Jurnalul de Chisinau a reusit sa stabileasca identitatea amantei diplomatului „porno”. Cristina Ursol este fata implicata in scandalul declansat de aparitia unui film postat pe internet in care consulul Romaniei la Chisinau Ion Nuica face sex cu o angajata a consulatului. Tanara moldoveanca a castigat concursul de frumusete "Lady Dracula", a provocat sinuciderea unui om si a distrus cariera unui diplomat.

Cristina Ursol are 23 de ani si este originara din orasul Causeni. Colegii de liceu si-o amintesc ca pe o fata foarte simpatica si dezghetata.

In octombrie, anul trecut, Cristina a luat locul doi la un concurs de frumusete din Romania. Este vorba despre concursul „Lady Dracula” din Sighisoara.

O luna mai tarziu, la sfarsitul lui noiembrie 2008, Cristina a devenit amanta unui tanar om de afaceri din Chisinau. Iurie avea 30 de ani, o sotie, doi copii si era directorul unei companii IT prospere. La o luna si jumatate de la inceputul idilei sale cu Cristina, Iurie s-a sinucis, aruncandu-se de la geamul apartamentului in care locuia.

Ulterior Cristina s-a plans unei prietene cu care era ca nu s-a asteptat ca Iurie sa fie atat de slab de fire si ca acum nu stie ce sa faca. „Cand a intrat in apartament, Cristinei au inceput sa-i fuga ochii in toate partile. Primul lucru de care m-a intrebat a fost: unde e laptopul lui Iurie?”, afirma sotia lui Iurie.

Dupa moartea lui Iurie, Cristina avea sa mai apara de cateva ori in familia pe care a distrus-o. Primul lucru pe care l-a facut a fost acela de a-i monta pe parintii lui Iurie impotriva sotiei lui.

Acum doua saptamani, in presa a aparut un video cu imagini ale consulului Romaniei la Chisinau, Ion Nuica, facand sex cu o tanara basarabeanca, angajata a consulatului.

Secventa video este realizata in traditionalul spirit kgb-ist.

Specialistii in domeniu afirma ca scandalul a fost o comanda a regimului Voronin, concretizata prin intermediul agentilor de la SIS, cu ajutorul unei unelte folosite in cazurile clasice de spionaj, „amanta”, pentru a fi utilizata in scop politic in campania electorala.