Un barbat din judetul Sibiu, botezat de presa "Tarzan" dupa ce a condus un TIR dansand la volan, a ramas duminica fara permis, fiind prins de politisti in timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice prin municipiul de pe Cibin, transmite Agerpres. Anul trecut, el a postat pe Internet un film facut in 2007, in care putea fi vazut dansand la volan in timp ce conducea un autotren pe o autostrada din Belgia.

Iulian Breazu, care este originar din localitatea Talmaciu, a fost oprit de politistii rutieri duminica in timp ce conducea prin municipiul Sibiu. Inspectorul de politie Bogdan Maxim, de la Serviciul Rutier al IPJ Sibiu, a afirmat ca rezultatul alcoolemiei lui Breazu a fost de 0,18 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat.

Iulian Breazu, 24 de ani, a postat anul trecut pe internet un filmulet pe care il facuse in 2007, in timp ce conducea un autotren pe o autostrada din Belgia si in care dansa la volan. Breazu detine permisul de conducere din 2005, conform propriilor declaratii. El a fost amendat pana acum de cinci ori de catre politistii rutieri.

Vezi mai jos filmul facut pe autostrada din Belgia.