Dan Diaconescu, patronul postului OTV, a fost audiat, vineri, la DNA ca martor intr-un dosar in care primarul unei comune aradene a denuntat o persoana care i-ar fi cerut peste 100.000 de euro pentru a nu divulga la OTV imagini compromitatoare la adresa edilului, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse judiciare, persoana vizata de procurorii anticoruptie este Doru Parv, un clarvazator care a participat la mai multe emisiuni la postul de televiziune OTV.

Potrivit surselor citate, in denuntul primarului aradean se arata ca Doru Parv i-ar fi cerut acestuia peste 100.000 de euro, in mai multe transe, prima fiind de 25.000 de euro, pentru a nu face publice, in cadrul emisiunii lui Dan Diaconescu de la OTV, o serie de imagini si informatii compromitatoare legate de afacerile pe care le-ar derula edilul comunei.

Primarul aradean nu i-ar fi dat lui Doru Parv niciun ban, ba mai mult, a formulat un denunt la Directia Nationala Anticoruptie (DNA). Astfel, potrivit surselor judiciare, Doru Parv este cercetat de procurori pentru trafic de influenta, avand calitatea de invinuit in acest dosar.

Dan Diaconescu a fost, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a stat aproape doua ore si jumatate. La iesirea din sediul DNA, Dan Diaconescu a parut stupefiat la intrebarile jurnalistilor daca a fost pus sub urmarire de procurorii anticoruptie. Diaconescu a aratat ca totul este o confuzie si ca s-a prezentat la DNA pentru a pregati "o viitoare emisiune exclusiva care va putea fi urmarita de telespectatorii postului OTV".

Sursele judiciare au precizat ca Dan Diaconescu a venit la sediul DNA pentru ca aparatorii lui Parv l-au solicitat ca martor, pentru a se face o confruntare intre cei doi, in sensul in care patronul postului de televiziune sa spuna daca stia despre intentiile lui Parv.