Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu s-a intalnit la resedinta sa din strada Paris cu Dinu Patriciu, potrivit unor surse HotNews.ro. Contactat telefonic, Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca s-a intalnit in aceasta dimineata cu Dinu Patriciu pentru a discuta "oportunitati de afaceri". Vantu a refuzat sa dea detalii, precizand insa ca n-a discutat despre o eventuala vanzare a trustului Realitatea catre Dinu Patriciu. Intalnirea Vantu-Patriciu are loc dupa ce mai politicieni ca Adrian Nastase si Theodor Melescanu s-au intalnit luni cu omul de afaceri liberal.

Potrivit informatiilor HotNews.ro, Sorin Ovidiu Vantu s-a intalnit marti seara cu Dinu Patriciu, insa omul de afaceri sustine ca intalnirea a avut loc in miercuri dimineata. "Ne-am intalnit in dimineata asta. A fost o intalnire normala, intre doi oameni de afaceri. Ne mai ocupam si de afaceri, dragul meu, ha, ha, ha, ha" (se amuza copios).

Intrebat daca a discutat despre o eventuala vanzare a trustului Realitatea Media, Vantu negat si a catalogat drept barfe informatiile potrivit carora Dinu Patriciu ar fi interesat de achizitionarea trustului sau ca l-ar fi imprumutat. "Este trustul familiei, este mostenirea pe care v-o las voua, poporului roman". Intrebat daca s-au mai intalnit pe durata campaniei electorale, Vantu a raspuns: "Stati putin, ca nu suntem iubiti, cand apare o oportunitate de afaceri ne intalnim".

Intalnirea Vantu-Patriciu are loc dupa ce mai multi politicieni s-au intalnit luni cu omul de afaceri liberal. Potrivit Academiei Catavencu, Theodor Melescanu, Adrian Nastase si Sorin Rosca Stanescu s-au intalnit luni, 23 noiembrie, cu Dinu Patriciu la fundatia acestuia. Contactat de HotNews.ro, vicepresedintele PNL, Theodor Melescanu a confirmat intalnirea pentru HotNews.ro si a declarat ca a discutat masuri si strategii economice care ar urma sa fie aplicate in viitorul Guvern al Romaniei.