"Majoritatea ati votat impotriva voastra! Jur ca nu meritam asta! La Navodari ne va fi foarte greu mie si voua. Primar, Matei Nicolae". Mesajele apar pe mai multe panouri electronice din orasul Navodari si vin de la primarul social-democrat Matei Nicolae, nemultumit de rezultatul alegerilor prezidentiale.

"Nu am facut suficiente lucruri sa le aduc oamenilor la cunostinta ca nu e bine ca Traian Basescu sa mai ia inca un mandat. Daca nu am facut-o suficient inainte de alegeri, consider ca este necesar sa o fac barem dupa alegeri, sa constientizeze navodarenii ca au facut o mare greseala votand pentru inca un mandat cu Traian Basescu", a explicat primarul pentru Realitatea FM.

"Probabil ca o parte dintre noi, in 5 ani o sa imbatranim, iar batranii care l-au ales foarte multi n-o sa mai fie deloc in mandatul asta de 5 ani", a continuat alesul local, care a precizat si care sunt, punctual, nemultumirile sale si problemele pe care le prevede.

"Am primit deja notificare de la CET Midia Navodari, care se ocupa cu termoficarea orasului, ca vor plata in avans la incalzirea orasului. Avem datorii de 270 de miliarde, datorii istorice. Normal ca ne va fi greu, pentru ca la orasele PD-iste, de exemplu Brasovul, CET-urile au fost ajutate. De la bugetul de stat, prin diferenta de tarif, au fost alocati bani. Este doar unul dintre exemple. Anul viitor am de rambursat intre 150-200 de miliarde de lei vechi, datorii facute de fostul primar PD. Or daca aveam un guvern de aceeasi culoare politica cu a primarului, aveam si eu mai multe usi deschise", a declarat Matei Nicolae.

Edilul Navodarilor sustine ca pentru aceasta situatie sunt de vina chiar cei care l-au ales. "Oamenii au vina ca au votat impotriva intereselor lor, a orasului unde locuiesc", a subliniat acesta, precizand ca pana acum a transformat orasul Navodari in "unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, are culoare, avem proiecte".

Edilul a anuntat si ca, in situatia sa, mai sunt multi primari din tara care vor sa ia pozitie fata de nedreptatile cu care se confrunta. "In randul primarilor PSD, care cred ca sunt prezenti in jumatate din primariile Romaniei, exista si posibilitatea sa blocam toata activitatea. Sa facem si noi greva sau sa intram in concediu medical. Astazi am luat 24 milioane de lei ca primar, iar colegii care ma ajuta la treaba au luat 6-7 milioane de lei bani in mana", a incheiat primarul de la Navodari.