Gigi Becali poate parasi municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, dar si tara, a decis, vineri, Tribunalului Bucuresti, care a luat in discutie contestatia lui Becali la ultima decizie a Judecatoriei Sectorului 1.

Instanta a mai subliniat ca Gigi Becali a solicitat ridicarea interdictiei pentru a-si exercita mandatul de europarlamentar care i-a fost atribuit in urma unui vot democratic.

Avocata lui Gigi Becali, Mariana Stefan, a cerut, din nou, instantei sa admita recursul facut de finantatorul Stelei si sa ii ridice acestuia interdictiile, pentru a putea merge la Parlamentul European.

Mariana Stefan a explicat la Realitatea TV ca in acest caz "nu vorbim de cetateanul George Becali, ci de europarlamentarul Becali, care nu are doar drepturi, ci si obligatii... obligatia de a merge la Strasbourg".

Potrivit rezultatelor de la alegerile din 7 iunie, Becali a obtinut un mandat de europarlamentar, fiind propus candidat pe listele PRM in timp ce se afla in arest preventiv, fiind acuzat intr-un dosar de sechestrare de persoane. Ulterior, el a fost eliberat din arest, insa magistratii au decis ca omul de afaceri are interdictie de a parasi Capitala si judetul Ilfov.