Reabilitarea Pasajului Victoriei din Bucuresti va incepe miercuri, 30 septembrie, la ora 5.00, si va dura aproximativ trei luni, anunta municipalitatea. Circulatia in pasaj se va desfasura pe o singura banda a fiecarui sens in timpul zilei, si va fi inchisa total pe timpul noptii, de duminica pana vineri.

Renovarea pasajului presupune lucrari de ameliorare a stabilitatii structurii, dar si amenajari conform standardelor europene, se arata intr-un comunicat transmis marti de Primaria Municipiului Bucuresti (PMB).

Pe durata executiei lucrarilor, circulatia in pasaj va fi inchisa pe o singura banda a fiecarui sens, intre orele 5:00-23:30, si in totalitate pe timpul noptii, de duminica pana vineri. In zilele de vineri si sambata, pe timpul noptii, traficul va fi permis pe o singura banda a fiecarui sens de circulatie.

Pe deasupra pasajului, circulatia se va desfasura fara restrictii pe bretelele laterale in sensul Titulescu-Iancu de Hunedoara si invers, cu traversarea Pietei Victoria.

"Executantii acestei lucrari sustin ca reabilitarea pasajului Victoria se va incheia pana la sfarsitul acestui an. Eu o sa ma asigur ca-si respecta termenul asumat", precizeaza in comunicat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.