Un barbat a cazut, luni seara, intr-o groapa adanca de patru metri, in zona statiei de metrou Republica. A fost scos de echipajele de interventie si dus la Spitalul "Sfantul Pantelimon", in stare grava, a declarat, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, citat de Mediafax.

Accidentul s-a petrecut luni seara, in jurul orei 21:20, in zona complexului 23 August - Republica, cand barbatul, in varsta de 50 de ani, a calcat pe un grilaj care acoperea groapa si a cazut in gol aproximativ patru metri, a precizat Ciocan.

Echipajele de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti venite la fata locului au reusit sa il scoata pe barbat din groapa. Acesta a fost transportat cu o ambulanta SMURD la Spitalul "Sfantul Pantelimon" din Capitala, in stare grava, a mai spus Ciocan.

Barbatul a suferit un traumatism la coloana vertebrala si o fractura la un picior, a declarat, pentru Mediafax, managerul Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, Alis Grasu.

Inspectorii municipalitatii au gasit, luni, in urma controalelor, gropi mari pe mai multe artere din toate sectoarele Capitalei.

  • Sectorul 1: Bulevardul Bucurestii Noi - strada Pajura, strada Jiului, Calea Grivitei (la intersectia cu strazile Buzesti si Occidentului), Podul Constanta, strada Buzesti, Bulevardul Ion Mihalache (la intersectia cu Bulevardul Banu Manta si cu strazile Turda, Constantinescu, Clabucet, Piata Chibrit)
  • Sectorul 2: Piata Delfinului, pe Soseaua Colentina, Bulevardul Lacul Tei, Bulevardul Barbu Vacarescu si strada Teiul Doamnei
  • Sectorul 3: zona Pasajului Muncii
  • Sectorul 4: Soseaua Giurgiului, strada Ion Liiceanu, in zona Bulevardul Cantemir - Calea Serban Voda - Tineretului - Bulevardul Sincai
  • Sectorul 5: Soseaua Antiaeriana cu strada 13 Septembrie, Bulevardul Sebastian cu Calea 13 Septembrie, Prelungirea Ferentari cu strada Toporasi si strada Zetari
  • Sectorul 6: au fost gasite gropi mari pe mai multe bulevarde

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut sa se intervina rapid, in noaptea de luni spre marti pentru acoperirea gropilor de pe carosabil, ridicarea si transportarea zapezii, evacuarea apei din statiile RATB, precum si de curatarea ghetii de pe trotuare.