Toate scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi redeschise miercuri.Decizia a fost luata de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, care a anuntat ca toate cursurile in unitatile de invatamant preuniversitar din Capitala se reiau, ca urmare a imbunatatirii conditiilor meteorologice, informeaza Agerpres.

Prescolarii si elevii claselor I-VIII au ramas luni si marti acasa, din cauza conditiilor meteo, in opt judete si in Capitala, iar orele au fost suspendate partial la unele unitati de invatamant in alte cinci judete. Din cauza ninsorilor si a viscolului, cursurile pentru elevii din invatamantul prescolar si clasele I - VIII au fost suspendate partial in judetele Arges (o scoala), Buzau (56 de scoli), Constanta (doua scoli), Dambovita (opt scoli) si Olt (patru scoli), transmite Mediafax.

In judetele Braila, Calarasi, Galati, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman, Ilfov si in municipiul Bucuresti marti nu se tin cursuri in niciuna dintre unitatile de invatamant prescolar, primar si gimnazial. In judetele Braila, Galati, Teleorman, Ialomita, Ilfov si Prahova exista si unitati de invatamant liceal in care nu se vor desfasura activitati didactice.