Martorul care a reclamat incidentul in care au fost implicati bodyguarzii lui Gigi Becali sustine ca s-au tras focuri de arma, un autoturism a fost avariat si abandonat la fata locului, iar un barbat a fost lovit si impuscat, fiind apoi introdus cu forta in portbagajul altui autoturism, anunta Mediafax.

Parchetul Tribunalului Bucuresti a facut publica inregistrarea apelului anonim inregistrat la numarul unic de urgenta 112, cu privire la incidentul petrecut la data de 27 ianuarie 2009 la intersectia str. Dr. Iacob Felix cu Soseaua Nicolae Titulescu din Bucuresti, sectorul 1 si in urma caruia a fost arestat omul de afaceri Gigi Becali.

Incidentul in care au fost implicati bodyguarzii lui Becali

Un taximetrist a reclamat incidentul la 112. Asculta inregistrarea

"La data de 27 ianuarie 2009 organele de cercetare penala au fost sesizate, in urma unui apel anonim inregistrat la numarul unic de urgenta 112, cu privire la faptul ca la aceeasi data, in jurul orei 00:30, la intersectia str. Dr. Iacob Felix cu Soseaua Nicolae Titulescu din Bucuresti, sectorul 1, a avut loc un incident in cadrul caruia s-au tras focuri de arma, un autoturism a fost avariat si abandonat la fata locului de catre ocupantii acestuia, iar un barbat a fost agresat - fiind lovit si impuscat cu o arma de foc - de catre mai multe persoane neidentificate si apoi a fost introdus cu forta in portbagajul altui autoturism, care a parasit locul incidentului, deplasandu-se in directia Bd. Ion Mihalache", se arata in comunicatul Parchetului.

Parchetul mai informeaza ca in dosar sunt depuse probe, constand in marturiile celor sechestrati pentru furtul masinii acestuia, precum si a martorilor la agresiune, expertize medicale, inregistrari telefonice si video.

Apelul anonim catre 112 care a anuntat incidentul este al unui taximetrist care a relatat politistilor incidentul. Acesta a spus ca a fost martorul unei urmariri de masini, cu focuri de arma. Barbatul a spus ca o masina BMW X 5 urmarea, inca de pe bulevardul Stefan cel Mare, un Mercedes care a fost avariat.

"O urmarire de masini, cu focuri de arma, pe unu l-a bagat in portbagaj, l-a luat cu ei. Nu am vazut, doamna, nici numarul de masina, erau niste gorile din astea. E un Mercedes aici busit, au reusit sa fuga baietii", a spus taximetristul. "S-au tras cinci-sase focuri de arma si, dupa ce prima masina a intrat intr-un stalp, unul dintre ei a fugit, dar l-au prins, au tras cu pistolul in el si l-au bagat in portbagaj."

Taximetristul nu si-a dezvaluit identitatea si a cerut, urgent, ajutoare.

O a sasea persoana are interdictie de a parasi localitatea

O a sasea persoana retinuta in cazul Becali a fost eliberata. Pentru Marius Geavela, instanta a dispus doar interdictia de a parasi localitatea.

Acuzat de savarsirea a trei infractiuni de lipsire de libertate in mod ilegal, Gigi Becali a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, pe 3 aprilie, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1, decizia fiind deja atacata de avocatii acestuia la Tribunalul Bucuresti. Totodata, au primit mandate alte patru persoane acuzate de savarsirea acelorasi infractiuni: Catalin Otto Zmarandescu, Stefan Dediu, Nicolae Dumitrascu, Dumitru Beciu.