Adrian Nastase a anuntat, miercuri, la Targoviste, ca nu exclude varianta de a candida la presedintia PSD, dar aceasta numai in cazul in care motivele ce l-au facut sa se retraga nu vor mai fi valabile, relateaza Agerpres.

Nastase a spus ca nu vrea sa dea un semnal ca va candida, dar ia totusi in calcul aceasta varianta. ''Sunt inca foarte multe lucruri neclare si pentru mine si pentru colegii din conducere. Mai avem inca de examinat la o sedinta a Comitetului Executiv, vineri, unele dintre problemele importante de organizare. Sa vedem daca unele chestiuni vor fi corectate. Apoi sa vedem statutul daca va fi sau nu discutat, daca modificarile vor fi temperate sau ce se va intampla cu listele deschise, a fost astazi o discutie, dar care nu-mi dau seama in ce cadru s-a facut. Am de examinat aceste chestiuni'', a declarat Nastase.

Presedintele Consiliului National al PSD spune ca a primit mai multe telefoane de sustinere din tara, inclusiv de la presedinti de organizatii, si ca o sa se gandeasca la decizia pe care o va lua. ''Eu am anuntat retragerea mea ca o forma de protest. Daca elementele fata de care am dorit sa-mi exprim acest protest raman valabile, evident si decizia mea ramane valabila'', a adaugat Adrian Nastase.

Participantii la conferinta judeteana a PSD Dambovita i-au cerut lui Adrian Nastase sa revina asupra deciziei sale de a nu mai candida. Printre cei care i-au cerut acest lucru a fost si eurodeputatul Rovana Plumb.

La conferinta judeteana a PSD Dambovita au participat, miercuri, presedintele Consiliului National al partidului, Adrian Nastase, vicepresedintele Victor Ponta si europarlamentarul Rovana Plumb.

In cadrul conferintei au fost exprimate mai multe critici la adresa lui Mircea Geoana si a echipei sale. Au fost de asemenea desemnati cei 51 de delegati la congresul de sambata al partidului.

Delegatii PSD Dambovita nu au primit un mandat clar, dar si-au exprimat sustinerea unei eventuale candidaturi a lui Adrain Nastase, iar in lipsa acesteia pentru Victor Ponta.