din pacate tara asta este condusa de avocati si magistrati dupa bunul lor plac ,adic a fac legile ca sa le convina lor,ce naibi a ajuns tara asta,Clasa politica partidele ar trebui sa intre intr-un consens si sa dea cu acesti corupti de pamint sa stie unde le este locul ,iar aceasta inamovibilitate ar trebui sa dispara ar fi un inceput,apoi salariile si pensiile sa fie ca la orice bugetar fara pensii speciale,aceasta trebuie sa fie votata in parlament ca lege organica sa vedem atunci ce vor face,pur si simplu nu vor mai avea de atacat nimic,iar cei doveditui corupti la zdup .
  • +4 (6 voturi)    
   Visezi daca crezi ca (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:42)

   Audit [utilizator] i-a raspuns lui tepes

   politicienii sunt altfel. Ei sunt, peste 80%, la nivelul lui Voicu.
   Putreziciunea e in toate centrele de decizie.
 • +6 (8 voturi)    
  cine isi doreste sa nu se publice averile? (Vineri, 16 aprilie 2010, 1:10)

  gica [anonim]

  Cine e presedinte in tara asta? Si eu as dori sa-mi plateasca mama apartamentul si sora masina. Mama mai am ( slava domnului... desi e bolnava) iar sora lipseste. Urmeaza ca sotia sa-mi ia un yaht... si copilul sa-mi plateasca excursia in maldive !!!!
 • +6 (6 voturi)    
  un nou scandal ar putea zgudui justitia (Vineri, 16 aprilie 2010, 2:18)

  justitia_patata [anonim]

  alte nume din dosarul Voicu:
  http://www.exploziv-news.ro/abc/439-alte-piste-ale-gruprii-mafiote-voicu-hrebenciuc-vanghelie-in-premier-absolut.html
 • +5 (5 voturi)    
  Jos cu judecatorii Comunisti (Vineri, 16 aprilie 2010, 5:28)

  Zoro [anonim]

  Toti Judecatori care au terminat scoala in Comunism sunt corupti. Si trebuie inlaturati din Justitie. Altfel astia stau pana mor pe scaunele alea si judeca stramb.
 • +2 (2 voturi)    
  ani (Vineri, 16 aprilie 2010, 7:09)

  mitza [anonim]

  ma apuca assa..o sila, o revolta...si tensiunea,normal 19,ca nici nu vad sa scriu...dar astia sunt de o mie de ori mai hotzi decat hotii;cu niste ani in urma am avut un proces:fetitza mea amenintzata de o colega mai mare ca o omoara ...i tot ea prin taica-ssu,ma da in judecata:merg ssi eu la tribunal... si dna judecator zice ..ia pune mana si scrie,fa si tu intampinare...scrie asa...pai nu assa ss-a intamplat ...da esti proasta sscrie asa ca altfel pierzi...m-am supus...si asa am ajuns la vreo 4 infatissari..eu cufata...el cu fata:ele se uitau una la alta si -si zambeau...doamna ce facea ..lua si de la mine si de la celalalt...vreau un tort ca-i ziua lu fii-mea ...la dracu fumez assos...nu kent...sschimba-le tu ca eu nu pot si tot asa pana cand la ultima ssedinta n-am mai rabdat ssi am izbucnit in sala catre tatal celeilalte..mai tu nu vezi ca suntem doi prosti...ca cineva de aici isi bate joc de noi ssi astea mici rad una la alta...nu vezi ce joc murdar...oooo ce socata a fost dna in roba de 12okg... dar s-a terminat circul ...ne-a dat afara...si copilele noasstre radeau in strada...iar noi parintzii incercam sa calculam cat cat ne-a costat....de aia mi-e foarte sila...
 • +4 (4 voturi)    
  nesimtire curata - capatul tunelului lui Tapalaga (Vineri, 16 aprilie 2010, 7:16)

  dadan [anonim]

  Aceste fosile ne manipuleaza societatea doar in folosul lor de grup infractional....rusine
  Ar trebui ca legile sa primeasca la adoptare avizul CC astfel incat sa dispara atacarea legilor la CC ,fiind odata validate de acestia sa nu se mai poata pronunta a doua oara...mai nou se judeca toti hotii dupa constitutie si nu dupa legile construite pe baza constitutiei....constitutia nu ar trebui sa mai fie subiect de disputa in tribunale , ea fiind un set de principii care dau directia in care se dezvolta o societate si tot sistemul ei juridic....
  Este cumva ca tablita lui Moise cu 10 legi simple iar restul bibliei cu pildele si invataturile ei sunt legile derivate din constitutie (detaliate si explicate )
 • +5 (7 voturi)    
  Seeds of Future (Vineri, 16 aprilie 2010, 7:41)

  roberto [anonim]

  Acestea sunt micile întâmplări care grăbesc dezvoltarea curentelor politice de extremă. Chiar dacă pare o glumă, în mai toate ţările Europei, din varii motive, extrema dreaptă capătă poziţii tot mai vizibile. Sărăcia, imigranţii, justiţia şi administraţia corupte ...

  Există într-un astfel de viitor şi certa posibilitate ca astfel de măgari să fie direct împuşcaţi în stradă, fără proces (ar judeca tot ei, deci nu s-ar mai pierde timpul). Apoi, după ce vom vedea ce am făcut, ne vom aduce aminte de libertate şi democraţie. Şi o vom lua de la capăt.
 • +6 (6 voturi)    
  ce frumosi sunt (Vineri, 16 aprilie 2010, 7:54)

  amidona [anonim]

  avem ocazia sa contemplam inca o data crema magistraturii romanesti care serveste tara in complet la curtea constitutionala si la inalta curte.
  figurile lor ne povestesc despre felul in care au promovat in cariera si mai ales despre cum gandesc, despre valorile in care cred si pe care sunt gata sa le apere cu orice pret. cum curatam cele mai importante institutii ale tarii de specimenele acestea ?
 • +4 (6 voturi)    
  Asa ceva nu se mai poate accepta! (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:16)

  Trojan.H [utilizator]

  A devenit de nesuportat!
  Basescule, Boc, Roberta, PDL-ule, daca aveti puterea in Romania faceti ceva urgent, daca nu, lasati-ne!
  Poate mai punem noi de inc-o revolutie!
  Asa arata Romania astazi: Stapinii si "pulimea". Infractorii si platitorii de taxe.
  Asa ceva nu se mai poate accepta!
 • -1 (1 vot)    
  Libertate (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:18)

  Ciorde [anonim]

  Este liber la (nume)ala. Nu va lasati fratilor.mai este cate ceva de ...
 • +6 (6 voturi)    
  ANI (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:30)

  Ion [anonim]

  Nu as arunca 100% vina pe CC, prostii astia din Parlament nu sunt in stare sa faca o lege care sa respecte si constitutia in totalitatea ei. Acum poate se profita de faptul ca trebuie refacuta legea si o fac mai cu cap. Oricum fiecare gras din parlament isi punea averea pe numele mamei (vezi Voicu), nevestei, fiilor sau alte rude.

  In alta ordine de idei, eu pana acum nu am inteles de ce exista chestiunea aceasta cu declaratia de avere cand in orice stat normal datele acestea trebuie sa existe la Fisc. In cazul acesta ANI poate sa devina un departament DNA care sa se ocupe de spalarea de bani la nivel inalt.
  • +6 (6 voturi)    
   Aiurea (Vineri, 16 aprilie 2010, 9:21)

   sile [anonim] i-a raspuns lui Ion

   Bati campii. Legea de functionare ANI a trecut pe la CC in trecut. Si a fost declarata constitutionala. Brusc, in momentul cand ANI a ajuns si la judecatorii CC, ANI a devenit neconstitutionala.

   Ai inteles acum? Sau doar te prefaci? Sau esti Sergiu Andon?

   Si da, vina e 100% a CC. Un CC impanat la timp de fosile de catre Iliescu si compania.

   Intr-o tara iesita din 50 de ani de comunism, era evident ca o sa avem o clasa politica corupta si iesita, in mare parte, din nomenclatura comunista si securista de rang 2. Din aceste cauze aveam nevoie ca de aer de:
   CNSAS
   ANI
   DNA

   CNSAS si ANI au fost deja lichidate de oamenii lui Iliescu. Si atentie, ca deja Nastase a ridicat aceleasi pretentie de neconstituonalitate la legea de functionare a DNA. Deocamdata a fost respinsa, dar nu e timpul pierdut.

   Sa va fie rusine!
 • -6 (8 voturi)    
  afacere... (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:35)

  cristus [anonim]

  E ca in afaceri : voi declarati constitutionale toate ineptiile emanate de guvernul Boc si noi vorbim cu Departamentul ANI al PDL sa nu va mai urmareasca.
  Pentru ca ANI, DNA, Parchetul, Politia si...Curtea Constitutionala sunt Departamente ale PDL. Unele chiar simple Directii.
  Daca au numit ei pe criterii politice pana si directorii de gradinite, va dati seama ce independente sunt institutiile cu greutate ale statului !
  Si atunci realizezi ca e firesc sa fure ca-n codru. Normal, cine dracu ar putea sa-i cerceteze pe ei ? Departamentul din cadrul partidului, cumva ? Sa fim seriosi !!
  Fratilor, vine dictatura, vorbim peste juma' de an !
  • +4 (4 voturi)    
   la 01 Ian 2009 (Vineri, 16 aprilie 2010, 9:06)

   curios [anonim] i-a raspuns lui cristus

   a inceput guvernul Boc. Cand a fost infiintat ANI? Dar DNA? Dar CCR? Ce judecator de la CCR nu provine din epoca Iliescu? Nu te doare prostia sau te ustura ridicolul? Furtul ca in codru al doctorului Bradisteanu cand a fost facut? Dar al lui Felix? Dar Matusa Tamara?
 • +6 (6 voturi)    
  rusine... (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:35)

  mihnea [anonim]

  Justitia este mama coruptiei in Romania si nimeni nu poate face nimic deoarece judecatorii sunt stat in stat si fac ce vor ei...Justitia este inima coruptiei din Romania,prin coplicitatea judecatorilor se fura si se fac atatea in tara asta...
 • +3 (3 voturi)    
  Fisu ?? (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:41)

  yoo [anonim]

  Pe astea ar trebui sa ii caute fiscu pe la buzunare, ca nu ii poate reduce la tacere si pe ei.
  E rusinos, sunt dintre cei care hotarasc destinul tar.
 • +8 (8 voturi)    
  ANI (Vineri, 16 aprilie 2010, 8:53)

  Lucretia [anonim]

  Nu stiu cum se face, dar justiţia noastră îi cocoloşeşte şi protejează numai pe cei corupţi. De noi, cei simpli, cine are grijă? Printre avocaţi circulă o vorbă tristă, spusă ca recomandare, clienţilor-prieteni: "Ai dreptate, dar nu te judeca, pentru că s-ar putea să pierzi. Nu ai dreptate, dar judecă-te, căci s-ar putea să câştigi."
  Păi, magistraţii ăştia corupţi îşi dau legi, ne conduc, fac grevă şi şi-o declară constituţională, dau statul în judecată şi tot ei decid că au dreptate şi că merită despăgubiri!... Oare tanti Pivniceru uită că normele UE, CEDO etc trebuie aplicate în RO nu numai la salariile lor ci şi la prestaţiile lor???? Mi-e scârbă de justiţia română!
  Chestia cu "Instituţiile abilitate să-şi facă treaba!" e o gogoriţă în care nu mai cred nici copiii de grădiniţă.
 • +4 (4 voturi)    
  Intrebare catre juristi (Vineri, 16 aprilie 2010, 9:02)

  B.F. [anonim]

  Daca 7 judecatori ai Curtii Constitutionale erau cercetati de ANI nu aveau dreptul sa participe la judecata. Conform conflictului de interese ei trebuiau sa se autorecuze. Daca ei totusi au luat parte la judecata este foarte grav. In acest caz hotararea nu este lovita de nulitate? Fara 7 judecatori Curtea se mai poate pronunta. Ce parere au juristii?
 • +7 (7 voturi)    
  Un fleac i-am ciuruit.....si pe astia (Vineri, 16 aprilie 2010, 9:13)

  george [anonim]

  Dupa ce ca era unul din putinele progrese realizate in domeniul justitiei (vorbesc despre ANI) acum il putem taia linistiti de pe liste si pe asta
 • +5 (5 voturi)    
  Cine n-are batrani sa-(s)i cumpere (Vineri, 16 aprilie 2010, 9:18)

  nicu68 [utilizator]

  "Sapte din cei noua judecatori de la Curtea Constitutionala urmau sa fie cercetati de ANI."
  "Somnoroase păsărele
  Pe la cuiburi se adună,
  Se ascund în rămurele - Noapte bună!"
  Dormiti linistiti,justitia e cu voi.
 • -1 (3 voturi)    
  Nimic concret. (Vineri, 16 aprilie 2010, 9:26)

  Florea [anonim]

  Am citit aproape, toate comentariile si nu s-a zis nimic. Doar s-a batut apa in piu pe marginea acestui subiect si ca vezi Doamne trebuie luat emasuri..ma rog, s-a mia si dezgropat putin, trecutul cu revolutia, etc. Pai...la grait, sunteti tare buni, haideti in strada, haideti la o noua revolutie, ca altfel nu vedeti ca nu se poate! Idiotii, continua sa-si bata joc de noi si ei zic ca asta este democratie! Asta inseamna sclavagism si este pedepsita prin lege! Propun si sunt deacord cu condamnarea la moarte, nu pt. cei care au furat o gaina sau au rupt o scandura din gard, pt. cei ca magistratii astia de la CCR, ca Ion Iliescu, care "ne-a scos" din comunism si ne-a bagat in scalavagism! Iar pedepsea cu moartea sa fie hotara de popor, ca noi suportam tot, nu ei, niste "iobagi"... Cine e cu mine ?
  • +1 (1 vot)    
   Nimeni (Vineri, 16 aprilie 2010, 9:54)

   gigel [anonim] i-a raspuns lui Florea

   Din moment ce imparti atat de gerneros pedeapsa cu moartea si propui ca ea sa fie hotarata de "popor" (eventual de poporul reprezentat de o galerie de fotbal!), ce omcivilizat vrei sa fie de acord cu tine?
 • -1 (3 voturi)    
  ani (Vineri, 16 aprilie 2010, 9:29)

  bunicu [anonim]

  Fratilor! S-a uitat de legea 18, cea care controleaza provenienta averilor?
 • -1 (1 vot)    
  asta e romania... (Vineri, 16 aprilie 2010, 9:37)

  liviu_ [utilizator]

  si ne mai miram d c suntem varza ... la tot...
 • +3 (3 voturi)    
  7 din 9 (Vineri, 16 aprilie 2010, 9:56)

  Ronin [utilizator]

  Cand naiba scapam de astia????
 • +3 (5 voturi)    
  judecatori curtea suprema (Vineri, 16 aprilie 2010, 10:14)

  om sarac [anonim]

  sunt cei mai corupti judecatori. arata ca niste bivoli in jungla. pentru lucrari de doctorat cer 10 000 euro pt a semna. ramaneti cruciti cata mita au luat nenorocitii astia. alta mafioata draghici care este ca vulpea de sireata si o mare sscroaca. vai de tara asta.
 • +1 (1 vot)    
  who thw fuck is alice draghici? (Vineri, 16 aprilie 2010, 10:42)

  lca [anonim]

  este escroaca cu melita bogata si cu fitze care apara si cistiga pentru infractori ca bradisteanu sau doctoru ala pedofil tranca
 • +3 (3 voturi)    
  s-au dus vremurile voastre (Vineri, 16 aprilie 2010, 11:00)

  mav [anonim]

  Curtea Constitutionala....o baricada a politicieniilor ticalosi...pare sa se fisureze....aici si-a pus iliescu oamenii inamovibili...aici se faceau destinele tarii.
  Cred ca e timpul curateniei si in aceasta Curte care are in componenta judecatorii fostului sistem comunist! acestia trebuiau lustrati in anii 90...am suportat prea mult ..GATA!
 • -1 (5 voturi)    
  Heeeeiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!! (Vineri, 16 aprilie 2010, 11:06)

  Pantera Roz [utilizator]

  Ne spuneti si noua,oamenilor de rand,idioti si votanti,CE INSEAMNA SURSE ???Baba de la 4 care spioneaza pe gaura cheii?!Tuta de la 2 care barfeste cu aia de la 5?!Buticareasa de la coltz?!Soacra-mea?!Ce scoala aveti,mai baieti...Intr-un fel va admir,aveti un succes la naivi ceva de groaza...Sunteti mandri pe chestia asta,nu?!Dar,acum sincer,credeti ca e bine?Pt.noi,poporul asta...Eu nu cred.D-zeu sa va ierte.Eu nu.
 • 0 (2 voturi)    
  O rusine ! (Vineri, 16 aprilie 2010, 11:07)

  Caragiale [anonim]

  O rusine ! O rusine !
  Chiar nu am nevoie de oameni ca voi !
  Hai ! Lasati prostiile ! La treaba !

  Cat de actuala e reclama asta in societatea Romaneasca !
  De ce m-ai facut mama-n Romanica ?
 • +2 (4 voturi)    
  ca in bancul cu romanii in iad (Vineri, 16 aprilie 2010, 11:22)

  mirela [anonim]

  Cele petrecute cu A.N.I. imi aduce aminte de un banc, in care Sf.Petru, curios, il roaga pe Dumnezeu sa-l lase sa vada si el cum arata Iadul.In periplul sau prin Iad, Sf.Petru vede numai cazane cu smoala, in care sunt fierti pacatosii, pazite de dracusori, numai unul nu era pazit si intreaba de ce.
  I se raspunde ca acolo sunt romanii si nu trebuie paziti pt. ca imediat ce unul scoate capul din smoala, ceilalti il trag la fund!
  In tot raul este si un bine: pe fosta Jugoslavie au trebuit s-o bombardeze ca s-o puna cu botul pe labe;NOI NE AUTODISTRUGEM SINGURI! => am scapat de bombardament si de dezintegrare nationala.
 • -1 (1 vot)    
  ani (Vineri, 16 aprilie 2010, 11:26)

  andy [anonim]

  De Legea 18, care este inca in vigoare nu se mai stie nimic?
  Rusine reprezentantilor justitiei.
  Avem atatea exceptii incat nu mai avem constitutie.
 • -2 (2 voturi)    
  Tangenta cu nebunia... (Vineri, 16 aprilie 2010, 12:07)

  adip [anonim]

  Un astfel de comportament nu doar ca este o jignire profunda adusa intregii societati... dar este chiar mai mult, este atingerea tangentiala, cel putin, a nebuniei.

  Toti membrii CCR trebuiesc judecati pentru TRADARE si inchisi pe viata... iar intreaga lor avere nationalizata.
 • +2 (2 voturi)    
  Te cuprinde sila (Vineri, 16 aprilie 2010, 12:15)

  mariana [anonim]

  Nu poate scapa tara asta de aceste plosnite nenorocite ? Chiar nu poate poporul asta sa scape de aceste capuse grase? Ar trebui gasita o formula ptr a fi alesi prin vot de catre minim 51% din juristii intregii tari ptr o perioada de max 4 ani
 • +1 (1 vot)    
  in Tupolev cu ei (Vineri, 16 aprilie 2010, 12:53)

  duke [anonim]

  ar trebui sa se faca un referendum cu 96 de insi pe care i-am urca intr-un tupolev pe care l-am pune sa aterizeze la Smolensk in conditii de ceata. Si la incheierea referendumului, sa-si dea dracu demisiile si sa dispara din viata publica...infectii...de la lege pleaca tot raul
 • -2 (2 voturi)    
  Abureala duce tara (Vineri, 16 aprilie 2010, 14:01)

  Revolutionarul [anonim]

  Intr-o societate care are organe fiscale si de control corecte si eficiente, nu poti face averi ilicite. Asta este cea mai buna dovada, ca sistemul este creat de niste alesi prosti, votati de niste prosti.Au sa aiba poporanii, mari dureri in partea dorsala, daca nu exista DNA,ANI,CNSAS,Guvern sau ministri. Treziti-va vitelor, dati-va jos tabla de la ureche.Nu mai traiti cu impresia ca daca stai in curte cu stapanul, esti egalul lui.De ce accepti stapani, vita?!?!?!?
 • -3 (3 voturi)    
  Ce incercati pe aici? (Vineri, 16 aprilie 2010, 14:03)

  Costache2009 [utilizator]

  Sa convingeti planeta ca poporul roman este o armata de extremisti? Mai rasfirati, tovarasi portocalii, mai rasfirati!
 • +1 (1 vot)    
  Ce s-ar putea face? (Vineri, 16 aprilie 2010, 14:46)

  cip [anonim]

  Am inteles ca daca se strang un numar de X semnaturi se poate modifica orice lege existenta. Daca stiti cineva de vre-o initiativa privata privind modificarea legislatiei in baza careia se permit asemenea atrocitati, va rog sa o faceti cunoscuta!!!
  Voi semna si o voi promova printre toti cei pe care cunosc poate se va tine seama si de vox populi.
 • 0 (0 voturi)    
  justitia romaneasca (Vineri, 16 aprilie 2010, 14:55)

  ZORRO [anonim]

  vieti distruse, averi furate, valori rasturnate, nimicuri in poleiala, saracie generalizata toate datorita mafiei din justitie, incepand cu avocatii care te toarna pentru sume derizorii si sfarsind cu magistrati care judeca in functie de cat de gros este plicul......
  Cea mai corupta tara din Europa datorita inertiei si prostiei acestui popor blind si iertator.. au ajuns scursorile sa imparta dreptatea in functie de interesele tuciuriilor.. vai mama noastra....
 • +2 (2 voturi)    
  un punct de vedere. (Vineri, 16 aprilie 2010, 15:56)

  dan [anonim]

  Daca UE ne-a cerut aceasta Agentie iar CCR o declara neconstitutionala (ma rog o parte din ea) ....eu inteleg ca Statul Roman este incompatibil cu UE. Right ?
 • +1 (1 vot)    
  Romani slabi (Vineri, 16 aprilie 2010, 17:42)

  Geo [anonim]

  Staaati si va vaicariti la taclalale pe forumuri...dar nici unu nu iese in strada. Nici un roman nu protesteaza pe fata. Credeti ca le pasa lor de forumuri? de opinia voastra? Vax...Vom sta asa pe veci pentru ca marea masa a populatiei romanesti este amorfa, lipsita de initiativa civica si in general amorala. Exceptiile sunt putine si nesemnificative.
 • 0 (0 voturi)    
  Ioan Vida (Vineri, 16 aprilie 2010, 20:57)

  Elimedia [utilizator]

  Felicitari domnule presedinte Ioan Vida.
  O viata frumoasa alaturi de familie!
 • 0 (0 voturi)    
  SA-I DAM JOS PE TOTI!!!! (Vineri, 16 aprilie 2010, 21:00)

  aPhone [anonim]

  SA IESIM IN STRADA SI SA-I DAM JOS PE TOTI!!!
 • 0 (0 voturi)    
  Dinozaurii de la ccr (Vineri, 16 aprilie 2010, 21:07)

  marco polo [anonim]

  Cei 9 asa numitii judecatori impreuna cu tovarasul lor Iliescu trebuie inlaturati si impuscati
 • 0 (0 voturi)    
  Si? (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 14:32)

  io [anonim]

  Ce crima e sa fii cercrtat de ANI cand legea zice ca toti functionarii publici si persoanele din interesul public trebuie anchetate? Prea mare caz se face pentru anchetare! Asta arata ca este un interes politic in astfel de anchete. Daca am afla doar rezultatul anchetelor am intra intr-o situatie de normalitate, dar asa e clar ca suntem o natiune bolnava de santajism, ca de ce altceva s-ar face atata caz de ancheta?


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by