Un barbat este cautat de politistii din Arad dupa ce a accidentat cu masina, marti dupa-amiaza, un politist de la circulatie. Soferul incerca sa fuga dupa ce a fost prins ca avea in masina sute de pachete de tigari, posibil de contrabanda, relateaza Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Arad, Camelia Tuduce, incidentul a avut loc in localitatea aradeana Sagu, pe DN 69, unde politistii au organizat o actiune cu radar.

Politistii spun ca un barbat aflat la volanul unui autoturism Mercedes a circulat cu peste 150 kilometri la ora si a fost oprit. In momentul in care i s-au cerut documentele, politistii au observat ca masina era incarcata cu tigari si l-au intrebat pe barbat despre provenienta acestora.

In timp ce politistii si-au sunat colegii de la Departamentul Economic, pentru a veni sa verifice legalitatea transportului, un barbat si o femeie au ajuns la fata locului si s-au prezentat ca amici ai suspectului.

"Cuplul sosit a incercat sa ii convinga pe agentii nostri sa-l lase pe suspect sa plece si sa ii aplice acestuia doar o amenda pentru depasirea vitezei. In timpul acestor discutii, suspectul a reusit sa se strecoare in masina, pornind, cu scopul de a fugi. Unul dintre agenti s-a postat in fata masinii, insa soferul nu a oprit si l-a ranit, transportandu-l pe capota cateva zeci de metri", a declarat Camelia Tuduce.

Politistul a fost transportat la spital, insa nu a fost necesara internarea, avand doar contuzii usoare.