Cei care doresc sa isi ia ramas bun de la maestrul Gheorghe Dinica o pot face la Biserica Icoanei din Capitala, unde este depus trupul neinsufletit al artistului. Inmormantarea va avea loc vineri, la cimitirul Bellu, langa mormantul Mariei Tanase - se precizeaza intr-un comunicat al postului Acasa TV.

Trupul lui Gheorghe Dinica va fi depus, vineri, la ora 9.00, in Foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti, unde va ramane timp de cateva ore. Tot la Teatrul National va avea loc si slujba de inmormantare, apoi sicriul va fi depus la cimitirul Bellu, pe Aleea Artistilor.

Gheorghe Dinica a incetat din viata marti, in jurul orei 13:00, dupa ce a facut stop cardiac sub ventilatie mecanica si electrostimulare cardiaca si nu a raspuns la manevrele de resuscitare.

La internare, actorul avea o infectie la plamanul stang, care s-a extins si la cel drept. El a fost diagnosticat cu bronhopneumonie cu stafilococ auriu si candida, pneumonie bazala stanga in remisie, soc septic si disfunctie multipla la organe.