Senatorul PSD Catalin Voicu a fost audiat la DNA, marti dimineata, in dosarul in care procurorii anticoruptie il acuza de trafic de influenta in favoarea unor oameni de afaceri, au declarat surse judiciare, citate de NewsIn.

Procurorii fac cercetari penale fata de Catalin Voicu pentru trafic de influenta, senatorul fiind acuzat ca a primit bani pentru solutionarea favorabila a unor cauze civile si penale aflate pe rolul organelor judiciare, a informat pe 11 decembrie DNA, precizand ca Voicu nu poate parasi localitatea.

In acelasi dosar, presedintele Sectiei civile a instantei supreme Florin Costiniu este urmarit penal pentru complicitate la traficul de influenta savarsit de senatorul PSD Catalin Voicu.

Florin Costiniu este suspectat ca ar fi intervenit pe langa colegi judecatori de la Sectia de contencios administrativ de la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru solutionarea unui dosar in favoarea omului de afaceri Costel Casuneanu. Omul de afaceri Marius Locic a fost audiat si el in dosarul senatorului Voicu.