Meteorologii anunta pentru luni temperaturi cu pana la cinci grade mai mici decat cele normale pentru aceasta perioada a anului. In plus, vantul va bate cu putere in sudul tarii. Si noaptea trecuta a fost foarte frig, inregistrandu-se -21 de grade la Miercurea Ciuc.

UPDATE: Administratia Nationala de Meteorologie atentioneaza ca in sudul Olteniei, sudul si estul Munteniei si in Dobrogea, intensificarile de vant se vor asocia cu ninsori, care temporar vor fi viscolite si se va depune un strat nou de zapada. Intervalul vizat este luni ora 18.00- marti, ora 21.00.

Luni, vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Aria de nebulozitate se va extinde treptat in majoritatea zonelor. In regiunile sudice si la munte vantul se va intensifica, atingand la rafala viteze de pana la 65-70 km/h, iar dupa orele amiezei local va ninge, cu precadere in Lunca Dunarii si in sudul Dobrogei.

Pe litoral precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si vor fi conditii de polei.

In restul teritoriului doar izolat va fulgui, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade.

La Bucuresti, vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data. Cerul va fi noros si temporar va ninge in a doua parte a zilei. Vantul va prezenta intensificari. Temperatura maxima va fi 2 grade.