Finalistii competitiei pentru obtinerea celui mai bun job din lume - de administrator al unei insule tropicale australiene - se relaxeaza inaintea anuntarii castigatorului, beneficiind de tratamente SPA, au anuntat marti organizatorii, relateaza AFP. Ministerul Turismului din Queensland va anunta miercuri castigatorul competitiei care a atras atentia intregii lumi si a generat publicitate gratuita in valoare de 77 de milioane de dolari americani.

Cele 16 persoane selectate dintre 34.000 de aplicanti din toata lumea au beneficiat de tratatmente faciale si masaje cu o zi inainte de a fi anuntat castigatorul.

Un stat australian a scos la concurs in luna ianuarie "cel mai bun job din lume": sa castigi un salariu frumusel pentru a lenevi timp de sase luni pe o superba insula tropicala. Salariul este de 105.000 dolari americani iar drumul pana in insula Hamilton din Marea Bariera de Corali este platit.

Anuntul a starnit un interes enorm la inceputul anului, astfel incat serverul care trebuia sa primeasca CV-urile solicitantilor a cedat, dupa ce a inregistrat peste un milion de accesari in trei zile. Printre aplicanti au figurat si doi romani.

Slujba nu necesita vreo calificare speciala, in afara de disponibilitatea de a inota, de a face scufundari si de a te plimba cu barca. Pe langa cei 105.000 de dolari, fericitului administrator i se pune la dispozitie o vila cu trei dormitoare, dotata inclusiv cu piscina.

Anuntul de angajare a unui administrator pentru insula Hamilton din Australia a starnit atat de mult interes incat departamentul de turism s-a vazut obligat sa treaca de la un singur server, cum folosea de obicei, la 10.

Vezi aici lista finalistilor