Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a acordat un ultimatum firmelor care se ocupa cu intretinerea strazilor din Bucuresti: daca nu asfalteaza gropile in maximum cinci zile, atunci va asfalta strazile cu armata. "Va dau cuvantul meu de onoare ca este ultima data cand va rog sa remediati gropile din Capitala, astfel incat sa se circule civilizat", le-a spus Oprescu reprezentantilor firmelor de constructii, informeaza Mediafax.

Edilul Capitalei le-a explicat celor prezenti la intalnirea de la Primaria Municipiului Bucuresti ca urmatoarea saptamana este perioada optima pentru repararea celor aproximativ 100 de artere din cele 500 administrate de municipalitate. In perioada 15-22 februarie sunt anuntate ninsori, asa ca timpul in care se pot face asfaltarile este limitat.

Oprescu a avertizat ca, daca gropile nu vor disparea, va incasa banii reprezentand "garantia de buna executie a lucrarilor", care reprezinta cinci la suta din valoarea contractelor incheiate pentru refacerea strazilor. La intalnirea de la Primaria Capitalei au participat reprezentanti de la cinci firme de constructii, respectiv Eurovia, Euroconstruct, Tehnologica Radion, Delta si Strabag.