Doua masini de teren, antemergatoare in coloana oficiala a sefului statului, s-au ciocnit, marti, la Oradea, fara ca vreo persoana sa fie ranita, anunta Mediafax. Presedintele Traian Basescu, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, si seful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin, au participat, marti, la inaugurarea Centrului de Excelenta NATO pentru culegerea de informatii din sursa umana (CoE HUMINT) de la Oradea.

Seful statului a ajuns la Oradea cu avionul, iar apoi a mers la sediul centrului amenajat, anul trecut, intr-o cazarma apartinand unei foste unitati militare. Cele doua masini s-au lovit chiar la intrarea in unitate.

Traian Basescu a fost intampinat de Garda de Onoare, adusa de la Bucuresti si formata din peste o suta de militari. Ulterior, seful statului a asistat la ceremonia de inmanare a drapelului NATO unitatii din Oradea si la cea de ridicare a steagurilor statelor sponsor pe catargele de la centru, dupa care demnitarii militari prezenti au tinut discursuri.

UPDATE Informatia a fost dezmintita de purtatorul de cuvant al SPP, Bogdan Onea

Informatia a fost insa negata de purtatorul de cuvant al SPP, Bogdan Onea. "Nicio masina din coloana oficiala a presedintelui Traian Basescu nu a fost implicata in acel incident", a afirmat el.