"Daca nu ati fi existat, ati fi trebuit inventata", este mesajul pe care Elena Udrea l-a primit joi, de la un pensionar, la Targul de Turism de la Romexpo. Barbatul a tinut sa o felicite pe Elena Udrea pentru ca "a reusit sa descopere potentialul balnear al Bucurestiului", anunta Mediafax.

"Va votez cu ambele maini. Daca nu ati fi existat, ati fi trebuit inventata", i-a spus pensionarul Elenei Udrea, dupa care i-a sarutat mana.

El i-a semnalat si existenta unui izvor termal in spatele Casei Presei din Bucuresti si i-a sugerat sa se ocupe si de exploatarea acestuia.

  • Elena Udrea: Litoralul va fi gata sa primeasca turisti de Paste

Litoralul va fi pregatit sa primeasca turisti de Paste, iar cu aceasta ocazie ar putea fi folosite, in premiera, tichetele de vacanta, a declarat, joi, ministrul Elena Udrea, la Targul de Turism.

"Va fi organizat un concert Goran Bregovic pe plaja in seara de Paste, iar in celelalte zile vor mai fi pe litoral diverse concerte si targuri de traditii romanesti", a afirmat Elena Udrea. "Speram sa se poata merge in vacanta de Paste cu tichete de vacanta", a adaugat ea.

Elena Udrea a mai adaugat, la Targul de Turism care s-a deschis joi la Romexpo, ca un alt program al Ministerului Turismului vizeaza organizarea Pastelui in Bucovina.

Targul de Turism s-a deschis joi la Romexpo si isi va inchide portile duminica. 300 de expozanti din 14 tari au venit sa isi prezinte oferta la targ.