Principalele bulevarde din Bucuresti nu vor mai fi inchise in timpul noptiii de joi spre vineri pentru deszapezire. Asa a stabilit Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, impreuna cu operatorii de salubritate convocati la Comandamentul de iarna, informeaza Agerpres. Actiunile de deszapezire vor continua in Capitala, edilul sef dispunand ca prioritate, pentru aceasta noapte, degajarea de zapada a rigolelor si carosabilului pentru a se evita formarea acumularilor de apa, deszapezirea statiilor si refugiilor RATB, precum si a strazilor secundare si evacuarea zapezii stranse.

De asemenea, primarul Capitalei a solicitat societatii Luxten sa intervina pentru inlaturarea turturilor de gheata care s-au format la intrarile si iesirile din pasaje.

In jurul orei 2,00, in aceasta noapte, urmeaza sa se aplice tratament antiderapant pe toate arterele principale, cu deosebire pe pante, rampe si pasaje, unde operatorii de salubritate vor trebui sa mentina, in permanenta, cate un utilaj cu material antiderapant.

Totodata, Sorin Oprescu le-a solicitat drumarilor sa intervina, in cursul acestei nopti, pentru plombarea gropilor aparute in carosabil dupa ultima ninsoare, una dintre arterele vizate in acest sens de primarul general fiind bulevardul Aviatorilor, in special portiunea dinspre Piata Victoriei.

Joi dimineata, viceprimarul Capitalei, Victor Iovici, anuntase ca bulevardele principale din Bucuresti vor fi inchise alternativ, joi noapte, pentru a putea fi curatate de zapada