Traficul feroviar pe ruta Cluj- Campia Turzii era in contiuare blocat, marti dimineata, din cauza accidentului feroviar produs intre localitatile Boju si Valea Florilor, unde sapte vagoane ale unui tren incarcat cu produse petroliere au deraiat.

Agentiile de presa transit ca mai multe utilaje au ajuns inca de luni seara la locul accidentului, insa nu s-a reusit degajarea firului II de circulatie. In cursul zilei de marti, se asteapta ca in zona sa fie adusa o locomotiva, care sa preia vagoanele rasturnate.

Situatia este asemanatoare si in Dolj, pe ruta Craiova-Caracal, unde circulatia este intrerupa. Specialistii CFR lucreaza la degajarea liniilor ferate si se asteapta ca circulatia sa fie reluata, marti. Potrivit Radio Romania Actualitati, procurorii au strans toate probele materiale - suruburi gasite desfacute, un bidon cu ulei care a fost folosit la demontare si o serie de scule. A fost audiata si o persoana angajata in cadrul CFR. Alte doua persoane se afla in atentia anchetatorilor.