Serghei Gorbunov, care a fost audiat, vineri, de procurorii Parchetului Curtii de Apel Brasov in calitate de martor in cazul dublei crime de la casa de schimb valutar din Brasov, nu este exclus ca suspect in acest caz. Gorbunov a fost audiat timp de aproximativ o ora de procurori si nu a fost pus sub acuzare, nefiind inceputa urmarirea penala impotriva sa.

"Gorbunov a fost audiat in calitate de martor in acest caz si i s-a cerut sa detalieze locul unde se afla in seara respectiva, a atacului. Faptul ca o persoana este audiata intr-o anumita calitate, asta nu inseamna ca isi va pastra aceasta calitate si ca nu se poate schimba ulterior, pe parcursul anchetei. Deocamdata, nu putem spune ca este exclus ca suspect", a declarat pentru Mediafax procurorul Ramona Diaconu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov.

Potrivit sursei citate, in functie de rezultatele anchetei, se va stabili daca Gorbunov va mai fi sau nu audiat de procurori.

Aproximativ 60 de persoane au fost audiate, pana in prezent, in cazul dublului asasinat de la o casa de schimb valutar din Brasov, dar nu s-a inceput urmarirea penala impotriva niciunei persoane, iar audierile vor continua si in zilele urmatoare.