O persoana a fost grav ranita dupa ce a fost lovita de autobuzul de pe linia 330 din Bucuresti. Accidentul a avut loc la intersectia strazilor Nicolae Grigorescu si Constantin Brancusi, dupa ce autobuzul s-a ciocnit cu un autoturism si a intrat pe spatiul verde dintre benzile de circulatie, transmite Mediafax. Trei calatori din autobuz au fost usor raniti.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a declarat pentru agentia de presa ca autobuzul a lovit un barbat, in varsta de 65 de ani, care a fost transportat la Spitalul "Sfantul Pantelimon" din Capitala. Potrivit lui Daniel Pistea, inspector principal al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, autobuzul s-a ciocnit cu un autoturism care venea din sens opus. Cele doua autovehicule s-au intalnit in intersectie, moment in care soferul autoturismului a virat, iar autobuzul l-a zgariat pe toata partea stanga.

In urma impactului, autobuzul a intrat pe spatiul verde dintre benzile de circulatie, unde a lovit o persoana si a daramat un copac. Politistii rutieri vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a stabili cauza exacta a accidentului.