Premierul Emil Boc a declarat sambata ca spera ca iepurasul de Paste sa-i aduca "o scrisoare si o transa de bani de peste Ocean sau de pe la Bruxelles" pentru Romania, informeaza NewsIn. Seful Guvernului a facut aceasta declaratie in timpul unei vizite la Centrul de Ingrijire si Asistenta din Cluj-Napoca.

"Eu il astept sa vina cu o scrisoare si cu o transa de bani de peste Ocean sau de pe la Bruxelles pentru Romania si cu lucruri bune in vremuri mai dificile pentru romani. De la fetitele mele… sunt sigur ca voi gasi alaturi de ele ceea ce va crede iepurasul ca merit, asa ca sunt nerabdator si eu sa aflu”, a spus Boc.

Premierul i-a felicitat pe responsabilii centrului pentru ca batranii sunt “bine primiti, bine ingrijiti”, adaugand ca spera ca gestul sau simbolic sa fie preluat de cat mai multi romani.

"Sa nu uitam pe cei de langa noi pentru ca, poate, intr-un moment sau altul al vietii vom avea nevoie de sprjinul celorlalti si acest gest simbolic eu sper sa se multiplice cat mai mult in Romania, pentru tot mai multi romani si sa ne uitam fiecare dintre noi la vecinul nostru, la prietenul nostru, la cei pe care ii avem in preajma si sa ii acordam un sprijin intr-un moment mai greu”, a afirmat premierul.