Odata cu scandalul de la Spiru Haret, s-a pus pentru a mia oara problema calitatii invatamantului romanesc. S-a discutat situatia la TV, prin ziare au aparut sute de articole, iar ministrul Andronescu a dat impresia ca are taria de a face ordine. Insa, cum in Romania o minune nu tine mai mult de trei zile, lucrurile au inceput incet incet sa se linisteasca, scrie Cristian Orgonas, pe blogul lui.

Sefii PSD au trimis-o pe d-na Andronescu dupa tigari, diplomele celor de la SH vor fi recunoscute, iar romanii s-au plictisit rapid de acest subiect.

Am gasit pe blogul domnului profesor Marcel Tolcea o mostra a ceea ce produce invatamantul romanesc. Lucrarea apartine unui student din anul I si este plina de greseli gramaticale, iar exprimarea este de toata jena. Ce-o fi vrut studentul sa spuna, numai el stie.

Lucrarea poate fi citita aici.

Este vina lui/ei ca a ajuns student si va ajunge probabil absolvent? Iar ca el sunt probabil zeci de mii in toata tara.

Intamplator, cunosc un profesor care preda la o Universitate particulara din Timisoara - omul mi-a spus ca nu ii poate lasa repetenti pe cei care nu merita sa treaca anul pentru ca astfel, Universitatea nu mai incaseaza taxe, iar el nu isi mai ia salariul. Ca student, dai un ban, dar stii ca face.

Comenteaza pe Khris, un 'blog cu atitudine'.