Centrul Infotrafic al Politiei Romane a informat ca incepand cu ora 11:00 a fost redeschisa si calea 1 (sensul catre Constanta) a tronsonului Lehliu-Gara – Drajna al autostrazii A2. Temporar, va fi impusa restrictie de viteza de 60 de km/h.

Dispeceratele de politie au semnalat Centrului Infotrafic al Politiei Romane ca mai exista doar doua drumuri nationale cu circulatia intrerupta din cauza zapezii:

• in judetul Buzau, DN 22 Ramnicu Sarat-Baile;

• in judetul Teleorman, DN65A Turnu Magurele-Rosiori de Vede; pe tronsonul Rosiori de Vede-Furculesti-Piatra sunt zone in care se circula foarte greu, pe un fir.

Politia recomanda conducatorilor auto ca, inainte de a pleca la drum, sa se informeze despre situatia traseului pe care urmeaza sa se deplaseze, accesand pagina de internet a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, www.cnadnr.ro sau, pentru detalii, apeland numarul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarna).

Politia Rutiera informeaza ca, totodata, pe mai multe drumuri se circula in conditii de ceata. Conform informatiilor, vizibilitatea este redusa pe Autostrada Soarelui si pe raza judetului Valcea, Neamt, Gorj, Braila si Ilfov (pe alocuri sub 50 de metri).