In urma articolului “Cum rezolva Oprescu in spatele usilor inchise problema gropilor cu asfaltatorii din Capitala”, primarul Bucurestiului a prezentat un punct de vedere oficial. In articol se prezenta continutul unei inregistrari in care primarul detalia planul sau pentru “gropaniada” prin care va incerca sa combata criticile presei pe subiectul asfaltarii gropilor din capitala. “Nu retrag nimic din ceea ce am spus acolo. Nu este prima data cand spun acest lucru”, a declarat primarul.

“De luni de zile m-or intimida cu o inregistrare trunchiata si scoasa din context. Mare parte din inregistrare care se prezinta ca o mare dezvaluire am spus-o si ieri seara la emisiune. Nu retrag nimic din ceea ce am spus acolo. Nu este prima data cand spun acest lucru. Primarul general, cu tot ce inseamna factor de specialitate, o sa lucreze in strada ca sa am certitudinea ca drumarii isi fac treaba. Eu am ales sa imi fac munca si obligatiile mele in strada”, a declarat Sorin Oprescu.

HotNews.ro a publicat inregistrarea integrala a discutiei dintre Primar si asfaltatori. Inregistrarea poate fi audiata integral si mai jos.

Descarca fisierul audio in format MP3

“Unii isi doresc sange pe pereti. Nu o sa aiba asta de la mine. Nu o sa intru in jocuri politice. Treaba mea este sa rezolv problemele bucurestenilor. Stimati cetateni ai Bucurestiului, pentru ca voua ma adresez daca sa astup gropile, sa verific acest lucru, sa curat zapada si sa curat apa care se aduna pe trotuar inseamna ca imi fac imagine. Da, atunci inseamna ca primarul general isi face imagine”, a mai declarat Oprescu.