Reportaj HotNews.ro

VIDEO Sminteala cipurilor pe dealul Mitropoliei: Diavolul e in cip, in 2012 vine Apocalipsa, masoneria si guvernul mondial condus de un anticrist

de Attila Biro     HotNews.ro
Duminică, 1 februarie 2009, 20:48 Actualitate | Esenţial


Galerie foto: Protest impotriva cipurilor biometrice/Attila Biro
Pe dealul Mitropoliei, cateva sute de persoane au protestat impotriva introducerii cipurilor in noile pasapoarte biometrice. O femeie pare convinsa ca cipurile sunt semnul diavolului si ca prevestesc sfarsitul lumii din 2012. Un domn in varsta a cerut poporului sa se constituie in Garzi Nationale pentru a se apara de terorismul cipurilor impuse de guvern. De la Muntele Athos, preotii au trimis un mesaj catre romanii ortodocsi prin care sunt avertizati de instalarea unui guvern mondial al masoneriei care va fi condus de catre anticrist. Un jurnalist anunta publicul ca, potrivit parintelui Iustin, cipul biometric este unealta necuratului.

Cateva sute de persoane au protestat, duminica la amiaza, impotriva introducerii cipurilor biometrice pe pasapoarte. Membri ai mai multor organizatii, printre care si Noua Dreapta, erau prezenti inca de la ora 12 intr-un tarc la baza dealului Mitropoliei. “Nu vrem cipuri, jos masoneria, libertate, libertate!”, se auzea de pe scena improvizata de langa Mitropolie. Printre protestatari si Camelia Parvu, o practicanta a ortodoxismului, cu o cruce in mana, scanda alaturi de cei de la Noua Dreapta: “Nu vrem cipuri! Nu vrem cipuri!” si agita crucea. Femeia a venit de la Pitesti special pentru protest.

Peste 3 ani vine sfarsitul lumii si masonii ajung in iadFara sa rasufle, femeia a explicat de ce cipurile nu sunt bune si de cum diavolul este in ele. “Este vorba de acea cifra 666 care apare in codul de bare. Dupa cum se stie este un semn al diavoului. In Biblie spune ca noi, credinciosii, nu avem voie sa luam aceasta cifra. Ea reprezinta cei 666 de talazi de aur pe care ii luau iudeii drept bir de la populatie. Este o pecete a raului. Suntem deja in anii apocaliptici. Orice credincios vede asta. Pana si clima ne arata asta.

Daca ne lepadam acum si El o sa ne ajute peste trei ani. Au spus-o si americanii si o arata si calendarele maiase gasite de curand ca sfarsitul vine in anul 2012. Noi suntem fii lui Dumnezeu, nu ai lui Satana
”, a spus femeia fara sa rasufle. In continuare a demonstrat ca reprezentantii diavolului pe pamant sunt masonii. “De mii de ani se stie ca franc-masonii reprezinta diavolul. Sunt peste tot, in toate functiile de conducere. Din pacate pentru ei se vor duce in iad”, a incheiat femeia.

Sa constituim o Garda Civila care sa lupte impotriva guvernului terorist

Pe scena s-au perindat timp de doua ora mai multe personaje, printre ele si ziaristul Victor Roncea care a citit mesajul preotului Iustin, initiatorul miscarii impotriva cipurilor biometrice. In mesaj se detalia cum cipurile sunt o unealta a Satanei si ca ele vor aduce sfarsitul lumii. Preotul nu a fost prezent la protest. Din timp in timp, multimea a fost antrenata in scadari precum: “Nu vrem cip si cod de bare ca in lagaru' de concentrare!”.

La un moment dat pe scena a fost invitat un domn mai in varsta prezentat drept Varlaam. “Siguranta noastra si a familiilor noastre depinde de cum ne organizam in grupuri care sa constituie o garda civila la scara nationala si care sa actioneze la nivelul cartierelor, garda care sa ne permita sa actionam impotriva masurilor teroriste ale actualei puteri. Discutiile si conferintele nu mai sunt de ajuns; e nevoie de forta bruta”, a explicat, plin de verva, domnul Varlaam.

666 semnul Apocalipsei

protest mitropolie3
Foto: HotNews.ro
Intre timp, in strada trecatorii s-au oprit, au privit descumpaniti si au trecut mai departe. “Am ajuns din nou in evul mediu, cand oamenii de stiinta erau arsi pe rug pentru vrajitorie. Asa`s si astia. Cine isi mai face iluzii ca nu suntem urmariti. Pai nu am fost urmariti in comunism? Am supravietuit; o sa supravietuim si cipurilor. Si celularele de parca nu sunt urmarite”, a spus Marian, unul dintre trecatori.

El a fost contrazis de dupa gardul tarcului de catre unul dintre protestatari. “Cipurile sunt o modalitate de control. Sunt monitorizate din satelit, iti violeaza intimitatea. Telefonul celular poti sa il inchizi sau sa il arunci in Dambovita. Pe cipurile astea sunt o gramada de date. Pe aceste cipuri este imprimat numarul diavolului, 666. Aceste cipuri corelate cu numarul 666 adeveresc teoriile Apocalipsei. Se vor introduce microcipurile in mana, asta e urmatorul pas”, a spus tanarul.
 
Anticristul masoneriei

De pe scena cele cateva sute de persoane au fost infierate impotriva masoneriei. Un alt vorbiort a citit un mesaj primit de la preotii de pe muntele Athos: “Se doreste instalarea unui guvern mondial al franc-masoneriei, care sa fie condus de un anticrist. Sa spunem nu masoneriei. Toata lumea stie ca si in Romania masoneria ne conduce. Introducerea cipurilor reprezinta lucrarea anticristului”. 

Un alt vorbitor a explicat cum autoritatile vor sa controleze miscarile fiecarui individ. In final a fost dezvaluita sursa raului: “Este un plan al iudeo-masoneriei. Se stie ca in America sunt 3 oameni foarte bogati care sunt masoni si vor sa impuna o nou ordine mondiala a masoneriei”

Oare acum, pe criza asta avem noi bani si de cipuri?

protest mitropolie6
Foto: HotNews.ro
Eu cred ca, in esenta, este un protest bun. Introducerea acestor cipuri reprezinta o incalcare a drepturilor omului si o violare a intimitatii. Evident vom fi mai usor controlati. Cat despre implicare diavolului, aici nu ma bag”, a explicat Marcel, avocat.

El a fost completat de Elena, una din credicioasele care au venit la protest inarmata cu o icoana si o cruce.
Eu nu vreau sa fiu indosariata ca ultimul talhar; nu am comis nici o fapta rea. Dupa mine, cipul este o masura de control. Dar ma intreb de ce guvernantii au facut-o pe sest? Oare acum, pe criza asta avem noi bani si de cipurile astea, nu suntem destul de saraci? Din punct de vedere religios pot spune ca Dumnezeu ne-a facut liberi, cipurile ne fura din libertate”, a spus Elena, care intre timp a cules semnaturi de sustinere de la participanti.

“Emil Boc, nu fi prost, nu vrem cipuri fara rost”

Protestatarii au trecut de la mesajele preotilor la mesaje politice: “Daca la urmatorul protest fiecare dintre noi mai aducem unul sau doi omeni si la protestul de peste doua saptamani tot asa o sa fim milioane. O sa cada Guvernul. Mergem inainte!”. Multimea a aprobat mesajul. Unul dintre participanti a completat: “Tariceanu si Boc sa isi puna cip in cap”.

Unul dintre liderii protestatarilor au inventat si o scandare adresata actualului premier: “Emil Boc, nu fi prost, nu vrem cipuri fara rost!”. Dupa ce scandarile au incetat, lideri protestului au mai citit un alt mesaj al unor preoti in care s-a invocat Apocalipsa: “Diavolul insusi este in cipurile biometrice. Frati crestini, sa revenim la credinta; sfarsitul lumii este aproape!”. Protestul s-a terminat dupa ce o tanara a cantat o piesa dedicata luptei anticipuri si dupa ce liderii protestatarilor au recitat Tatal Nostru.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

22785 vizualizari

 • -15 (43 voturi)    
  secularizare=anticrist (Duminică, 1 februarie 2009, 21:21)

  Akritas [anonim]

  Dacă principala grijă este aceea de a scădea infractionalitatea, de ce nu se merge la rădăcina lucrurilor, adică răul să fie smuls din rădăcină, prin educaţia morală a omului, prin a nu mai promova păcatul, desfâul, lacomia de bani, violenţa…de ce statul laic, secularizat de tip occidental nu mai apără valorile, încurajând mai mult mentalităţi şi ideologii antiumane, anticreştine.Răspunzând la astfel de întrebări putem să ne dumirim, şi să aflăm adevărată faţă a occidentului aşa zis civilizat!!!Se vrea o lume controlată de masonii nelegiuiţi din occident pentru a-l manipula pe om, transformându-l în sclav!!!Pentru aceasta nu se ezită să folosească cele mai viclene metode şi cele mai abominabile fapte(vezi 11. sept.2001, crize economice, control media, razboaie, etc), pentru a veni apoi cu instrumente tehnice din cele mai performante pentru controlul omului,începând cu cip-urile nelegiuite, de pe paşapoarte, pentru ca apoi ele să fie implantate in corpul uman, împlinindu-se astfel Sf. Scriptură, pentru a-l constrînge pe om să accepte păcatul, viaţa nelegiuită, materialistă a societăţii de consum de tip occidental, unde omul este îndemnat prin toate mijloacele să nu mai ştie de Dumnezeu, să trăiască mai rău decît animalele în junglă!!! Pentru că ei vor veni în chip de salvatori, ca unii care rezolvă toate problemele, probleme pe care ei le-au declanşat!!! Şi acolo unde metodele lor viclene, adică aşa zisa democraţie, drepturi şi libertăţi ale omului, nu sînt acceptate de un popor, atunci intervin cu forţa armată(vezi Kosovo, Iran, Afganistan, etc.)Aşadar să stăm bine să luam aminte, să nu primim nimic din ceea ce vine din occidentul nelegiuit(pentru că Lumina nu va veni niciodată de la apus ci întodeauna de la Răsărit) ,şi să ne întorcem la credinţa strămosilor noştri, credinta lui Mihai Viteazul, Stefan cel Mare şi Constantin Brâncoveanul, pentru a ne salva sufletul, care este lucrul cel mai de preţ!!!
  • +7 (47 voturi)    
   anti-ortodox (Duminică, 1 februarie 2009, 21:52)

   anti-ultrasi [anonim] i-a raspuns lui Akritas

   Lasa-ne bre, ayatolahule!
   Ai vrea sa transformi Romania in stat ortodox dupa modelul Iranului ...
   Ia vezi ce fac calugarii tai intre ei prin chilii, sau cu maicile in cel mai bun caz...
   Asta ca sa nu zic ce a facut Inchizitia pentru a promova valorile...
   ...nu ma face sa-ti zic mai multe si mai colorate.
   • +21 (39 voturi)    
    Citate (Duminică, 1 februarie 2009, 22:48)

    Addy [utilizator] i-a raspuns lui anti-ultrasi

    "Nimic nu e mai inspaimantator ca ignoranta oamenilor.", Goethe

    “Religia este capodopera artei de a dresa animalele, deoarece dresează oamenii cum să gândească.” - Arthur Schopenhauer

    “E nevoie de religie pentru ca oameni buni să facă lucruri rele.” - Steven Weinberg

    “Oamenii nu comit vreodată crime cu atâta dedicare şi cu atâta bucurie ca atunci când o fac din motive religioase” - Blaise Pascal


    “Cele mai groaznice şi cele mai crude crime pe care istoria le-a înregistrat au fost comise sub adăpostul religiei sau al altor motive la fel de nobile.” - Mahatma Gandhi

    Inchei cu un citat din Biblie::
    "Deschide-ţi inima la învăţătură, şi urechile la cuvintele ştiinţei."- Proverbe 23:12
    • -7 (31 voturi)    
     texte..de gandit ai gandit pt tine pana acum? (Duminică, 1 februarie 2009, 23:32)

     conscab [utilizator] i-a raspuns lui Addy

     scuteste-ne de citate, GANDESTE SINGUR, OMULE !!!

     In secolul 21, crestinismul si alte religii ar trebui lasate in istorie, sa se invete DESPRE ele, nu sa se indoctrineze lumea, copiii cu ceea ce promoveaza.

     Valorile morale bune se pot invata si asa, nu avem nevoie de religie pentru a cunoaste ce e bine, ce e corect, ce e bunul simt etc.
     Ca sa nu mai amintesc si de alte lucruri care chiar nu au ce cauta intr-o societate moderna ca subjugarea femeii, pedepse fel de fel pentru "pacate" etc.
     • 0 (18 voturi)    
      crestinismul... (Luni, 2 februarie 2009, 0:58)

      fredy lorentz [anonim] i-a raspuns lui conscab

      nu ar trebui lasat in istorie; religiile cu siguranta;

      e nevoie de valorile impuse de crestinism, ele au fost oarecum, una din cauzele evolutiei umanitatii...

      insa acest curent patriarhal arhaic si cum naiba o mai fi....e odar o boala a unui sistem in care popii, intotdeauna cu p mic, vor sa preia conducerea, cu orice chip, fara nici o scrupula...

      death mens walking...va puteti lua toti de mana cu bunicuta fratilor


      pe de alta parte nu vad nici eu pe acei oameni, care sa predea in scoli, valorile crestinismului. toti sunt infectati... poate daca gasim cei oameni eutri din punct de vedere al sectei (biserica ortodoxa a ajuns o secta...)...poate asa

      si ultima intrbare....daca nu e bine sa folosesti 666 ca si creestin, ei de ce mai folosesc calculatorul? pun pariu ca nu eista calculator in lume care sa nu detna cel putin o secventa de 666, dacu nu mai multe....de ce au televiziune, radio, pagina web?

      un sfant catolic cred, spunea lumii "impartasiti lumii valorile voastre cu mijloacele existente..." in opinia mea "microcipul" e doar un mijloc...de comunicare, nu si de "byg brother"

      asta fiind zise, cred ca de acum inainte nu mai intru pe un link, unde vad dealul mitropoliei, bor, ortodox, sau altceva in legatura....pur si simplu imi provoaca greata....
      • +1 (7 voturi)    
       "death mens walking" (Luni, 2 februarie 2009, 7:51)

       lol [anonim] i-a raspuns lui fredy lorentz

       Bai "death mens walking", vezi sa nu-ti rupi limba la pronuntarea vreunui cuvant in limba engleza!
       Toate le stii la fel de bine?
      • -1 (1 vot)    
       doamne! iisuse! hristoase! (Luni, 2 februarie 2009, 16:21)

       serban [anonim] i-a raspuns lui fredy lorentz

       iauzea!
       "byg brother"!!!

       doamne!
      • 0 (0 voturi)    
       prea mult (Joi, 26 februarie 2009, 1:08)

       mult [anonim] i-a raspuns lui fredy lorentz

       de ce toata lumea are cate o impresie in ziua de azi si simte nevoia sa o exprime ? tu adica. poti sa fii si ateu dar tre sa fii putin inteligent sa-ti dai seama ca ideea de bIg brother se apropie vertiginos. ma amuza si intristeaza in acelasi timp copii de 20 de ani care au vazut 3 filme, au citit 2 carti, au jucat 15 jocuri si acum pot critica religia asta intemeiata in 2 mii de ani de catre oameni de mii de ori mai destepti si bine voitori decat ei. pace tie fiule
       • 0 (0 voturi)    
        si tie pace (Joi, 26 februarie 2009, 11:22)

        nartip [anonim] i-a raspuns lui mult

        -Tocmai pe ceeace spui te bazezi si se vede ca esti din aceia care profita de prea putina cultura a celot tineri si cauti sa-i duci in lumea ta aia creata de mii de ani.Tot de atatea mii de ani lumea a si evoluat si astfel scapati prostimea din mana,care sa va fie slugi.
        -"Crede si nu cerceta"=crede-ma pe mine si fii sluga mie.Nu cerceta ca ai sa afli si atunci nu-mi mai poti fi sluga.De mii de ani incercati sa tineti lumea in bezna fricii fata de cel care a creat omul dupa chipul si asemanarea sa.L-a creat ca sa aiba cine sa se teama de EL?
        -Dati sens spuselor voastre,in interesul vostru.Aveti pe limba mierea albinei si in suflet veninul sarpelui.Pacat ca nu ati evoluat si voi mai mult incat sa va recunoasteti cat de anacronici ati devenit,inafara nevoii de ciocli,unde sunteti utili si atat.
        -Va ridicati peste meritul vostru real si primiti rasplata.Eu cred in CREATORUL vietii si nu in tine si altii ca tine.Sub sutane de tot tipul se ascund criminali,hoti,borfasi de rand,care -zic ei- se retrag la pocainta.
        -NU!Ei se retrag in neputinta lor si de acolo incearca prin alte metode sa-si desavarseasca opera in care au dat gres.Amin
     • +2 (10 voturi)    
      Nu religia e problema (Luni, 2 februarie 2009, 1:33)

      un_om_de_cal [utilizator] i-a raspuns lui conscab

      Eu sunt de acord ca oamenii ar trebui sa gandeasca mai mult. Dar nu cred ca religia este cea care ii impiedica.

      Nu cred ca daca oamenii astia vor inceta sa creada in Dumnezeu vor deveni dintr-o data mai destepti sau mai buni.

      Iar cu valorile morale, nu stiu ce sa zic. Unii oameni nu le deprind prea bine nici cand cred ca vor fi pedepsiti pentru faptele lor rele. De ce le-ar deprinde mai bine in cazul absentei acestui factor?
      • +3 (5 voturi)    
       Gandirea... (Luni, 2 februarie 2009, 10:52)

       utilizator [anonim] i-a raspuns lui un_om_de_cal

       Degeaba gandesti mult si prost. Adica la ce sa te gandesti? Gandirea singura nu e o garantie pt nimic. Sunt criminali care au gandit foarte mult la planurile lor diabolice (si astfel fie n-au fost prinsi, fie nu sunt considerati criminali).

       Cee ce conteaza sunt REPERELE. Daca nu as avea un reper clar si cu autoritate indubitabila cum este Biblia, as ajunge la concluzia (foarte logica si gandita) ca trebuie sa epurez lumea de prosti si rai (cei pe care ii consider eu prosti si rai, destul de multi pe aici), si sa ii distrug pe cei din jur pentru ca sa le iau bunurile. Survival of the fittest, cu alte cuvinte. (supravietuieste cel mai tare, n.trad.) :-)

       Asa ca atentie cum va alegeti reperele.
       Mintea noastra e un reper destul de subred.
       • -1 (1 vot)    
        corect (Luni, 2 februarie 2009, 16:44)

        none [anonim] i-a raspuns lui utilizator

        A ta, cu siguranta.
       • -1 (1 vot)    
        zi asa... (Marţi, 3 februarie 2009, 11:00)

        moi [anonim] i-a raspuns lui utilizator

        Te opreste stapanul de sclavi imaginat de capusorul tau sa comiti crime? Altfel le-ai comite? Asta spune multe despre ce hal de "om" esti. Noroc ca nu sunt multi ca tine.
     • -3 (11 voturi)    
      asa e (Luni, 2 februarie 2009, 1:59)

      gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui conscab

      n-avem nevoie de religie pentru a cunoaste binele si raul, problema este ca, la ora actuala, nu mai stiu cine mai "preda" binele si raul. scoala? ma indoiesc. tu, ca parinte? cand si cum? cand vii acasa dupa 10 ore de munca si nu mai stii nici macar de tine? ok, n-avem nevoie de religie, dar ce avem in locul ei? aud?
      • +6 (10 voturi)    
       Ratiune? (Luni, 2 februarie 2009, 8:52)

       hsl [utilizator] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

       asta n-ar trebui sa fie suficienta?
       • -3 (9 voturi)    
        ratiune nu inseamna intelepciune! (Luni, 2 februarie 2009, 10:17)

        mir [utilizator] i-a raspuns lui hsl

        ratiunea e ca un vehicul care te poate ajuta sa ajungi pana la un anumit punct...
        dar, pentru orientare, ai nevoie de busola...
        asta este rostul religiilor si al tuturor doctrinelor spirituale: iti dau sensul trecerii prin viata si te invata sa mori
        • +3 (5 voturi)    
         religie nu inseamna intelepciune (Luni, 2 februarie 2009, 13:41)

         mvr [utilizator] i-a raspuns lui mir

         nici religia nu are nimic in comun cu intelepciunea, iar daca tu te folosesti de doctrine religioase ca sa te orientezi in viata nu-ti pot spune decat ca mi-e mila de tine
        • +2 (4 voturi)    
         Dumnezeu nu ne-a spus (Luni, 2 februarie 2009, 14:52)

         hsl [utilizator] i-a raspuns lui mir

         ce este gravitatia si am gasit raspunsul, bunul simt ne spune sa ne iubim aproapele, sa fim buni, sa... deci ce nevoie am avea de religie? n-avem ce face cu banii din impozite de trebuie sa sustinem niste barbati nespalati in fuste?
        • -1 (1 vot)    
         ba da (Luni, 2 februarie 2009, 16:49)

         none [anonim] i-a raspuns lui mir

         Intelepciune inseamna capacitatea de a rationa la un nivel inalt. Inseamna a te folosi in mod eficient de ratiune.
         In schimb, religia chiar nu are nimic de-a face cu intelepciunea. Religia inseamna credinta in niste texte vechi.
     • -2 (14 voturi)    
      val tb pastrate (Luni, 2 februarie 2009, 9:08)

      dragonfly [utilizator] i-a raspuns lui conscab

      pritetene te inseli amarnic, valorile nu tb lasate in istorie, eu nu pledez pt religie, eu pledez pt Dumnezeu si poti sa intrebi dar unde este Dumnezeu cand se intampla astfel de lucruri? de ce le lasa sa se intample? raspunsul e simplu pt ca in iubirea Lui fata de oameni EL ne lasa sa alegem ce vrem noi (a se citi liberul arbitru) nu te obliga la nimic, daca vrei sa crezi bine daca nu, iar bine, dar la judecata si crede-ma va fi o judecata ai sa fii intrebat NU ce ai facut cu religia, indifirent de cum vrei sa o numesti, nu ce ai facut cu biserica, nu ce ti s-a predat la scoala etc. ci o sa te intrebe ce ai facut tu in legatura cu EL? cu IISUS care fi ca tu vrei sa crezi sau nu, a murit pt pacatul tau la cruce, si atunci o sa fie vai de capu' tau si al altora care care or sa incerce sa se scuze si or sa vina cu fel de fel e scuze dar care nu or sa tina in fata LUI, " caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava Lui Dumnezeu" Romani cap 3 v 23,
      • +3 (9 voturi)    
       val tb pastrate (Luni, 2 februarie 2009, 10:47)

       Andrei [anonim] i-a raspuns lui dragonfly

       Bag seama ca sunt multi disperati pe lumea asta, tot ii dati cu isus si cu dumnezeu - judecati pe lumea cealalta si altea alea.
       Nu vad - daca ar fi vreodata o astfel de judecata (imi vine sa si rad) - dece un crestin ar fi judecat altfel decat un pagan sau un ateu - daca amandoi au avut un comportament decent in viata. numai ca unu credea in "reinviere" lui isus ? Ma lasi !??!
       • +1 (3 voturi)    
        Decenta cui? (Luni, 2 februarie 2009, 14:12)

        utilizator [anonim] i-a raspuns lui Andrei

        Tocmai asta e problema e ce e inseamna "decent" si cine hotaraste ce inseamna.

        Unora li se pare decent sa fie supravegheati si urmariti, altora nu. Asta e de fapt toata discutia.

        Apoi unora li se pare "decent" sa vorbeasca frumos si argumentat, altora nu.

        Ti se pare simplu: de ce nu e toata lumea "decenta" asa cum ti se pare tie, nu?

        Chiar si in industrie si-au dat seama ca nu se poate sa produca fiecare dupa cum crede. De asta s-au stabilit STANDARDE, sau STAS-uri. Tot de aia s-au facut si DICTIONARE, ca sa se stabileasca ce inseamna un anumit cuvant si sa nu mai fie confuzie.

        Si in domeniul moral trebuie sa existe standarde. In functie de astfel de standarde, unora nu li se pare o problema sa fi pedofil, sau homosexual, sau criminat (de exemplu), in timp ce altii, dupa standardele lor, socotesc ca astea sunt devierii si vicii care duc la distrugerea societatii.

        Concluzia este ca trebuie sa avem libertatea de a ne alege propriile standarde, chiar daca asta presupune anumite riscuri si nu ne place. Si exista teama justificata si bazata si pe experienta din trecut, ca supravegherea asta crescanda o sa duca in final la restrangerea acestei libertati de constiinta si la impunerea unor standarde.
        • +1 (1 vot)    
         mda (Luni, 2 februarie 2009, 16:52)

         none [anonim] i-a raspuns lui utilizator

         Acuma mai ramane doar sa explici ce legatura au cipurile si amprentele sin pasaport cu numarul 666.
         Nu ma intelege gresit, nici eu nu sunt de acord cu introducerea cipurilor, pentru ca sunt convins ca e o cheltuiala inutila si nu vor fi folosite de autoritati la ceva constructiv. Dar sa vii cu argumente gen "666"...
         Apropo, banii ii folositi? Ca sunt "ochiul dracului"... Sau platiti doar cu cardul? (vedeti ca, citit invers, CARD = DRAC)
     • +1 (1 vot)    
      gandit pentru mine (Luni, 2 februarie 2009, 23:11)

      mirunamara [utilizator] i-a raspuns lui conscab

      Plasez cometariul acesta dupa ce l-am mai plasat pe doua forumuri, dar e GANDIT DE MINE:azi m-am gandit enorm la manifestatiile alora cu icoane in mana pe de o parte si a celor ce ii huleau ca inapoiati pe de alta parte. Daca inteleg eu bine, religiosii se simteau ok sa fie controlati de mana nevazuta a unui Dumnezeu si mai nevazut. Ma rog, problema lor, ei cred, e ok pentru mine. Pe de alta parte insa, cei anti-religiosi, care jura pe tehnologie si pe inviolabilitatea ei, sunt capabili sa spuna DA intregistrarii si urmaririi lor de care oameni, de catre cei care ar avea acces - legal sau nu - la date. Deci ei se ofera linistiti pe mana tehnologiei si a oamenilor - care numai iubitori si plini de intentii bune nu sunt - , dar arunca cu pietre in religiosi... Toate astea spuse acum, cand un site de joburi fu jefuit... Va imaginati cand vor fi jefuite toate informatiile despre voi!
    • -2 (6 voturi)    
     oups... (Duminică, 1 februarie 2009, 23:51)

     conscab [utilizator] i-a raspuns lui Addy

     scuze, cred ca am citit gresit la inceput, am crezut ca vii cu pasaje din biblie pentru a ne arata cat de bine este calea religioasa :|

     Oricum, ramane valabil ce am zis, pentru cei care fac asta.

     scuze din nou pentru neatentia mea.
    • 0 (6 voturi)    
     citate (Luni, 2 februarie 2009, 8:29)

     timtim [anonim] i-a raspuns lui Addy

     bune citate! insa ptr alte popoare. nu-mi amintesc ca poporul roman sa fi facut ceva care sa dea "valoare" acestor citate!
    • +3 (9 voturi)    
     Ignoranta are multe fete (Luni, 2 februarie 2009, 10:43)

     utilizator [anonim] i-a raspuns lui Addy

     Sunt de acord cu citatele, dar amesteci lucrurile, si fiecare intelege ce vrea, pentru ca nu precizezi termenii, in primul rand la ce religie se refera.

     Goethe si Pascal au fost niste oameni foarte religiosi.

     Pentru ca unii au pervertit religia, sau au folosit-o ca pretext pentru propriile scopuri malefice, nu inseamna ca "religia" in general si Dumnezeu sunt de vina. Daca cineva spune "sunt crestin", dar vrea sa fie si homosexual, si sa minta si fure, NU inseamna ca asa e crestinismul, si ca Dumnezeu e de vina. Inseamna pur si simplu ca respectivul nu e crestin, si ca nu respecta principiile crestinismului.

     Daca as merge pe logica asta, pentru ca exista doctori tip Menghele sau Ciomu, nu m-as mai duce niciodata la medic, si as spune ca medicina e ceva rau. Dar atunci sigur multi ar spune ca sunt prost, naiv si "smintit".

     Hai sa fim macar consecventi cu propria logica.

     La fel si pentru ultimul citat, el nu se refera la stiinta care te distruge, fabrica arme, bombe, alimente care te imbolnavesc etc Deci nu orice stiinta e buna.

     Religia cuiva este setul de valori dupa care se conduce, unii au ca dumnezeu banul, altii placerea etc Toti avem o anumita "religie", fiecare crede in ceva, mai mult sau mai putin constient.
    • -2 (6 voturi)    
     serios?? (Luni, 2 februarie 2009, 12:10)

     ade [anonim] i-a raspuns lui Addy

     citeste mai mult Biblia si nu extrage din context ca se pierde intelesul..
    • +3 (7 voturi)    
     religie (Luni, 2 februarie 2009, 13:14)

     vasile [anonim] i-a raspuns lui Addy

     Addy,citatele se aplica la religia falsa!
     Adevarata religie,trasata de Christos,invata,conform cu un alt citat biblic,Ioan 13:34,35 "prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti discipolii mei,daca aveti iubire intre voi" sau in alt loc "iubiti pe vrasmasii vostri"
    • -1 (1 vot)    
     pentru adiţu (Marţi, 3 februarie 2009, 0:41)

     mattathias [anonim] i-a raspuns lui Addy

     adiţule,

     zice "inima la învăţătură" şi .... doar "urechile la cuvintele ştiinţei". pricepi?
   • +10 (22 voturi)    
    corect (Luni, 2 februarie 2009, 1:27)

    ticu [anonim] i-a raspuns lui anti-ultrasi

    Pacat ca in secolul 21, traim alaturi de astfel de animale bigote si ignorante. BOR-ul din pacate e dominat de fosti turnatori la securitate si mistici fara prea multa minte si educatie. Sper doar ca salbaticii astia sa nu devina inca o pata (a cata?) pe obrazul Romaniei, alaturi de infractorii din Vest, politicienii corupti, justitia putreda, misticii ucigasi (vezi cazul Tanacu), etc
   • +1 (1 vot)    
    Astia ar fi in stare sa... (Luni, 2 februarie 2009, 18:29)

    Lucian [anonim] i-a raspuns lui anti-ultrasi

    ... revina la arderea pe rug daca iesi din cuvantul preotului...
    Halal biserica ortodoxa... defapt cand tine poporul unitar, acuma a ajuns sa fie una din piedicile in calea progresului.
    Nu exista cineva care sa le explice si la derbedeii astia in sutana ca 666 ala e doar imaginar?
    Imi este scarba de actuala biserica ortodoxa... manjita pana peste cap si cu note pline in arhivele KGB, astia mai au curajul sa vina sa dea lectii de moralitate?
   • +1 (1 vot)    
    ce mi se pare ciudat (Luni, 2 februarie 2009, 20:01)

    gigel [anonim] i-a raspuns lui anti-ultrasi

    desi sunt un sustinator al secularismului si nu -i agreez deloc pe exorcistii astia, protestul impotriva lui big brother mi se pare unul valid. mi se pare de fapt mai mult trist ca sunt fundamentalisti ortodocsi care protesteaza si romanul de rand, ca de obicei inghite.
    e la mintea cocosului ca ascultarea telefoanelor si datele biometrice vor fi folosite ca instrument de control al prostimii sau ca arme politice. ce terorist sau infractor care se respecta credeti ca vorbeste la un mobil detectabil sau ca are un pasaport valid?
   • -1 (1 vot)    
    Oare englezii sunt tot asa batuti in cap? (Luni, 2 februarie 2009, 21:30)

    Ionel [anonim] i-a raspuns lui anti-ultrasi

    Ei de ce au refuzat pasapoartele biometrice oare?
    Nu va lasati manipulati! Nu fiti cobai!
   • +1 (1 vot)    
    ateism (Luni, 2 februarie 2009, 21:52)

    atreus [anonim] i-a raspuns lui anti-ultrasi

    Si acum greselile:
    1. masoneria isi are originile in secolul 16 deci nu are cum sa se stie de mii de ani ca masoneria vrea dominatia mondiala
    2. masoneria cere recrutilor sa creada intr-o entitate superioara atotputernica desi nu indica exact in ce anume (dumnezeu, allah, etc.)
    Acum, trecand peste faptul ca aceasta manifestatie mi s-a parut la prima vedere o gluma, cred ca cea mai buna solutie ar fi o organizatie ateista in romania care sa incerce sa le explice oamenilor cum stau lucrurile cu adevarat in natura, de ce un numar nu poate face rau la nimeni, de ce nu exista diavol si iad si ca nu au de ce sa se teama de asa ceva. Ar trebui sa se faca educatie in acest sens printr-un sistem de voluntariat, prin blog-uri prin afise, prin centre de informare etc. Nici intr-un caz nu trebuie folosit un limbaj agresiv contra cuiva. Ateismul tine de bun simt si de evidenta. Sunt convins ca in urma unui dialog rational orice credincios va putea fi convins macar ca ateismul este o optiune normala. Cum am mai spus candva, in univers nu pot exista miracole deoarece acestea presupun ceva supranatural, ori orice fenomen, oricat de neplauzibil ar parea, in momentul in care se petrece in realitate inseamna ca este posibil in natura deci nu este miracol (chiar si daca este produs pe cale artificiala, nu are cum sa contravina legilor naturii) In orice caz trebuie multa rabdare si intelegere si o modalitate de promovare a ateismului oarecum similara cu cea de promovare a credintelor, practicata cu destul succes aproximativ 2000 de ani. Nu putem sa ne asteptam la rezultate concrete imediat dar in timp se va demonstra ca ateismul este cat se poate de natural. Totusi, trebuie sa fim atenti sa nu cadem in imoralitate. Pana la urma religiile au avut un rol de control al populatiilor iar ateistii in principiu doresc sa redea libertatea fiecarui individ nu sa dea controlul asupra populatiei in mainile altora. Ne dorim o populatie libera, si o democratie responsabila. nu?
    • +1 (1 vot)    
     indoctrinare (Marţi, 3 februarie 2009, 0:22)

     reno [anonim] i-a raspuns lui atreus

     eu nu as zice ca ateismul tine de bun simt si de evidenta, daca ar fi asa n-ar fi prea multi oameni care sa creada in Dumenzeu (vorba lui Descartes "le bon sens est la chose du monde la mieux partagee"). Daca-l studiezi pe Kant, de exemplu, vei vedea ca exista argumente valabile care arata ca nu se poate demonstra rational nici ca Dumenzeu exista, nici ca nu exista (si probabil ca nu se va putea nici in viitor). Daca mi-ai fi spus ca pozitia rezonabila e agnosticismul mi s-ar fi parut corect. Eu nu cred ca avem nevoie de indoctrinare ateista, am vazut ce a dat comunismul (care de fapt nu era altceva decat o religie ateista).
   • 0 (0 voturi)    
    ce fraier! (Sâmbătă, 7 februarie 2009, 18:03)

    Andur [anonim] i-a raspuns lui anti-ultrasi

    Ba nu stii nimic in materie de religie, ba chiar esti praf rau de tot! Inchizitia e de la catolici nu de la ortodocsi! Biserica n-are nici un termen de comparatie cu Islamul, deci nu suntem ca iranienii! Si fii mai repectuos cu afirmatiile ca ateismul tau si al fratilor tai in frunte cu Lenin si asa mai departe, a adus lumea in situatia care o vedem astazi!
   • 0 (0 voturi)    
    se vede (Duminică, 26 iulie 2009, 7:07)

    boddy [utilizator] i-a raspuns lui anti-ultrasi

    se vede cat de multe stii :)) inchizitia a fost a catolici ateu incult
  • +15 (33 voturi)    
   Vorba lui Tapalaga->Cum sa nu te crucesti? (Duminică, 1 februarie 2009, 21:53)

   Addy [utilizator] i-a raspuns lui Akritas

   Oamenii astia gandesc vreo secunda ?

   In primul rand, nimeni n-a vorbit de cipuri implantate.
   In al doilea rand, nimeni nu asculta telefoane. Datele care se retin sunt:
   - numărul apelant
   - numărul apelat
   - momentul iniţierii convorbirii (evident nu pentru SMS)
   - durata convorbirii (evident nu pentru SMS)
   - datele de localizare
   Nici mia nu-mi convine legea asta. Mi se pare inutila si se va face pe cheltuiala statului. Dar de aici pana la cretinatile ce spun oamenii astia, - vorba lui Tapalaga -.

   Femeia din imagine protesteaza si impotriva actelor de identitate cu un firesc demential -vorba lui Tapalaga-.

   Oamenii astia nu protesteaza impotriva anumitor imperfectiuni tehnica a cipurilor din pasapoarte. Ei protesteaza impotriva unor deliruri ce apartin a unor barbosi cu orizont ingust ce viseaza Apocalipse in fiece seara.

   Cat priveste omul care spunea : “Sa constituim o Garda Civila care sa lupte impotriva guvernului terorist” - vorba lui Tapalaga-. Ar fi de dorit ca acesti lunatici, parca o reincarnare a Miscarii Legionare, sa nu dezvolte o militie proprie. SRI-ul sper ca nu doarme. Nu vrem sa ca acesti lunatici sa reinvie anumite practici de trista amintire pentru Romania.

   Asteptam un raspuns ferm din partea Patriarhiei. Il asteptam pe patriarhul Romaniei sa isi faca un astfel de pasaport biometric ca sa puna capat aberatiilor de care vorbesc acesti oameni .

   Obsesia Apocalipsei loveste din nou si face ravagii printre oamenii cu minte slaba.
   • -7 (17 voturi)    
    hhh (Duminică, 1 februarie 2009, 23:17)

    sandu [anonim] i-a raspuns lui Addy

    cat de naiv esti?
    cati ani ai?
   • -1 (19 voturi)    
    Reply (Duminică, 1 februarie 2009, 23:43)

    Dan W. [utilizator] i-a raspuns lui Addy

    În primul rând, această măsura e doar un prim pas, România și-a luat angajamentul de a introduce și buletinele cu cip care va fi obligatorie, următorul pas va fi implantarea cipului direct în corp pe motiv ca „nu se pierde”, „nu ți se fură în tramvai”, „nu se poate falsifica” etc. E o măsură care anunță îngrădirea sporită a libertăților civice.

    În al doilea rând cred că ești foarte naiv când spui că nu se înregistrează conținutul convorbirilor telefonice și al corespondenței electronice.

    Ai dreptate, SRI-ul nu doarme.
    • +12 (20 voturi)    
     Lucruri diferite (1) (Luni, 2 februarie 2009, 0:48)

     Addy [utilizator] i-a raspuns lui Dan W.

     1.Legea cu retenția datelor de trafic din punctul multora: atei, agnostici, crestini (habornici sau nu) este o prostie de lege, care mai mult incurca decat rezolva ceva. Mai nimeni nu spune altfel .

     2.Cat priveste pasapoartele si actele de identitate, eu abia le astept pe cele cu chip. Asta nu inainte de a se fi rezolvat aspectele tehnice. Mi-ar place ca aceste acte de identitate sa permita votul electronic si sa vina cu o semnatura digitala care sa-mi dea acces la facilitati de e-guvernare.

     3. Cat priveste implanturile(daca ar aparea la un moment in viitor), problema este mai delicata. Din punctul meu de vedere nici o lege nu ar trebui sa oblige la astfel de implanturi. Fiecare persoana dispune de propriul sau corpul .De asemenea nici o lege nu ar trebui sa interzica astfel de implanturi.

     Din punct de vedere medical, acele implanturi pot fi rejectate de organism. Daca te cheama Osama Ben Laden, si ai fost chip-uit, poti sa extragi chipul si sa te ascunzi prin pesterile din Afghanistan fara nici o problema . Deci argumentul contra-terorist cade.

     Sunt lucruri diferite. Citeste te rog mai bine articolul de mai sus impotriva a ce protesteaza oamenii aia: Antihristii si masonii. Asta e delir, nu altceva. Este o paranoie fara margini din partea a celor oameni, care manipuleaza la randul lor alti oameni, si maine, poimaine ne trezim ca vor face tot felul de nazdravanii prin Romania.

     Ati citit despre experimentul Milgram ?Daca nu va rog sa cititi. De asemenea ii rog pe redactorii Hotnews sa citeasca:
     http://en.wikipedia.org/wiki/Milgram_experiment
     E nevoie de 6-9 luni pentru ca o societate perfect normala sa devina una totalitara.
     Mentalitatile extremiste au valoare doar in masura in care au cui sa se opuna. Este un extremism cultivat de ambele parti. Eu unul vreau o societate normala fara extremisti.
     • +2 (4 voturi)    
      Alte experimente interesante (Luni, 2 februarie 2009, 1:15)

      Addy [utilizator] i-a raspuns lui Addy

      In aceeasi ordine de idei, alte experimente interesante:

      http://en.wikipedia.org/wiki/Stanford_prison_experiment

      http://en.wikipedia.org/wiki/Asch_conformity_experiments
    • +5 (9 voturi)    
     Lucruri diferite (2) (Luni, 2 februarie 2009, 0:52)

     Addy [utilizator] i-a raspuns lui Dan W.

     Din punctul meu de vedere acest protest nu ajuta pe nimeni. Mai mult condamna pe altii care sunt impotriva anumitor aspecte ale societatii contemporane sa fie mai tacuti ca sa nu fie luatii in aceeasi barca cu acesti lunatici.

     In parte si de asta sunt tare nemultumit de protestele acestor oameni. Discrediteaza indirect pe cei care, cu argumente COMPLET RATIONALE ,sunt impotriva anumitor aspecte ale societatii in care traim si al unei globalizarii gresit executate.
     • +5 (7 voturi)    
      argumente rationale (Luni, 2 februarie 2009, 2:56)

      CUCUX [anonim] i-a raspuns lui Addy

      problema este urmatoarea : in afara de ei nimeni nu a miscat ca sa se opuna. Nu i-am auzit pe cei care se opun cipurilor cu argumente rationale. Au manifestat si ei pe undeva ? Nu prea cred... Trebuie sa intelegi ca pe lumea asta doar cei care actioneaza si se organizeaza au o mica sansa sa miste lucrurile, chiar daca actioneaza dupa motive care par irationale. Eu pana la urma consider ca ar fi fost chiar mai grav daca nu ar fi manifestat nimeni...
      Oricum in problema de fata, din pacate, manifestarile pentru motive rationale sau mai putin rationale nu schimba nimic, e vorba de o decizie impusa din afara si orice guvern am fi avut ar fi fost obligat s-o accepte (dupa cum remarci si tu traim intr-un sistem care tinde sa devina din ce in ce mai putin democratic).
   • +1 (9 voturi)    
    naivule (Duminică, 1 februarie 2009, 23:59)

    gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui Addy

    tu crezi ca se fac, asa, deodata? ia exemplul instaurarii comunismului, desi eram sub cizma ruseasca nici atunci nu s-a trecut direct la comunism ci usurel, usurel, au fost nevoie de 3 ani pana la castigarea "alegerilor" de catre comunisti si de inca vreo 3 pana la instaurarea stalinismului.
    • +3 (9 voturi)    
     Nu sunt naiv (Luni, 2 februarie 2009, 0:59)

     Addy [utilizator] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

     Dar extremele trezesc extreme, iar prietenii de astazi vor fi dusmanii de maine din cauza unor tampenii predicate de niste idioti, predicatori ai Apocalipsei.
     • +1 (3 voturi)    
      ptr. Addy (Luni, 2 februarie 2009, 14:06)

      ToBeOrNotToBe [utilizator] i-a raspuns lui Addy

      Addy, observ ca-ti place sa postezi comentarii aici. Nimic rau in asta, atata vreme cat ai ce sa zici. Dar tu pornesti de la inceput prost. Incepi si faci cu apa si cu otet pe manifestantii impotriva cipurilor biometrice, ii numesti extremisti, idioti. Daca tot "predici" atat nocivitatea extremelor (ceea ce este adevarat, intr-adevar 99,99 extremele nu sunt bune...nu i-am pus pe Iisus, Ioan Botezatorul, si pe sfinti in acelasi borcan cu noi, ptr ca ei au fost extreme dar extreme bune) tu fiind atat de inversunat impotriva acestei "extreme" a manifestantilor, nu inseamna oare ca tu esti parte din cealalta extrema ? adica la fel, tu nu esti "de bun augur" ? Mai extremistule !!!!!
      • 0 (2 voturi)    
       Mai omule (Luni, 2 februarie 2009, 19:32)

       Addy [utilizator] i-a raspuns lui ToBeOrNotToBe

       Te-ai uitat pe filmulete de pe site ?

       Aia nu prea protesteaza impotriva pasapoartelor cu date biometrice. Vorbesc de 666, de demoni, de vandutul sufletului diavolului si de Apocalipsa. Asta sta in esenta demonstratiilor lor.

       Sa nu spun lucrurilor pe nume, ar insemna sa-i incurajez intr-un mod tacit in extremismul lor. N-am sa fac asta .
    • +1 (3 voturi)    
     Zici ca altii sunt naivi... (Luni, 2 februarie 2009, 14:22)

     utilizator [anonim] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

     Dai exemple de acum cateva zeci de ani si le ignori pe cele de acum, cand tehnologia asta minunata si creierele spalate si infricosate permit ca schimbarile astea sa se petreaca mult mai repede, mai ales ca se gasesc si "argumente" mult mai convingatoare (cum ar fi niste atentate sau crize).

     Cat a durat de la 11 sept. 2001 pt ca se schimbe lumea?

     Cat a durat in septembrie 2008 sa dea faliment banci si firme vechi de sute de ani, si cat a durat ca altele sa fie nationalizate?

     Si oricum, legile respective erau pregatite dinainte si au fost impuse imediat cum s-a creat conjunctura favorabila, altfel cum au fost scrise si votate in cateva zile?

     E usor sa spui ca altcineva e naiv sau idiot, (si asta sa fie principalul tau argument) cand tu nu vezi nimic din ce se intampla in jur, si nici exemplele din trecut nu-ti spun nimic despre natura umana...
     • +1 (1 vot)    
      notiuni si intuitie (Luni, 2 februarie 2009, 22:41)

      atreus [anonim] i-a raspuns lui utilizator

      Imediat dupa 11 septembrie am intuit ca religiile sunt condamnate. Daca ne uitam pe o harta tematica vedem ca in europa de vest exista intre 30-40% atei si o populatie din ce in ce mai mare din SUA se declara fara o apartenenta la o anume grupare religioasa, agnostica sau atee. Este evident ca aceasta latura va fi in final cea castigatoare si ma bucur ca fac parte din ea. Totusi, o asemenea transformare trebuie sa vina din fiecare, exteriorul poate doar sa ne aduca la cunostiinte fapte, rezultate experimentale si teoretice, logica si in general spiritul critic. Trebuie sa intelegem ca exista mister si exista necunoscut dar asta nu inseamna ca exista fiinte supranaturale atotputernice. Lumea, asa cum o vedem se datoreaza unor fenomene extrem de complexe ce au la baza niste legi uneori contraintuitive dar care, vrem, nu vrem, reprezinta realitatea. Acestea trebuie studiate si intelese. Stiu ca cel mai simplu este sa postulezi un capat in momentul in care nu poti merge mai departe dar asta este la fel cu metoda pe care o folosesc elevii de liceu cand nu stiu sa demonstreze ceva: ajung pana la un punct dupa care spun "de aici rezulta...", desi ar mai fi fost niste pasi de parcurs. Si eu am trecut prin faza aia si stiu cum e... cand vezi pe lucrare ca "mai trebuiau 2,3 pasi"...
      • +1 (1 vot)    
       religie (Marţi, 3 februarie 2009, 1:26)

       reno [anonim] i-a raspuns lui atreus

       ce se intampla in tarile occidentale e ceva mai complicat : faptul ca o anumita proportie din populatie se declara fara religie e doar un aspect al pierderii identitatii. Si-au pierdut religia asa cum si-au pierdut limbile regionale sau traditiile. Nu trebuiesc confundati cu indivizii cultivati care se afirma atei (de exemplu cei care au fost crescuti in religia catolica si au renegat-o dupa aceea).
       O proportie mare dintre cei fara religie apartin claselor de jos, fiind complet inculti si in materie de religie. Asta explica si progresul islamului, de exemplu, in Franta (progresul islamului se face pe un vid, nu in urma unei lupte cu catolicismul). La servici am 2 colegi, francezi adevarati, care s-au convertiti la islam. Cu vremea am inteles ce i-a atras spre aceasta religie : puterea mare de a integra individul (sa nu uitam etimologia latina a cuvantului religie : ceea ce leaga).
   • 0 (10 voturi)    
    suntem condamnati sa repetam istoria (Luni, 2 februarie 2009, 8:08)

    Bogdan [anonim] i-a raspuns lui Addy

    "Datele care se retin sunt:
    - numărul apelant
    - numărul apelat
    - momentul iniţierii convorbirii ..."

    Si spune-mi, te rog, care e diferenta intre acest set de informatii inofensive si delatiunile jegoase care se faceau in vremuri nu atat de mult apuse, cand vecinul de palier raporta cine intra la tine acasa, cat sta si cand pleaca?

    Nici nu era nevoie sa inregistreze ce vorbesti tu, era suficient sa spuna ca la ora "h" la tine in casa a intrat individul "X". De acolo, preluau initiativa baietii cu ochi albastri, care aveau acum un pretext perfect sa te asculte si cand faci baie...

    Nu inteleg cum un popor care a trait cum am trait noi sub comunist poate fi atat de masochist incat sa accepte de bunavoie intruziunea neo-Sistemului in viata sa...
   • -1 (7 voturi)    
    Ingust la minte mai esti (Luni, 2 februarie 2009, 10:57)

    paraipan [anonim] i-a raspuns lui Addy

    De te crezi asa destept de ce gandesti in termeni de cativa zeci de ani care dupa cum se vede bine in ziua de azi, ceea ce nu s-a reusit prin mana lui Hitler in cel de-al doilea razboi mondial, se incearca in zilele noastre prin viclenie si cu multa rabdare, instauraea unui guvern mondial. Dar datorita ignorantilor ca tine si a incultilor ca tine ei isi reusesc planurile. Sa-ti ajute Dumnezeu ca macar odata sa ai curajul sa citesti Biblia. Dar probabil esti mult mai presus de aceasta carte, mult mai destept pe lumea asta decat oricine altcineva de nu te poti apropia de asaceva. Iei in ras numele lui Dumnezeu si consecintele nu le vei vedea maine poimaine... ci e posibil ca proprii tai copii sa le vada si sa isi doreasca sa nu se fi nascut vreodata. Ia si te documenteaza mai intai bine si trage singur o cocncluzie daca ceea ce e sa vina e adevarat sau nu, daca nu crezi traieste in ignoranta mai departe si in mizeria ta de zi cu zi asa cum te simti tu cel mai bine. Cea mai buna arma a diavolului este sa te faca sa crezi ca el nu exista, pentru ca sa-si poata face in liniste planurile... iar tu esti un simplu ucenic al lui fara voia ta, fara ca macar tu sa realizezi asta. Casca ochii si nu te mai crede mai presus de Dumnezeu ca e cel mai mare pacat care-l poti face.
   • -3 (3 voturi)    
    :-) (Luni, 2 februarie 2009, 12:53)

    HamsterU [anonim] i-a raspuns lui Addy

    Mi-ai luat-o inainte Addy :-)

    si eu aper ca SRI-ul nu doarme si poate face ceva Basescu sa ia apocalipticii astia de pe strazi.

    Democratie, democratie dar lupta cu idiotii nu tre abandonata.

    666 + 999
    • +1 (1 vot)    
     E dreptul lor sa protesteze ... (Luni, 2 februarie 2009, 19:21)

     Addy [utilizator] i-a raspuns lui HamsterU

     ... si responsabilitatea noastra, a tuturor, sa le spunem ce este gresit in modul lor de a vedea lucrurile.

     Eu cand vorbeam de SRI am fost foarte specific (in eventualitate in care ar incerca sa-si constitue militii proprii ). Dar tu, visezi bastoane peste spate si in abdomen,presupun.Nu esti cu nimic mai bun decat domnul care indemna la "forta bruta".
  • -5 (15 voturi)    
   a aparut concurenta? (Duminică, 1 februarie 2009, 21:57)

   levi [anonim] i-a raspuns lui Akritas

   acuzi puterile civilizate de tot cce face biserica crestina de 2000 de ani?si fac pariu ca nu stii ce e masoneria!
   ma bucur ca in Romanica noi stim valoriile crestinesti si le propagam in toate europa necivilizate,in frunte ce preafericitul mailath...
  • +3 (19 voturi)    
   Vite (Duminică, 1 februarie 2009, 22:07)

   Observatorul [anonim] i-a raspuns lui Akritas

   Am vizionat filmele. S-a manifestat impotriva unui singur lucru: "URMARIREA CETATENILOR".

   Nu am vazut pe nimeni spunand la microfon de Anticrist, 666, cipul diavolului, iudeo-masoni si alte aberatii. Desigur, in public erau tot felul de oameni, unii mai inculti, altii mai fanatici, altii naivi de buna credinta, care credeau si aceste lucruri.

   Ceea ce este important este faptul ca a avut loc o manifestatie impotriva urmaririi electronice a indivizilor. Solicitarile vorbitorilor au fost de bun simt, in ciuda panicii bigote pe care unii oameni limitati de la manifestatie o resimt.

   Vitele nu sunt numai habotnicii care vorbesc de iudeo-masonerie. Vitele sunt si cei care fac misto "ia uite ce prosti, se revolta impotriva urmaririi electronice. Ha ha ha!".
   • +3 (3 voturi)    
    O singura problema (Luni, 2 februarie 2009, 14:33)

    ToBeOrNotToBe [utilizator] i-a raspuns lui Observatorul

    Observatorule, ai inceput bine comentariul tau dar n-ai terminat la fel. Ai vrut sa arati ca nu e bine ca oamenii sa se numeasca vite intre ei, insa tu i-ai numit pe toti. Nu asa domnule observator. Oamenii nu sunt vite, cel putin nu deocamdata. Daca se vor lasa insemnati cu cipurile atunci vor deveni ei insisi vite, nu trebuie sa-i numesti tu. Iar sentimentul pe care va fi normal sa-l ai ptr ei va fi mila. Mila ptr faptul ca li s-a dat de sus duh sfant iar ei si-au batut joc de el.

    Este "normal" ca unii oameni sa trateze Apocalipsa ca o poveste cu Mos Craciun ptr ca ei ori nu au citit Biblia niciodata ori au citit-o candva demult si apoi s-au departat de viata de crestin.

    Este "normal" sa incepi sa injuri birjareste pe forumuri atunci cand esti obisnuit cu violenta verbala si/sau fizica din Inima de tigan sau Stirile de la ora 5 sau Vacanta Mare... doar 3 exemple.

    Este "normal" sa-ti doresti cipul implantat in mana sau in frunte atata timp cat viitoarele pasapoarte cu cip se vor dovedi nesigure. (deja s-a dovedit, dar........cine are urechi sa auda).

    Nu Dumnezeu a uitat de noi. El a batut la usa dar multi nici n-au deschis usa sa vada cine este.

    Pentru cei cu probleme de superficialitate/ignoranta/incultura care vor vrea sa inoculeze cu un minus acest comentariu le propun un mic exercitiu practic.

    http://www.youtube.com/watch?v=Og7sZbF6ezw
  • +1 (7 voturi)    
   Lumina de la Rasarit (Duminică, 1 februarie 2009, 22:33)

   IonCan [anonim] i-a raspuns lui Akritas

   Lumina de la Rasarit are culoarea rosie ( cu nuanta sovietica) si numai crestinismul nu promoveaza. Nici alte "lumini" de la Rasarit nu au fost mai bune ( turcii si tatarii).
  • +1 (17 voturi)    
   bai fiu al maimutei (Luni, 2 februarie 2009, 1:30)

   ticu [anonim] i-a raspuns lui Akritas

   ce atata vrajeala? nu vreti chip-uri biometrice? pai renuntati la pasapoarte si gata! n-o sa puteti calatorii in afara Europei, oricum si atat e foarte mult pentru voi, ati merita internati la psihiatrie
  • +2 (16 voturi)    
   athos si calendarele maiase (Luni, 2 februarie 2009, 1:35)

   bogdan [anonim] i-a raspuns lui Akritas

   Te apuca rasul cand vezi cat de prosti sunt unii . Pai dupa homosexualii aia batrani si corupti de la athos va luati voi oameni buni? Ba mai amestecati si Biblia cu calendarele maiase. Prostia din capul unora se pare ca nu are nicio limita!
  • +5 (9 voturi)    
   Sunt de acord partial... (Luni, 2 februarie 2009, 8:02)

   Emil [anonim] i-a raspuns lui Akritas

   Mă mir ca ai fost votat negativ de colegii de forum, toată lumea s-a grăbit sa te judece prin prisma religiei care o ai fără măcar sa încerce sa aprecieze mesajul de bază.

   Nu sunt o persoană religioasă, însa sunt de acord că rezolvarea problemelor prin îngrădirea libertăților în loc de educație nu rezolvă deloc problemele umane.

   Omul nu știe de frică si nu va ști niciodată. La fel cum în Irak ăia mor pe capete pentru ca nimeni nu i-a invitat la masa de discuții sa vada ce vor de fapt. Cred că un dialog de vreun an, dezbrăcat de orice mizerii politice facea mai puține victime iar războiul trebuia sa fie ultima soluție si nu un ultimatum rapid.

   Așa că, din cauza unui conflict la care eu n-am avut nici un cuvânt de spus, ajung să am cip in pașaport ca sa pot fi monitorizat mai bine pt ca mai nou, oricine poate fi terorist pentru ca, ei, teroriștii, au demonstrat ca metodele lor de a te face ascultat functionează.

   La fel si hoțu' : Degeaba-l bagi la inchisoare când atunci când l-a născut mă-sa nu aveam bazele unei societăți care sa înțeleagă de ce nu e OK sa furi.

   E ca și cum te-ar durea mâna, insa eu aleg sa ți-o tai pentru ca e mai comod si rapid. Iar daca pot sa și profit de pe faptul că tu esti handicapat mai nou, eu sunt fericit.

   Nici o invenție tehnologică nu va scoate omenirea din criza de identitate culturală și morală pentru că nimeni nu admite ca avem problema asta de fapt.

   Rezolvarea problemelor umane pe cai umane nu e profitabila deloc.

   Alimentarea umanitătii cu probleme și crearea unui miraj tehnologic ca salvare in schimb e foarte profitabil.
   • +2 (4 voturi)    
    dreapta credinta (Luni, 2 februarie 2009, 13:27)

    Akritas [anonim] i-a raspuns lui Emil

    Ai dreptate Emil, nu putem să rezolvăm o astfel de problemă cu mijloacele umane, ci calea cea mai sigură este întoarcerea la tradiţie, la credinţa strămoşilor, prin rugăciune, pentru că numai Dumnezeu poate să rezolve o astfel de problemă. Doamne Ajută!
  • -2 (8 voturi)    
   si uite cu aberatii de astea (Luni, 2 februarie 2009, 9:50)

   cristi [anonim] i-a raspuns lui Akritas

   se destabilizeaza si in zilele noastre institutia bisericii.
   Trist. Ma refer in primul rand la articol.
  • 0 (6 voturi)    
   'secularizare=anticrist' pe dracu (Luni, 2 februarie 2009, 10:42)

   Andrei [anonim] i-a raspuns lui Akritas

   du-te bai frate de aici cu paranoia asta !
   la casa de nebuni cu voi ! religia v-a luat si mintea cea de pe urma ! vai soarta voastra !
  • +1 (1 vot)    
   confuzie istorica (Luni, 2 februarie 2009, 21:03)

   Gica [anonim] i-a raspuns lui Akritas

   nu face confuzie intre identitate istorica si aberatiile grecilor de pe athos - acesti oameni au impresia ca ei sunt "alesi", promoveaza o politica a fricii asa cum a facut si biserica catolica in evul mediu
   ai de ales intre frica si un vames care iti arunca ID-ul romanesc in nas si iti spune pe buna dreptate ca asa ceva poate sa faca si el acasa la imprimanta
   ministerul de interne mi-a raspuns la o reclamatie facuta dupa un astfel de incident ca orice stat membru UE are voie sa scoata ce fel de ID vrea, adica m-a trimis la plimbare, astfel eu nu pot decat sa ma bucur ca romania este obligata sa faca asta, si imi pare rau ca romania nu isi trateaza cetatenii cu respect prin actele pe care le elibereaza
  • +1 (1 vot)    
   se pot respinge si din motive "laice" (Marţi, 3 februarie 2009, 1:57)

   schneier [anonim] i-a raspuns lui Akritas

   despre pasapoarte cu RFID la modul laic:
   http://www.schneier.com/blog/archives/2004/10/rfid_passports.html
   http://www.schneier.com/blog/archives/2006/11/dhs_privacy_com.html
   cateva concluzii extrase:
   - dispozitivele pot fi citite de la distante de 20 de metri fara stirea celui ce-l poarta - asta in conditiile in care tehnologia este inca in avant - si va fi cu siguranta mult imbunatatita
   - toate functiile legale si de bun simt ce se pot realiza cu RFID se pot realiza si cu alte tehnologii care sunt deja existente si sunt si mai ieftine - ati vazut de exemplu cand treceti granita ca pasaportul este pus sub un cititor tip cod de bare. avantajul acestei metode este ca trebuie sa ai acces direct la pasaport ca sa poti citi informatiile - ceea ce exclude scanarea de la distanta fara stirea celui in cauza cum e posibil cu RFID. o alta posibilitate sunt chip-uri fara acces RF la care e absolut necesar accesul fizic direct pentru a le citi - tip smartcard.

   Rezulta ca motivul introducerii RFID ar putea fi:
   - pentru ca cineva a platit bine pentru a face o afacere vanzand aceste RFID guvernelor
   - pentru ca guvernul vrea sa urmareasca cetatenii fara voia lor
   - ambele

   alte articole pe tema:
   cum sa le strici cip-ul: ia un ciocan si da-i vre-o doua asa usurel sa nu se vada: http://www.wired.com/wired/archive/15.01/start.html?pg=9
   cum sa le faci mai sigure:
   http://www.schneier.com/blog/archives/2005/08/rfid_passport_s_1.html
   - o alta propunere e sa ai o invelitoare metalica:
   http://www.rpi-polymath.com/ducttape/RFIDWallet.php
   se pot copia:
   www.schneier.com/blog/archives/2006/08/hackers_clone_r.html
   http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/click_online/6182207.stm
   unele au fost deja compromise:
   http://www.schneier.com/blog/archives/2006/11/skimming_rfid_c.html
   http://www.guardian.co.uk/technology/2006/nov/17/news.homeaffairs
   http://www.wired.com/wired/archive/14.05/rfid.html
   esec in olanda:
   http://www.schneier.com/blog/archives/2008/01/dutch_rfid_tran.html
 • +8 (26 voturi)    
  COMENTARII? (Duminică, 1 februarie 2009, 21:28)

  GEORGE [anonim]

  NU CRED CA MAI E NEVOIE DE COMENTARII.CREDINCIOSII SI BISERICA VOR SALVA ROMANIA:))))))))))))) DAR DUPA CE SE VOR CALCA AI INTAI IN PICIOARE PENTRU NISTE APA CU BUSUIOC SAU PENTRU A SARUTA NISTE OASE :))))))) ASA FRATILOR!ASA VA VREA DUMNEZEU.CINSTE VOUA!
  • -2 (14 voturi)    
   Toate duc la acelasi sfarsit.... (Duminică, 1 februarie 2009, 22:20)

   Ducu [anonim] i-a raspuns lui GEORGE

   Oamenii care infaptuiesc aceste proteste au dreptate in demersul lor. Guvernul, la randul lui are si el dreptate. Fiindca nu este o masura care s-a luat de catre politicienii romani, ci mai precis de UE. Se stie, si asta nu poate contesta nimeni, ca in afara suntem priviti ca un neam de infractori. Uniunea Europeana a facut presiuni asupra SUA ca si tarile nou aderate sa primeasca dreptul pentru ca cetatenii lor sa poata calatori aproape neconditionat in SUA, la fel ca toate statele europene. SUA au fost de acord, insa pentru Romania au conditionat acest lucru prin introducerea pasapoartelor biometrice pentru romani, pentru a "preveni" infractionalitatea. UE a acceptat acest lucru, si a transmis statului roman aceasta obligatie, ca fiind venita din partea lor.Pe de alta parte aceasta masura luata va avea printre altele ca si scop testarea, punerea in aplicare a unor experimente privind monitorizarea persoanelor, monitorizare ce a fost impusa tot de catre SUA. Pt UE a fost usor sa accepte propunerea SUA, deoerece ne cunosc bine faptele savarsite pe teritoriul altor state UE, mai precis infractiunile de care citim zi de zi in presa. Oricum ar fi, ceva ma face sa cred ca aderarea noastra la UE a fost si este dde rau augur. Parerea mea este ca ne puteam lipsi de miliardele lor de euro, pe care nici nu o sa i vedem vreodata, din cauza lipsei de proiecte. Deci sunt bani conditionati, si este normal acest lucru.
   Aici atasez o adresa a unui film, lung ce e drept, dar care se merita vizionat.
   http://video.google.com/videoplay?docid=-2029681589148358971
   Daca a-ti avut interesul sa urmariti filmul, faceti acum analogia intre el si masurile care se iau pt micii producatori autohtoni, unele dintre ele adoptate chiar astazi (obligatia etichetari si ambalarii prod). O alta masura de acest gen a fost interzicerea in preajma Craciunului a sacrificarii animalelor in gospodariile proprii. Toate au ca si scop unic eliminarea micilor prod, si orientarea catre supermarketuri.
 • +1 (21 voturi)    
  ortodocsii (Duminică, 1 februarie 2009, 21:31)

  lol [anonim]

  Ortodocsii sunt cei mai sectanti.
 • +12 (26 voturi)    
  irationalii (Duminică, 1 februarie 2009, 21:32)

  hartagramz [utilizator]

  ....unde duce ignoranta si indobitocirea. nu stiu daca sa-mi fie mila sau teama de ei!
  • +11 (27 voturi)    
   sa-ti fie teama (Duminică, 1 februarie 2009, 21:48)

   levi [anonim] i-a raspuns lui hartagramz

   pentru ca sunt nemilosi,si te omoara in interesul tau!!vai de noi daca prosti astia capate putere sub indrumarea unor popi cu 12 clase,majoritatea fosti .turnatori la securitate
   • -1 (17 voturi)    
    Parintele Iustin Parvu (Luni, 2 februarie 2009, 0:06)

    Vlad [anonim] i-a raspuns lui levi

    Omule , Parintele Iustin Parvu are 10 ani de temnita grea comunista impreuna cu Nicolae Steinhart si Parintele Cleopa . Este un intelectual desavarsit , pun pariu ca are mai multa scoala decat tine . Pacat ca vorbesti astfel de prostii fara sa stii despre ce este vorba .
    • +3 (9 voturi)    
     mda (Luni, 2 februarie 2009, 8:26)

     george78 [utilizator] i-a raspuns lui Vlad

     tot respectul pentru dumnealui si pt ce a indurat. dar asta nu inseamna ca nu poate abera uneori.
    • +1 (11 voturi)    
     stiu despre ce e vorba! (Luni, 2 februarie 2009, 9:43)

     levi [anonim] i-a raspuns lui Vlad

     eu vad un fanatic,care vorbeste despre "unealte necuratului"imi pare rau de tine daca tu vezi aici un intelectual desavarsit,eu vad un om cu concepte din evul mediu!
     • 0 (4 voturi)    
      ev mediu (Luni, 2 februarie 2009, 13:53)

      rico [anonim] i-a raspuns lui levi

      dar cand il vezi pe Madoff ca-ti vorbeste de warrants, PER etc iti place mai mult ?
      Suna mai modern, nu ?
   • -5 (11 voturi)    
    gramatica..de cate clase? (Luni, 2 februarie 2009, 0:51)

    Cineva [anonim] i-a raspuns lui levi

    prosti in contextul de mai sus se scrie cu 2 'i'. imi pare sincer rau pentru tine, ca si pentru prea multii care isi dau cu parerea despre lucruri cu care sunt paraleli. Mai mult, majoritatea sunt si paraleli cu gramatica
   • +1 (1 vot)    
    >>> (Luni, 2 februarie 2009, 20:18)

    Julian [anonim] i-a raspuns lui levi

    cel mai probabil vor capata. Si o vor folosi cu scop pur distructiv. Dar e bine sa prevenim asta prin a inkide gura popilor fanatici.
   • 0 (2 voturi)    
    UUUUUUU JOS CU CIPURILE !!!!!!!!!!! (Luni, 2 februarie 2009, 20:54)

    gabi [anonim] i-a raspuns lui levi

    scuzati-ma ca va spun dar stiti cat de mult invata un preot, NICI UN PREOT NU ARE 12 CLASE, cata scoala trebuie sa faci ca sa ajungi preot, dumneavoastra credeti ca asa de usor ajungi preot?e fff greu a lucra cu oamenii, mai ales cu unii care au perdea pe ochii si vad doar ce vor ei.
    Suntem tineri si o sa facem proteste peste proteste pana o sa se sature de noi si acele cipuri nu vor ajunge implantate in mainele noastre.
    Daca suntem o tara DEMOCRATA de ce trebuie sa fim obligati sa aceptam orice aberatii ale acestui guvern care mai degraba ei sunt o mana de FOSTI SECURISTI nu preoti care saracii sau mai dat si ei pe langa comunisti ca sa nu le darame bisericile.
    UUUUUUU JOS CIPURILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • +3 (13 voturi)    
  Niste tulburati (Duminică, 1 februarie 2009, 21:33)

  releu [anonim]

  Doamne da-le minte, ca diavolul le-a luat-o !
  Asa de repede te-au vandut Doamne, nu au deloc incredere in Tine, cred ca un cip e mai tare decat Tine !
  • -2 (14 voturi)    
   si... te-asculta "Doamne" asta? (Duminică, 1 februarie 2009, 22:27)

   lol [anonim] i-a raspuns lui releu

   Sa mai asteptam? Poate ca "Doamne" este ocupat si nu te aude acum... sau poate isi face necesitatile si nu poate sa te ajute chiar in momentul asta...
 • +7 (19 voturi)    
  noi suntem romani, noi suntem romani (Duminică, 1 februarie 2009, 21:34)

  eu [anonim]

  noi suntem mai prosti,
  decat am dori


  viva teocratia, viva spalare de creier!!

  666 ha ha ha:)
 • +3 (15 voturi)    
  Sminteala cipurilor (Duminică, 1 februarie 2009, 21:38)

  cititor [anonim]

  Bigotismul si sifilitismul romanesc a inceput sa se manifeste din ce in ce mai tare.
  Sper ca BOR prin voce Preafericitului Daniel sa ia atitudine si sa potoleasca ratacirile unor asa zisi preoti sidiversi calugari nestiutori si inculti care reusesc sa aibe audienta din ce in ce mai mare si care aduc mari deservicii bisericii.
 • -4 (18 voturi)    
  Cititi NOUL TESTAMENT (Duminică, 1 februarie 2009, 21:44)

  Adrian_Barcelona [anonim]

  Nu stiu nici eu cand vine sfarsitul doar Tatal stie cand va veni..... Cuvinte spuse de Isus Hristos apostolilor cand a fost intrebat cand vine sfarsitul. Dar la fel de explicit se spune in Apocalipsa caci in zilele de pe urma, adica inainte de venirea domnului Isus a doua oara vom avea pe mana dreapta sau pe frunte scris numarul fiarei 666 si cine nu il are nu poate sa cumpere sau sa mai aiba o viata normala ca inainte si cei mai important spune ca cine o accepta este ca si pierdut. Cum transcriem in zilele noastra numarul fiarei, cardurile bancare si in putin timp copii nostri vor purta cipuri de intentificare. CONTROL ABSOLUT OBTINUT DE ACELE PERSOANE CARE NU AU NICI O LEGATURA CU DUMNEZEU CU CREATORUL . A ZIS DUMNEZEU ....EU SUNT ALFA SI OMEGA INCEPUTUL SI SFARSITUL.... Iar acesti oameni care prin nestire sau cu buna seama slujesc fiarei satanei doar se inseala ca pot castiga ceva din acest lucru. ISI PIERD SUFLETUL SI ODATA CU EI TRAG SI SUFLETELE CELORLALTI....SE NUMESTE AMAGIREA SI FURAREA SUFLETULUI DE CATRE SATANA. Fie ca DUMNEZEU SA NE PAZEASCA SI SA NE IERTE PACATELE CACI DACA NU FOCUL IADULUI NE ASTEAPTA PE TOTI.
  • 0 (12 voturi)    
   Ce control absolut ? (Duminică, 1 februarie 2009, 22:05)

   kinn [anonim] i-a raspuns lui Adrian_Barcelona

   Ce control absolut dementule ? Cine te crezi sa le stii tu pe toate ? Modestia, smerenia, iti lipsesc cu desavarsire. Crezi cu aroganta ca le stii pe toate si vrei sa devii salvatorul omenirii. Iar numarul fiarei l-ai scris chiar tu in comentariu, inca inainte de a-ti fi chipurile scris pe cardul bancar; astia ca tine sunt uneltele preferate ale satanei.
  • -3 (9 voturi)    
   Du-te si citeste-io (Duminică, 1 februarie 2009, 22:19)

   anti-prosti [anonim] i-a raspuns lui Adrian_Barcelona

   Du-te tu si citeste-i poala popii, poate intelegi ceva transmis oral...
 • +6 (12 voturi)    
  reversul medaliei (Duminică, 1 februarie 2009, 21:45)

  atreus [anonim]

  Tocmai cand scriam despre accesul simplu si usor la informatie ca o caracteristica a civilizatiei actuale am observat ca de fapt avem acces simplu si la anti-informatie. Internetul are de toate dar nu tot ce se gaseste pe net este si corect. Din acest motiv ma gandesc daca acest articol nu este doar o farsa sau un banc... Nu vi se pare ca recunoasteti in imagini niste comici contemporani? Serios: e adevarat sau e gluma? In functie de asta voi reveni cu niste observatii cand voi fi mai liber
 • +4 (16 voturi)    
  Vai de ei (Duminică, 1 februarie 2009, 21:49)

  Adriana D [anonim]

  Sper ca demersurile astora sa ramana la nivelul unui zambet amar ! In rest CREDINCIOSILOR ! E foarte simplu ! Nu va faceti pasaport cu cip si ascundeti-va in biserici ! Stati acolo grupati si asteptati sfarsitul lumii ! Promitem sa nu va deranjam !
  • -9 (15 voturi)    
   mai citeste Doamna Biblia (Duminică, 1 februarie 2009, 22:43)

   cip [anonim] i-a raspuns lui Adriana D

   mai citeste si o sa-ti plac!
   • +3 (11 voturi)    
    de ce? (Luni, 2 februarie 2009, 4:38)

    radukku [anonim] i-a raspuns lui cip

    de ce de fiecare data cand cineva nu e de acord cu tine(sau cu alt "credincios") il trimiteti sa citeasca din biblie? Eu personal prefer Povesti Nemuritoare volumul 15...are si basmul Fantana de aur. E mai interesant decat un "bla bla bla" arhaic cum e in biblie.
 • +3 (13 voturi)    
  mare e gradina lui D-zeu (Duminică, 1 februarie 2009, 21:50)

  qwerty [anonim]

  Peste tot sunt idioti dar citi sint in tara asta nu sint nicaieri.
  Biserica ar trebui sa-si vada de ale lui: sa sprijine saracii, sa faca adaposturi, sa ingrijeasca bolnavii, sa aiba grija de orfani. Dar nu, la noi biserica isi baga nasul in politica, face si desface legi si spala pe creier oameni naivi.
  Cu alte cuvinte BOR este un fel de Cosa Nostra legitim in Romania. Fara voia ei nu se misca nimic. Am ajuns inapoi in evul mediu, cind oamenii erau acuzati de vrajitorie si erau ars pe jug?
  Treziti-va oameni buni.
 • +8 (16 voturi)    
  mda.. (Duminică, 1 februarie 2009, 21:52)

  Maxmind [utilizator]

  asa ziceau taranii si despre primele automobile.. "e necuratu" :)))
  ce sa le ceri.. o parte din turma aia sunt manipulatorii bisericii iar ceilalti sunt manipulatii..
 • +4 (10 voturi)    
  Naivi (Duminică, 1 februarie 2009, 21:55)

  weed [anonim]

  Naivi au fost si vor fi intotdeauna
 • +8 (16 voturi)    
  Bah, multi nebuni pe lumea asta! (Duminică, 1 februarie 2009, 21:58)

  Chianti [anonim]

  Inclusiv astia de mai sus care o tot dau cu "a zis D-zeu." Ca n'o fi avind altceva mai bun de facut decit sa le vorbeasca la niste lunatici, dintre care cei mai multi abia daca si-au terminat liceul la seral.

  Ai dracului ortodocsii astia mah se tot inghesuie la aghiazma, moaste si proteste anti-cip, dar la munca abia daca se gandesc!

  Cel mai tare a fost tot Pintilie a fost, cind striga in Rebengiuc in "Balanta" "Baaaa ortodocsilor...!" Trebuia sa mai adauge "La muuuuncaaaaaa baaaaa ortodocsiloooor!!" :)
 • +1 (13 voturi)    
  diferente (Duminică, 1 februarie 2009, 22:13)

  PaulR [utilizator]

  Desi vorbim aceeasi limba si ne intersectam pe aceleasi strazi traim in lumi paralele.
  Incerc sa ma consolez cu gandul ca si alte popoare au asemenea personaje si sper ca numarul acestora sa nu ajunga la nivele ingrijoratoare.
  Am totusi un mesaj pentru sustinatorii lor. Stimabililor, dumneavoastra puteti sa folositi Internetul si sa postati un mesaj aici tocmai pentru ca mii de oameni nu au crezut in inchipuiri, comploturi si alte aberatii precum cele pe care le enuntati si au contribuit la progresul tehnologic al omenirii.
  • +2 (10 voturi)    
   just (Duminică, 1 februarie 2009, 22:51)

   profetul [anonim] i-a raspuns lui PaulR

   Paule, mi-e frica ca vorbim deja intre noi cu teama. Mi-e ca o sa n etaie si netul ca doar e tot lucrarea lui...nu-i spun numele. Si poate de fapt nici pamintul nu-i rotund cind vor unii "masoni"
 • 0 (18 voturi)    
  Vinduti mai sunteti... (Duminică, 1 februarie 2009, 22:16)

  Roman [anonim]

  Si voi sunteti masoni, de luati in deridere manifestarile crestine autentice? Si voi sunteti controlati? Vai si amar... oare o sa publicati mesajul? Ei bine, da...oamenii aia de la Patriarhie au dreptate , degeaba ironizati si bagatelizati...sunteti penibili.
  • -2 (10 voturi)    
   LOL (Duminică, 1 februarie 2009, 22:25)

   lol [anonim] i-a raspuns lui Roman

   Asa-i ma sclavule, noi masonii, va ironizam si va bagatelizam degeaba. Da' voi sunteti sclavi pe bani?
 • +2 (10 voturi)    
  ar trebui o precizare oficiala din partea BOR (Duminică, 1 februarie 2009, 22:21)

  dd [anonim]

  Intr-adevar avem de a face cu reactii specifice Evului Mediu. Astept ca BOR sa isi exprime oficial opinia fata de subiect si modul in care intentioneaza sa gestioneze aceasta situatie. Pana atunci imi mentin parerea proasta despre rolul Bisericii in viata sociala...
 • +2 (12 voturi)    
  Evil cip (Duminică, 1 februarie 2009, 22:24)

  IonCan [anonim]

  Deci nu cipul in sine e diabolic, ci codul de pe el care are inclus "666".
  Cine va obliga sa va faceti pasaport?
  De ce va feriti sa nu fiti urmariti cand folositi pasaportul? Multe din fostele granite din Europa nu mai exista decat simbolic.
  E o nebunie curata cu guvernul asta international, structurile bisericesti se tem ca pierd controlul asupra celor slabi de inger.
  In loc sa va opuneti noilor descoperiri technologice mai bine militati pentru folosirea acestor descoperiri in folosul umanitatii. Technologia a dus la o viata in care mancarea nu mai e o problema, locuintele/masinile etc nu mai sunt un lux numai pentru cativa alesi. Computerul (cu cip) e in casa multora si sunt sigur ca nu te impiedica sa fi bun, sa te rogi si sa duci o viata cinstita.
  • +6 (8 voturi)    
   Evil cip (Duminică, 1 februarie 2009, 23:48)

   Dan W. [utilizator] i-a raspuns lui IonCan

   Se pare că nu ești la curent, buletinul cu cip va fi obligatoriu in U.E.
   Nu au protestat împotriva tehnologiei. Nu înțelegi.
 • +3 (15 voturi)    
  rational (Duminică, 1 februarie 2009, 22:30)

  piktor [anonim]

  e inutil sa vb de Dumnezeu, Scriptura, sfinti, in fata ateilor, oricum le stiti pe toate mai bine decat oricine altcineva
  nu cunoaste nici om nici inger cand vine ziua Judecatii (adica Apocalipsa) asa ca n-are rost sa speculam termene (gen anul 2012)
  dar ne putem opri la fapte; londra, unul din cele mai supravegheate (electronic) orase din lume e si unul din cele mai nesigure
  adevarul e ca toata propaganda cu lupta impotriva terorismului (de-aia va pun aia chipuri in pasapoarte, cica) e un bulshit; baietii rai au gasit si vor gasi tot timpul metode sa se eschiveze; in schimb pentru tine, e suficient sa ai un act biometric si sa treci pe langa in cititor magnetic ca sa se stie ca ai fost acolo; nu sunt astfel de cititoare nicaieri? or sa fie si nici n-o sa stiti, or sa credeti ca e un stalp de iluminat sau o coloana decorativa
  my point is: asta e primul pas spre o lume mai controlata dar nu mai sigura; cine de aici are incredere intr-un guvern care stie tot timpul unde esti si poate prezice ce o sa faci maine?
  nici macar nu e sf :(
  se vorbeste de guvern mondial... nici asta nu e o scorneala ori vreo vrajeala din teoria conspiratiei DIN PACATE; acum cateva luni l-am auzit pe Sarcozy spunand ca avem nevoie de un guvern economic mondial, probabil ati auzit si voi dar ati trecut peste
  las pe altii sa dezbata ce efect ar avea asupra libertatii umane un guvern atotprezent dar va intreb: unde mai plecati daca nu va convine? pe Luna poate
  Antihrist.... cuvantul care marcheaza Apocalipsa Sf Ioan si luat acum in deradere de toti oamenii "inteligenti"... trucul cel mai inteligent al diavolului e sa te faca sa crezi ca nu exista;)
  pana una alta in Oxford si-n alte locuri nu se mai sarbatoreste Craciunul ci festivalul iernii (ca sa nu ii jeneze pe musulmani si evrei), in loc de Christmas spuneti Xmas, la Pasti vine iepurasul, etc etc etc
  antihrist e dusmanul lui Hristos si il cam vezi peste tot in ultima vreme
  • -4 (8 voturi)    
   "bulshit" (Duminică, 1 februarie 2009, 22:39)

   lol [anonim] i-a raspuns lui piktor

   "bulshit"-ul asta e cumva... "diavolul"? (apropo, are legatura cu "bull"-ul?)
   In Osford or fi ceva retardati, iar voi sunteti destepti.
   • +1 (1 vot)    
    ai gresit... (Luni, 2 februarie 2009, 10:45)

    Gauloise [utilizator] i-a raspuns lui lol

    Se spune "Red Bull Shit".
    Tot de la diavol
 • +5 (7 voturi)    
  greu cu limba romana, nu? (Duminică, 1 februarie 2009, 22:30)

  Gramofonu' [anonim]

  Autorul a scris: "Un jurnalist anunta publicul ca, potrivit parintelui Iustin, in cipuri sunt unealta necuratului"

  "in cipuri sunt unealta necuratului"

  Care-i subiectul, care-i predicatul? Si, mai ales, unde-i acordul? sau nu "stie" sa "vorbeste" romaneste?
 • -1 (11 voturi)    
  Valeu ! (Duminică, 1 februarie 2009, 22:36)

  Lucius [anonim]

  ... daca nu ne termina criza sau gaura negra de la CERN, atunci sigur cipurile o sa ne vina sa hac :))
  Clar, ca sa ma pazesc o sa mi arunc pe geam toate computerele si gadgeturile ca-s pline de cipuri :))
  Oamenii aia n-au si ei o ocupatie din care sa produca altceva decat umor involuntar ?
 • +4 (10 voturi)    
  SI DACA (Duminică, 1 februarie 2009, 22:40)

  Constantin [anonim]

  Si daca n_ai pasport biometric scapi de iad?????
  Scapi? cu toate ca furi ,ca iei bani pe nemuncite??,Ca pui ocruce la gat si indemni pe oameni la rayvratire, ca faci tot felul de fapte necrestinesti si spui poporului sa faca ce zice popa, nu ce face???
  In Biblie scrie despre vremurile din urma, vremuri idolatre. Va laudati cu Biblia, dar va inchinati la chipuri de om, la statui, la oase si pupati haine. TOATE astea sunt o uiciune inaintea lui Dumnezeu.
 • -4 (8 voturi)    
  Apeluri inregistrate (Duminică, 1 februarie 2009, 22:44)

  . [anonim]

  Despre apelurile "ascultate". Ele sunt probabil inregistrate in caz ca pe parcursul conversatiei apar cuvintele cheie (gen Bomba, terorism, sau ce stiu ei ca sunt cuvintele de cod). Daca nu apar cuvintele apelul este probabil sters imediat. Sunt de accord cu aceasta masura.
  • +3 (5 voturi)    
   interesant... (Luni, 2 februarie 2009, 8:02)

   Bogdan [anonim] i-a raspuns lui .

   Interesant cum un popor isi poate uita istoria atat de recenta... Cum se poate din nou lasa pe mana "lor", a sistemului, avand incredere in capacitatea si in dorinta "lor" de a sti ce e bine si ce e rau pentru noi, ceilalti. Cata naivitate, sa iti imaginezi, la nici 20 de ani dupa comunism si la atatea experiente sinistre gen FNI, ca "sistemul" stie si face tot ce e bine pentru tine...

   Si daca pronunt sau scriu "cuvinte-cheie" (ce chestie! acuma dictionarul este impartit in cuvinte interesante pentru "ei" si cuvinte inofensive) gen "terorism", "bomba", voi fi ferit de toate intruziunile Sistemului in viata mea, nu-i asa, bietule naiv? Trebuie doar sa ma feresc de anumite pagini din DEX si - minune! - Sistemul nu-mi va clinti un fir de par, asa-i?

   Naivule, dar daca Sistemul decide dintr-o data (asa cum a facut-o de atatea ori, unilateral) sa asculte si alte "cuvinte-cheie", sub motivul ca poate eu vorbesc si scriu cifrat? Daca Sistemul pretexteaza ca, in jargonul meu si al prietenilor mei, "Linux" inseamna de fapt "canabis" si "messenger" inseamna "anarhie"? Cum ii vei opri pe "ei" sa asculte absolut tot ce spui, din moment ce "ei" au legea stramba de partea lor?
  • +1 (1 vot)    
   conversatii cifrate? (Luni, 2 februarie 2009, 23:15)

   mirunamara [utilizator] i-a raspuns lui .

   tu de conversatii cifrate nu ai auzit? de jargon? un dictionar te-ar putea informa!
   Nu e real doar ceea ce vezi/ auzi!!!!!!!! Nu ti-ai dat seama pana acum? Inseamna ca nu ai mai mult de 8 primaveri in buchetelul vietii...
 • -5 (15 voturi)    
  cititi Fratilor Biblia (Duminică, 1 februarie 2009, 22:47)

  ciprian [anonim]

  mai cititi, mai uitati-va in jur si lasati naivitatile. Poate va inspirati si de la vecinii nostri sarbi.. daca va intereseaza. oricum daca sunteti ignoranti azi, e greu sa va schimbe un cuvant pe internet.. mergeti la biserica, la schituri rugati-va fratilor sa va lumineze Dumnezeu mintea.. si pentru cei care nu ati inteles... nu ma refer la manifestanti, ci la cititorii acestui site ...
  • -1 (9 voturi)    
   acesta este un... (Luni, 2 februarie 2009, 4:58)

   radukku [anonim] i-a raspuns lui ciprian

   citat: "bah....bah! dumnezeu nu exista! Te inchini la pietre!"
   Acum depinde de fiecare. Am ales sa nu ma inchin tablourilor ,dar sa fac fapte bune pentru cei din jurul meu ,nu pentru a-mi cumpara un loc in "rai". Am ales sa ajut oamenii nevoiasi pentru a le darui un strop de fericire. Am facut astea pentru ca sunt OM si e in natura noastra sa ne ajutam unul pe altul.NU cer ajutor divin: singuri ne ajutam. Am citit si biblia, am mers si pe la biserici. Se pare ca ai avut dreptate...mi-au luminat mintea. Mos Craciun nu exista.
 • +3 (11 voturi)    
  sutana cu epoleti (Duminică, 1 februarie 2009, 22:55)

  tanase [anonim]

  Cred ca si sutanele astea cu epoleti tin biserica ortodoxa romana in randul puterilor in stat, al organismelor cu o reala influenta asupra populimii.
  In plus, ma gandesc ca le e dor si preafericitilor de cate-un exercitiu de manipulare in masa, de-o diversiune ca in tinerete, invatata la manastirea Baneasa, sa vada daca si-au pierdut mana.
  O asemenea etalare colectiva a simplitatii mintii, atata candoare idioata n-am mai vazut de la demonstratiile senatorului Marinescu impotriva experimentelor cu acceleratoru de gauri negre. :)
 • +5 (15 voturi)    
  apocalipsa? (Duminică, 1 februarie 2009, 23:01)

  cosmin [anonim]

  Si totusi cipurile ar reprezenta o violare a intimitatii individului...Si totusi scenariul din Apocalipsa se cam potriveste...Ce-i drept, in privinta anului Apocalipsei, scrie clar in Biblie ca nimeni nu-l stie...S-au facut si in trecut speculatii...Oricum, cand "va veni ceasul", oamenii vor fi, probabil, cel putin la fel de "orbi" ca si acum...
  • +6 (10 voturi)    
   De acord (Duminică, 1 februarie 2009, 23:50)

   Dan W. [utilizator] i-a raspuns lui cosmin

   În sfârșit un comentariu pertinent.
 • +6 (6 voturi)    
  MAINE ESTE LUNI (Duminică, 1 februarie 2009, 23:03)

  OLTEANU [anonim]

  Maine este luni si incepe o noua saptamana de lucru.Pentru o parte va fi una dintre ultimele saptamani la actualul loc de munca.
  V-am dat 2 vesti proaste.
  Si inca una,tot proasta,creste CAS-ul.
  Si se incalzeste.Vor fi 15 grede si incep mitingurile de primavara.Noapte buna.
 • +7 (13 voturi)    
  Alt articol de pe hotnews.. (Duminică, 1 februarie 2009, 23:04)

  ROman [anonim]

  Ceea ce autorul articolului viza, luarea in ras a protestului, a reusit. Majoritatea comentariilor nu face decat sa amplifice dezinformarea. A mai fost un articol pe tema asta, am mai dat un comentariu, priviti pe youtube sau google video documentare despre RFID, in special de Katherine Albrecht (100% stiintific, fara absolut nicio referire religioasa). Intr-adevar, multi dintre protestatari au incredere in spusele mai marilor ortodocsi care se declara improtriva cipurilor, necunoscand detaliile tehnice, DAR, esenta o cunosc si este cat se poate de reala. Cat despre cel care crede ca legea cu ascultatul telefoanelor e doar asa...ca sa stie cand ai sunat si pe cine, asta o poti afla de pe un desfasurator. Sunteti incredibil de naivi si va lasati dezinformati!
  • +4 (6 voturi)    
   dezinformare (Luni, 2 februarie 2009, 9:05)

   lemn [anonim] i-a raspuns lui ROman

   chiar ai dreptate. nici mie nu imi place ideea cu cip-urile, prea multe informatii, nici o garantie a securizarii datelor, si in plus, cam aduce de 1984. din pacate insa singurele proteste sunt cele pe motive religioase, care nu fac decat sa minimizeze aceasta problema. lume te va lua in ras in curand daca vei spune ceva de cip-uri. vei fi considerat habotnic religios, prevestitor al apocalipsei, etc. eu in continuare sustin ca cea mai simpla metoda de a face o populatie sa accepte ceva este de a-i cataloga pe eventualii protestatari drept o minoritate indezirabila. la fel s-a intamplat si in cazul taxei auto, toti care am iesit pe strada am fost catalogati bisnitari de masini, si acum toata lumea e de acord cu acea taxa aberanta. apropos, domnule boc, pe cand o pozitie oficiala a guvernului? parca spuneati ceva de 15 ianuarie, ati asteptat sa treaca protestele si acum nu se mai stie nimic? sorry de off-topic, revenind, ceea ce se intampla e foarte grav. americanii, care se laudau cu libertatile lor, acum nu mai stiu cum sa faca sa renunte la ele de dragul "securitatii" personale si de frica teroristilor. la noi macar e mai simplu, suntem prea prosti sa ne dam seama ca ni se intampla ceva grav, si acceptam orice rahat. aceste proteste din partea bisericii vin cum nu se poate mai rau. toti nebunii vor face scandal impotriva anticristului, si din pacate oamenii care chiar inteleg despre ce este vorba se vor feri sa faca declaratii, pentru a nu fi catalogati drept idioti.
 • -1 (13 voturi)    
  Bai suparaciosilor (Duminică, 1 februarie 2009, 23:07)

  Adrian_Barcelona [anonim]

  Eu sunt un simplu amarat care a citit noul testament si v-am scris mai jos ce am citit din biblie. Daca nu ati citit nu luati in ras nimic din ce v-am scris caci luati in ras insusi cuvantul lui dumnezeu care ni la lasat scris. SI TOT IN BIBLIE ESTE SCRIS .... CACI UNICUL PACAT CARE NU-L IARTA DUMNEZEU ESTE LUAREA IN DERADERE ,BATJOCORA A NUMELUI SI CUVANTULUI SAU.
  IAR IN INCHEIERE TOT IN APOCALIPSA SPUNE DUMNEZEU ,CACI IN ZIUA DE PE URMA OAMENII CARE IL URMEAZA SI ISI DEDICA VIATA CATU-SI DE PUTIN LUI DUMNEZEU SUNT CONSIDERATI NEBUNI IAR CEI CARE TRAIESC O VIATA IN AFARA LUI DUMNEZEU SUNT VAZUT CA OAMENI NORMALI Sa ne ierte dumnezeu pe toti si inclusiv pe mine caci nu sunt sfant.
 • -2 (6 voturi)    
  manipulari peste manipulari (Duminică, 1 februarie 2009, 23:12)

  BK [anonim]

  Toate treburile astea fac parte din manipulari.
  Adica, s-au adus niste amariti sa protesteze, care habar nu au de ce protesteaza, tocmai pentru a arunca in ridicol protestul.

  Acum se introduc date biometrice in pasaport.
  Dupa citiva ani se vor introduce in buletin si carnet de conducere, deoarece lumea s-a obisnuit si accepta mai usor.

  Apoi, dupa alti ani, se poate ajunge si la implantari.
  Daca nu direct, se poate aranja un atentat, pe undeva, care sa justifice necesitatea.

  Idea ca toata lumea sa fie urmarita nu e chiar asa de rea, ca poate scadea infractionalitatea foarte mult. Dar pot sa apara si abuzuri.
 • +4 (10 voturi)    
  sa fim calmi si lucizi (Duminică, 1 februarie 2009, 23:23)

  alina [anonim]

  Ca si autorul acestui articol, sunt descumpanita. Dar de articol, de reaua vointa si ignoranta autorului, care instiga la ura si dispret. Comentariile sunt cat se poate de elocvente, atacuri xenofobe la adresa ortodocsilor. Chiar daca nu ar avea dreptate, de ce va deranjeaza faptul ca ortodocsii iau pozitie contra cipurilor? Daca dvs. sunteti de acord cu ele, acceptati-le si gata, nu condamnati pe cei care nu le vor. Sa ne razboim intre noi doar pentru ca nu suntem de acord asupra unei probleme? Unde sunt drepturile fiecaruia din noi? Ne lasam manipulati si instigati la ura?
  • -4 (8 voturi)    
   Ignoranta autorului (Duminică, 1 februarie 2009, 23:59)

   ta31 [utilizator] i-a raspuns lui alina

   Alina cum ai observat tu "ignoranta autorulu". Dece naiba foloseti calculatorul ca este,creat de niste ignoanti in apocalipsa .Ar trebui sa va fie rusine sa mai si scrieti pe forumuri..
 • -1 (11 voturi)    
  turma mistocarilor ataca in haita pe net... (Duminică, 1 februarie 2009, 23:45)

  strula [anonim]

  cei care faceti misto o sa va vina randul sa va puneti cate o tablita sau cip in ureche sau in locul preferat si o sa aratati ca vacile si caii dupa recensamantul zootehnic...
  puneti mana pe Biblie si cititi-o ca tot din crestini va trageti
  • -2 (2 voturi)    
   vremurile (Duminică, 1 februarie 2009, 23:55)

   S. .L. [anonim] i-a raspuns lui strula

   Biblia se poate citi; mai ramane sa o pricepi : ce valoare are, ce invataturi tragem, etc. si toate sa le transpui in vremurile noastre - astea moderne, nu alea de acum 2000 de ani. Poate ca si Biserica trebuie sa faca reforme, ce zici?
  • -3 (5 voturi)    
   bomboana de pe baclava (Duminică, 1 februarie 2009, 23:56)

   tanase timurlenk [anonim] i-a raspuns lui strula

   de unde stii tu din ce ne tragem noi, bei, ghiaur?!
   aaaaa! daca discutia asta am fi purtat-o peste 20 de ani, da, aveai de unde sa stii! dupa cip!
 • -2 (6 voturi)    
  nu-mi vine sa cred ce au mai gasit acum... (Duminică, 1 februarie 2009, 23:46)

  conscab [utilizator]

  Din partea mea, BOR se poate desfiinta!! sa nu fie recunoscuta ca institutia ce este acum, nu merita toate drepturile pe care le are.
  Cei religiosi n-au decat sa se spele pe creier intre ei, la ei acasa.
  Prima data m-am gandit, domne, sa se schimbe cifrele alea, sa fie toata lumea multumita. Dar dupa aceea m-am gandit ca ar fi prea permisiv. Sa se schimbe niste cifre si sa se cheltuie in plus pt unii care vin cu smineli ca acestea? NU. Sa se trezeasca la realitate!!
  • 0 (10 voturi)    
   toti cei care (Luni, 2 februarie 2009, 0:44)

   crestin ortodox [anonim] i-a raspuns lui conscab

   este bine ca Dumnezeu stie dinainte ce vor face oamenii, ca altfel era dezamagit demult si o termina cu noi. este exact acelasi lucru ca si creditele, mai intai luam ca orbii credit la orice rahat pe o rata cat mai mare ca de, nu vedem mai mult de orbu gainii, ca apoi sa devina sclavii bancilor(statelor, persoanelor care or fi adevaratii actionari ) si cu, cipul este la fel , la cat de obedienti ne-am dovedit platind taxe aberante si cumparand produse de rahat la preturi de lux, o sa ne dam seama de ceea ce inseamna mult prea tarziu. Sa nu uitati ca sinteti Crestini ortodocsi. luxul pe care unii il traiesc si dupa care unii tanjesc se plateste cu credinta, nu mai credeti in Dumnezeu dar credeti in bani, masini, case, dar sinteti mai goi in suflet si mai plini in buzunare. Viata pe pamant trebuie sa fie o asumare a invataturilor ce ne-au fost transmise, trebuie sa ne respectam credinta si pe Creeatorul nostru, tocmai pentru ca nu luam nimic cu noi, trebuie sa ne construim viata de apoi. Pina si ateii se rugau la Dumnezeu pe front, asa si voi cei care luati in deradere religia si cuvantul lui Dumnezeu, o sa aveti cel putin un moment in viata in care o sa intrati in biserica si o sa-L cautati
 • +5 (9 voturi)    
  de ce atata propaganda... (Luni, 2 februarie 2009, 0:04)

  mela [anonim]

  ... impotriva Bisericii si ortodoxiei si atat de putine informatii si discutii tehnice si stiintifice despre cipuri?

  HotNews, va credeam un site obiectiv si bine documentat, dar ma dezamagiti !!!
  • -3 (3 voturi)    
   strategie (Luni, 2 februarie 2009, 1:53)

   CUCUX [utilizator] i-a raspuns lui mela

   am ajuns sa ma intreb daca nu cumva e o strategie : ii prezinta pe toti cei care isi pun intrebari asupra cipurilor drept niste iluminati ca in felul asta sa evite o adevarata dezbatere...
  • +5 (7 voturi)    
   critica (Luni, 2 februarie 2009, 3:20)

   cujo [anonim] i-a raspuns lui mela

   Si pe mine incep sa ma enerveze cei de la hotnews, nu ca as fie eu prea religios dar la ei critica bisericii a devenit un fel de sport. Dupa parerea mea au un mod de a lua in bascalie lucrurile care numai obiectiv nu e. Sunt de acord cu tine, un dosar care sa ne explice pe plan tehnic ce pot implica cipurile ar fi fost binevenit. De acum voi incerca sa ma informez prin alte cai.
 • +4 (8 voturi)    
  card (Luni, 2 februarie 2009, 0:14)

  card [anonim]

  Card scris invers inseamna Drac....asta mi se pare cea mai tare :))
  • +2 (4 voturi)    
   da si god | dog :)) (Luni, 2 februarie 2009, 9:40)

   to8utes [utilizator] i-a raspuns lui card

   .
  • +1 (1 vot)    
   in romana (Luni, 2 februarie 2009, 23:26)

   mirunamara [utilizator] i-a raspuns lui card

   asta doar in romana, da' doar nu noi am inventata nici cardul, nici cuvantul, nici conceptul.
   daca te gandesti la franceza CARTE si DIABLE nu au nimic in comun. in engleza CARD si DEVIL nu au nimic... E drept ca DEVIL englez invers e LIVED (=TRAIT). Nu o conta, totusi.
   Ia pentru ce spui tu, ei, na, nu ne-om plasa noi, romanii, iar in centul universului - a la Pavel Corut - sa credem ca marile comploturi mondiale ne au pe noi in centru!
 • +8 (8 voturi)    
  autoritatile romane ca de obicei.... (Luni, 2 februarie 2009, 0:16)

  salam [anonim]

  Sa recapitulam: pasapoartele sunt "o arma impotriva terorismului", da? Da.... Dar daca-mi aduc bine aminte, noi am avut un terorist dovedit -OMAR HAISAM-, acuzat si condamnat!!!!!! pentru terorism, rapire, sechestrare, santaj, amenintare cu moartea a ziaristilor si alte fapte de terorism!!!!!! Nu numai in Romania, ci si in Irak si in America!!!!! Si ce au facut judecatorii si procurorii (in primul rand) si autoritatile romane???? I-au dat drumul sa fuga!!!!!!
  Aceleasi autoritati acum imi dau mie, si tie, si lui cip la purtator cu luat amprente, scanare fata, iris, tot tacamul, ca la ultimul infractor, da? Deci pentru autoritatile romane teroristul dovedit primeste liber, iar cetateanul cinstit care munceste corect e pe acelasi picior cu teroristul infractor, deci hai sa-l urmareasca pas cu pas, ca asa e corect, nu?????
 • +1 (7 voturi)    
  Parerea mea (Luni, 2 februarie 2009, 0:22)

  emigrantul [anonim]

  Yo zic sa va pregatiti ca Romania a scazut intelectual in 45 cand au venit comunistii, apoi dupa 89 sa manelizat si becalizat, acum trece la a treia faza, indobitocirea TOTALA si definitiva. Bine ca in tabla imultirii nu iese privind-o in cine stie ce pozitie 666 ca o interziceau si pe aia.
  • 0 (6 voturi)    
   deci observi caderea romaniei (Luni, 2 februarie 2009, 2:05)

   gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui emigrantul

   stii cu ce coincide caderea asta? cu eliminarea importantei religie, ba, duda. de aia, ca nu mai conteaza nimic, totu e sa ai banu, lantzu de aur si mertzanu. acu intelegi legatura intre biserica si decaderea morala a romaniei? este exact pe dos de ceea ce afirmi tu
   • +2 (4 voturi)    
    lant de aur (Luni, 2 februarie 2009, 10:31)

    calin [anonim] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

    ai observat ca de lanturile de aur, atarna o cruce ? :)
    ai ascultat in manelele alea, de cate ori se pomeneste numele domnului ? cine-i decazut pana la urma ?
    • 0 (2 voturi)    
     maneau si Dumnezeu (Luni, 2 februarie 2009, 12:05)

     unu [anonim] i-a raspuns lui calin

     probabil gigel tocmai la asta se referea. aducerea numelui Domnului alaturi de fetite cu fuste scurte, bautura injuraturi etc... Daca imi ziceti ca manelistii duc numele lui Dumnezeu mai departe cred ca ma fac si eu cocalar de maine...

     gigele: religia a fost, si inca mai este pentru unii, o unealta de manipulare a maselor (in cazul de fata putem spune buna). Nu zic ca este un lucru rau, multi chiar au nevoie de indrumare. Problema se pune cand indrumarea este fortata si completa (in orice decizie).
    • +1 (1 vot)    
     re: (Marţi, 3 februarie 2009, 8:25)

     cosmin [anonim] i-a raspuns lui calin

     Aia care fac asa nu sunt credinciosi. Doar preotii au voie sa poarte crucea pe deasupra hainei.
 • -1 (3 voturi)    
  Aici in SUA sunt microchipuri in pasaport din 2007 (Luni, 2 februarie 2009, 0:23)

  Din SUA [anonim]

  Acuma va treziti? Aici in SUA sunt microchipuri in pasaport din 2007! Totul ce se intimpla in SUA va veni in Europa si in toata lumea.
  • +1 (5 voturi)    
   da, si tot in SUA... (Luni, 2 februarie 2009, 0:44)

   mela [anonim] i-a raspuns lui Din SUA

   ... se face reclama sa iti dotezi copilul cu un cip implantat sub piele. Ca sa nu-l pierzi! Asta ne astepta si pe noi?
  • 0 (2 voturi)    
   Nu,pe bune... (Luni, 2 februarie 2009, 10:55)

   anonim [anonim] i-a raspuns lui Din SUA

   Scuza-ma ca sunt lucid, dar de asta vara observ cum se umple Geogia de sicrie pentru sclavii fericiti.Nu-mi spune ca nu sunteti la curent...Se stie in toata Europa, numai voi aveti orbul gainii. Despre legea martiala americana, n-ati auzi? Nici despre listele:rosie, galbena si albastra? Nici despre lagarele FEMA? Ia de aici: http://it.youtube.com/watch?v=1MPgpK0uHfk. De acolo te descurci singur...
 • 0 (2 voturi)    
  se poate si mai rau (Luni, 2 februarie 2009, 0:33)

  Razvan [anonim]

  nu am participat la aceasta "miscare" dar sincer cred ca exagereaza ... intr-adevar sunt impotriva globalizarii si impotriva cipurilor de urmarire personala .. am studiat istoria si stiu precis ca exista organizatii masonice care ar prefera sa aiba control total asupra omenirii dar de la a vrea si a face e totusi un drum lung ... si totusi nu vad corelatia intre anul 2012 din calendarul mayas cu biserica ortodoxa si "viziunile" credinciosilor nostrii ..
 • 0 (6 voturi)    
  ok, fara microcip. doamne ce deplasati (Luni, 2 februarie 2009, 0:48)

  fredy [anonim]

  din cate stiu, insemnele biometrice apar doar pe pasapoarte. solutia: "crestini" fara pasaport; nau decat sa circule doar in UE, si asta e ceva prea mult pentru ei. in felul asta, un usa oricum nau nici o sansa.

  pe de alta parte, ma intreb cati din aia, stiu ce ii ala un microcip....sau un cod de bare; ca evident, 666 stiu ce inseamna :) si stie cam orisicine...

  ultimele evenimente (din ultimi...60 ani, dar si mai vechi) in cea ce priveste biserica mau convins sa spun ca NU sunt ortodox, sunt DOAR CRESTIN; nu cred ca o gloata de preoti, cu iqul sub nivelul marii, au voie sa se foloseasca de numele meu; iar in acte ma declar ateu, ca sa stiu ca nu folosesc nimic din cea ce eu platesc statului

  intrebare: ceva solutii pentru trezirea astora? daca da trimitetimi si mie un mail, sa trezesc si eu cativa: fredylor@yahoo.com
  • +2 (6 voturi)    
   tati (Luni, 2 februarie 2009, 2:03)

   gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui fredy

   lasa tu discutiile pe forum si vezi-ti de treaba, esti departe rau. iar ca sa vorbesti tu despre iq arata cat de rau am ajuns.
 • -3 (3 voturi)    
  616 este cifra nu 666 (Luni, 2 februarie 2009, 0:49)

  Adrian [anonim]

  Documentati-va Biserica o stie. Sta scris. 616 si nu 666. Multimea e in eroare ...din nou.
 • -1 (3 voturi)    
  incredibil!!! (Luni, 2 februarie 2009, 0:59)

  Fabian [anonim]

  Multi tampiti mai sunt pe malurile Dambovitei....
 • 0 (2 voturi)    
  despre Biblie (Luni, 2 februarie 2009, 1:06)

  UN ROMAN [anonim]

  Nu va suparati ca intervin, dar as avea de pus o intrebare:
  Cati din cei care sustin ca au citit Noul Testament si Cartile Apocalipsei se pot lauda ca au citit lucrarile originale (in limba greaca sau ebraica) ?
  Dupa parerea mea, toate traducerile acestor lucrari pot prezenta defecte de traducere, datorate traducatorilor care nu au stapanit bine limba in care au fost scrise lucrarile, ceea ce i-a obligat sa adauge pasaje interpretate gresit si sa duca la deformarea mesajului original.
  De aceea, cred ca singurii indreptatiti sa spuna ca au citit lucrarile mai-sus mentionate sunt cei care le-au citit pe cele originale si nu traducerile care circula pe piata libera.
  Si eu am citit si Vechiul Testament si Noul Testament si Cartile Apocalipsei in limba romana si vreau sa spun ca nu am fost foarte convins ca cele citite reprezinta o traducere fidela a lucrarilor originale
  • +2 (2 voturi)    
   stai usor (Luni, 2 februarie 2009, 9:11)

   iul [anonim] i-a raspuns lui UN ROMAN

   Daca citesti in engleza, vei gasi tone de studii, interlineare, concordante etc si traduceri literale sau dinamice, cu explicarea termenilor din greaca Noului Testament. In romana traducerea Bibliei este la piciorul broastei din punct de vedere tehnic. Stai linistit, nu s-a adaugat nimic in Biblie, astea sunt teorii gen OTV.
  • 0 (4 voturi)    
   Cine cauta, gaseste (Luni, 2 februarie 2009, 9:36)

   cineva [anonim] i-a raspuns lui UN ROMAN

   Nu te opreste nimeni, daca ai dubii, sa consulti manuscrisele. Sau macar sa vezi ce zic cei care au studiat problema. Tocmai de asta cei care au tot incercat discrediteze Biblia de-alungul secolelor nu au avut succes. S-au comparat copii din secole, zone si limbi diferite, iar diferentele sunt nesemnificative.

   Dumnezeu care a creat totul sa functioneze dupa niste legi foarte precise (apropo, stiinta nu ar fi posibila daca natura nu ar functiona dupa aceste legi) a lasat si omului o lege dupa care sa se conduca. Si a avut grija ca legea asta sa ramana neschimbata, pentru cine vrea sa o cunoasca, sa nu aiba nimeni scuza ca nu a stiut.

   Nu pentru ca nu inteleg traducerea sunt oamenii rai, mincinosi, hoti, plini de vicii, etc

   Asa ca sfatul meu e sa faci ceea ce e foarte clar scris, iar ceea ce nu intelegi, sau ai dubii, vei intelege, daca esti sincer.

   N-a ajuns nimeni muzician fara sa studieze in fiecare zi un instrument muzical. Nu poti citi Biblia asa cum citesti un ziar, si apoi sa-ti dai cu parerea.
 • 0 (4 voturi)    
  Cipul (Luni, 2 februarie 2009, 1:41)

  Gufy [anonim]

  Ce mai mare realizare a diavolului a fost sa convinga lumea ca exista..!!!
  Introducerea acestor masuri ( acte de indentitate biometrice si controlul asupra telefoanelor si sms, mail ) are 2 scopuri: 1. unul bun deloc de neglijat sa creasca siguranta cetateanului care se adapteaza noilor vremuri si 2. Cine va detine controlul acestor doua componente va detine puterea, iar cei care vor gindi alfel vor fi foarte usor de inlaturat.Normal oameni mai slab ,,de inger''
  vad in acest lucru ,,unealta diavolului" care in esenta este total adevarat din punctul lor de vedere, numai ,,diavolul'' doreste sa controleze si sa cucereasca lumea,lacomia sa ai averi colosale sa furi,sa omori,sa minti totul ca sa ai bani multi miliarde si miliarde si nu se mai satura.Pentru uni Apocalipsa este pierderea locului de munca,datori la banci, pentru alti modul de viata exemplu elocvent ,,cazul Brasov'' tipul care a omorit in mintea lui asa este normal sa-si faca rost de bani.Daca se reuseste planul, rolul si influenta bisericii va scade foarte mult, deoarece ,,diavolii'' or sa fie pedepsiti de stat,iar dumnezeu va avea atunci doar un rol decorativ.In 10-15 ani se pune in aplicare ,,planul cipul''daca esti mic trebuie sa te adaptezi vremurilor noi, daca nu vei marginalizat si vinat.E simpla treaba, de lucrurile bune se ocupa ,,dumnezeu'' iar de cele rele ,,diavolul'' exact ca in pricipiul functionarii sau scrieri ,,cipului'' pe principiul elementar matematic 0 si 1.Viata se reduce la +/- ,alb/ negru,
  bun/rau,bogat/sarac, dumnezeu / diavol.Iar numarul introdus 666 este un mesaj ,,un fel de parola'' nimic nu este intimplator.Acepti nr. 666 cind semnezi de primire ,,actul'', atunci inseamna
  ca esti de acord cu puterea si modul ei de control, regulile.Accepti regulile ,,diavolului'' si vei trai protejat de,,dumnezeu''.Se traieste in ,,simbioza''
  de cind a aparut omul, iar ,,excesele'' bunastarea si saracia se echilibreaza ca la bursa prin pace sau razboi si viata merge inainte.
 • -1 (7 voturi)    
  la comentarii (Luni, 2 februarie 2009, 1:50)

  magdante [anonim]

  Ce copii sunteti,,, atat de ignoranti fata de incunecimile istoriei nationale si universale... masoneria nu este o halucinatie... dimensiunile oculte ale masoneriei nu sunt o parere.. dracii nu sunt o inventie a unor minti bolnave, bigote, paranoice.. iar cipurile nu sunt o binefacere, nici o necesitate de securitate, sunt o metoda de tinere sub control si sub forma implantului chiar o metoda de manipulare.. crestinii ortodocsi nu au protestat niciodata impotriva stiintei ca atare..este vorba despre scop si finalitate... Ma rog..sunt multe de zis.. dar pentru necredinciosi sunt de neinteles.. sunt si oameni simpli, e drept, dar pentru ca sunt simpli nu inseamna ca sunt tampiti..
  • +3 (3 voturi)    
   dar pentru ca sunt simpli nu inseamna ca sunt tamp (Luni, 2 februarie 2009, 9:30)

   ta31 [utilizator] i-a raspuns lui magdante

   nu zice nimeni ca sunt neaparat tampiti dar sigur sunt total neinformati si manipulati. Si povestea asta cu "cat de periculoasa este masoneria" este inr-adevar boala grea care necesita tratament.
 • +5 (5 voturi)    
  cea mai rea privare de libertate (Luni, 2 februarie 2009, 1:57)

  gigel de luxembourg [utilizator]

  este aceea in care nici nu-ti dai seama ca n-o mai ai.
 • 0 (8 voturi)    
  Idei preconcepute (Luni, 2 februarie 2009, 2:26)

  Frakasse [utilizator]

  Este clar ca cei de la miting sunt dezinformati si manipulati. Cipul contine date personale si nu un sistem de identificare a pozitiei geografice tip GPS sau microfoane de asculata sau camere de luat vedere sau mai stiu eu ce prostii. Masura are menirea de a ingreuna falsificarea si a micsora durata de verificare a documentelor banuiesc.

  Dar ceea ce eu nu inteleg de ce asociaza unii pe cei de la protest cu ortodocsii din Romania in general. Este clar un curent impotriva religiei ortodoxe.
  • +2 (2 voturi)    
   Idei Preconcepute (Luni, 2 februarie 2009, 11:53)

   paraipanul [anonim] i-a raspuns lui Frakasse

   Din comentariul tau nu deduc decat ca ai cunostinte minime de electronica.. si neavand inclinatie si normal ca nu vei pricepe, cu atat mai simplu iti va fi sa crezi ceea ce ti se va spune. Aceste cipuri nu contin in ele decat un numar. Atat! baza de date este tinuta undeva in alta parte la care se face accesul prin intermediul internetului. GPS n-au, microfoane n-au... dar un cip nu are decat doua proprietati. Inmagazinarea unui numar unic de cateva cifre, exact cum este si CNP-ul tau, si proprietatea de emisie a undelor electromagnetice. adica undele radio, alea prin care asculti tu posturile radio in masina ta in drum spre servici, principiu asemanator cu acele unde radio prin care ai tu internet wireless cand te duci in mall sa te indopi cu mancare "buna" de la fast fooduri. Doar ca sunt pe o frecventa mai diferita. Dar esti in necunostinta de cauza... ce pretentii sa aibe cineva de la tine daca tu le cam stii pe toate se pare!
  • -1 (1 vot)    
   cip (Marţi, 3 februarie 2009, 8:12)

   cosmin [anonim] i-a raspuns lui Frakasse

   Pasaportul biometric nu e decat un pas inainte de implantarea pe scala larga a cip-urilor, care acum este in faza experimentala...Ingradirea libertatii n-are neaparat treaba cu Ortodoxia. Au fost minefestatii similare si in alte tari.
 • 0 (2 voturi)    
  Lantul slabiciunilor (Luni, 2 februarie 2009, 2:42)

  zack [anonim]

  Daca astia fac o baza de date a tuturor sunt convins ca se va gasi un Neo care sa le dea delete.
 • +4 (8 voturi)    
  mi s-au facut ochii punga (Luni, 2 februarie 2009, 3:31)

  io [anonim]

  M-am uitat atent la toate mesajele de mai sus si inteleg frica alora din curtea Patriarhiei, insa pot sa isi exprime parerea si in mod civilizat fara a arunca cu noroi. Eu fac parte din categoria "cred in Dumnezeu dar nu suport institutia Biserii si nici fanaticii". Cu toate astea sunt impotriva cip-urilor, insa este parerea mea si accept si parere contrara. Sunt mason de multi ani si diavolul nu-mi face cu ochiul si nici fratilor mei. Societatea masonica este facuta pentru a reactiona ca societate civila ori de cate ori deviza "Libertate, Egaliate, Fraternitate" devine o valoare nula. Masoneria a fost facuta ca prin elitele sale sa ajute societatea. Din pacate, si masoneria romaneasca sufera de aceleasi probleme ca si societatea romaneasca: parvenism, oportunism, orgolii etc. Orice padure cu uscaturile ei. In momentul asta, in Romania, nu se poate spune ca masoneria e in stare de ceva rau, pentru ca nu are forta sa faca asta nici daca ar vrea. Din contra, am frati, care impreuna cu mine vrem sa luam atitudine, dar in momentul in care vom deschide gura vom fi luati drept fii ai Diavolului. Manifestarile antimasoni asemeni celor din articol sunt exact motivul pentru care membrii (atentie, nu organizatia) sunt cu identitate secreta...pentru ca in orice clipa de dezechilibru social, primii prigoniti sunt evreii si apoi masonii. In Franta, spre exemplu, pentru ca masoneria este recunoscuta si respectata de toata lumea, dezbaterile din lojele masonice sunt luate ca vointa a societatii civile de catre Stat. In Romania nu are nici un mason curaj (exceptand marii maestrii) sa iasa in fata de frica gloatei.Dar in acelasi timp existenta societatii civile e NULA. Singurii care mai zic ceva sunt ziaristii......si acestia fiind etichetati ca fiind cu X sau platit de Y.
  Cu alte cuvinte, sunt pro manifestatii pe probleme de libertate facute cu cap si logica, dar sunt contra manifestrilor fanatice aruncand pareri in numele lui Dumnezeu pe care oricum nu-l putem intreba.
  • -2 (2 voturi)    
   si inca ceva... (Luni, 2 februarie 2009, 3:58)

   io [anonim] i-a raspuns lui io

   nu ne indreptam catre apocalipsa......ci ne intoarcem la Evul Mediu. E o ciclicitate.
   • -1 (1 vot)    
    adanc (Luni, 2 februarie 2009, 7:25)

    gogu [anonim] i-a raspuns lui io

    ciclic
  • 0 (2 voturi)    
   hmm (Luni, 2 februarie 2009, 10:31)

   igor [anonim] i-a raspuns lui io

   in numele `libertatii, fraternitatii si egalitatii, Revolutia Franceza a facut 75 de mii de victime in cateva zeci de ani, spre deosebire de Inchizitie care in cateva sute de ani a facut aprox 25 de mii de victime incluse fiind si toate victimele care au murit datorita intromixtiunea politicii din acele vremuri.
   Apoi protestul, comedia cu pricina nu reprezinta punctul de vedere al Patriarhiei. sunt doar niste cetateni carora se pare ca li s-a dat prea multa importanta. Ideea e ca discursul despre masoneria care salveaza valorile... societatii e la fel de neavenita precum protestul cu pricina. Deja distinctia dintre Noi si gloata poarta in sine o urma de fascism, sa-i spunem
   • +1 (1 vot)    
    hai sa ne gandim (Luni, 2 februarie 2009, 12:19)

    io [anonim] i-a raspuns lui igor

    Robespiere intr-adevar a fost mason......insa a fost unul care a luat-o rasna. El trebuia sa aduca franta la republica, dar a devenit labil. Rezolvarea problemei a venit tot din masonerie.....i-au luat capul. Daca tot crezi ca masoni sunt rai.....spune-mi un nume intre 1820 si 1945 care a scos romanii din Ev Mediu si sa vedem daca nu era mason. Alexandru Ioan Cuza, Mihail Kogălniceanu, Vasile Alecsandri, boierii Manolache Costache Epureanu, Costache Negri, T. Maiorescu, I. Negruzzi, V. Pogor, Th. Rosetti şi Petre Carp, C. A. Rosetti, Spiru Haret, F. Pittis, I.G.Duca, Argentoianu (acestia 2 fiind asasinati de Garda de Fier) Bratienii, Ghica .... daca masoneria e nociva, inseamna ca toti oamenii de mai sus au lucrat sa distruga Romania sau cumva ei au realizat Romania?
    • +2 (4 voturi)    
     pe undeva ai dreptate (Luni, 2 februarie 2009, 16:06)

     ToBeOrNotToBe [utilizator] i-a raspuns lui io

     Ai dreptate intr-un singur aspect. Anume ca sunt unii oameni in masonerie care n-au intentii rele. Cat despre Petre P. Carp si Titu Maiorescu sa nu mai spui ca au fost romani adevarati... ei l-au indepartat pe Eminescu din viata sociala, practic ei i-au insemnat condamnarea la moarte.
  • -1 (1 vot)    
   Si eu vreau (Luni, 2 februarie 2009, 16:37)

   Man [anonim] i-a raspuns lui io

   Unde trebuie sa ma inscriu si eu sa ma fac mason .?..chiar m'ar interesa...si ink nu am gasit unde trebuie sa ma inscriu si eu ...
 • 0 (8 voturi)    
  Aleluia! Si inca una mica, pestisorule.... (Luni, 2 februarie 2009, 4:26)

  Pafnutie [anonim]

  Dom'le tare periculoase cipurile astea. Ne spioneaza prin ele, am vazut eu la teveu si mi-a zis si nea Titi de la spalatorie, cica au microfoane si stie astiea tot timpul unde esti si ce faci, si noaptea iese dracu' din ele si incearca sa iti fure sufletu'. Si mai impart si droguri si fura copii ca sa ii manance.

  Mare e gradina lui Dumneazeu, usor se mai intra, si totusi sunt multi care-i sar gardul...

  Bineinteles ca libertatea de exprimare este unul din elementele esentiale ale democratiei, si cata vreme nu contravine valorilor si principiilor democratice eu accept o parere diferita de a mea.
  Dar lasand la o parte fanaticii si cei cu afectiuni psihice, MARE e prostia unora si naivitatea altora care inghit toate gogosile servite de diversi oameni "luminati".... "Numarul diavolului" si monitorizare prin satelit, nu-i asa?...
  Si cred ca am vazut si un purcel survoland deunazi Mitropolia...
  • +1 (3 voturi)    
   Chiar asa? (Luni, 2 februarie 2009, 9:46)

   anonim [anonim] i-a raspuns lui Pafnutie

   Da' de gogoasa asta ce zici?
   "Lumea va fi mai sigura daca va vom putea urmarii pe toti. Aveti incredere ca noi suntem buni, drepti, incoruptibili, atotstiutori, nu gresim niciodata, si nu vom face abuzuri."

   Cu siguranta cei care nu cred asta sunt naivi, prosti, idioti, fanatici, cu afectiuni psihice, smintiti etc etc

   iar cei care cred sunt "luminati", destepti, moderni, pt ca asa le place lor sa se creada, nu pentru ca ar avea vreun argument.
 • +2 (6 voturi)    
  o parere (Luni, 2 februarie 2009, 6:02)

  TAIFUN [utilizator]

  problema e serioasa . . .
 • +2 (4 voturi)    
  Ia mai dati si in marsarier (Luni, 2 februarie 2009, 6:06)

  sadwank [anonim]

  Daca faceti doi pasi in spate e ca si cum ati da la calculator zoom out. In felul asta aveti o imagine mai de ansamblu.
  Doua chestii vreau sa zic: in primul rind, daca homosexualii ies in strada sa se laude ca lor le place sa traga la tinta maro, e ok. Daca astia ies in strada fiindca nu le convin cipurile, nu e ok.
  A doua chestie tine de limba romana, care, daca ar fi o persoana fizica, ar trebui sa intre intr-un program de protectie a martorilor. Este extrem de trist ca ne conduc niste oameni care nu stapinesc limba romana dar e si mai trist cind chiar jurnalistii au probleme. E ca si cum ai scrie poezii cu pick hammer-ul sau ai sparge asfaltul cu cablul USB.
  Traim intr-o lume defecta daca un ziarist spune "persoanele au fost infierate impotriva masoneriei" si mai ia si bani pentru asta.
 • -3 (7 voturi)    
  eu astept cip-urile implantate (Luni, 2 februarie 2009, 7:23)

  patlagica [anonim]

  eu astept cu nerabdare cipurile implantate. ordine si libertate !
  • -1 (5 voturi)    
   Cipuri (Luni, 2 februarie 2009, 9:04)

   dan [anonim] i-a raspuns lui patlagica

   Dupa cum se comporta popii si acolitii lor eu cred ca ei au deja au cipuri implantate.

   Hm, cred ca le aveau implantate de cand cu mineriadele si credinta in "mantuitorul liber cugetator" Iliescu.

   De fapt frica lor este fara obiect. Se comporta deja ca niste roboti.

   BOR se dovedeste inca o odata ca nu este doar inutila si consuma fara sa ofere nimic, ci si extrem de daunatoare.
   Pentru ei supunerea este valoarea suprema!
 • -2 (4 voturi)    
  :( (Luni, 2 februarie 2009, 8:32)

  george78 [utilizator]

  astia de la BOR pe banii nostrii (ca sunt platiti de la buget, nu am mai vazut chestia asta intr-o tara normala) se tin de tot felul de fantasmagorii cand la ei in ograda e plin de pedofili si homosexuali. iar aia care protesteaza pe acolo habar nu au pe ce lume sunt. dar mi-a placut mult cantecul :)))))))). misto tara!
 • +2 (6 voturi)    
  RFID : informati va (Luni, 2 februarie 2009, 8:45)

  TAIFUN [utilizator]

  nu trebe sa sa fii fundamentalist si nici macar crestin ordinar ca sa fii impotriva cipurilor . north america , the master of evil . . .
  om trai si om vedea
  • -2 (4 voturi)    
   O alta discutie. (Luni, 2 februarie 2009, 9:31)

   Dan [anonim] i-a raspuns lui TAIFUN

   Taifun, hai sa nu vedem alb-negru.

   Aici nu este o discutie pe un subiect clar.
   Este vorba de BOR care vede cu disperare ca pierde lupta cu modernitatea.

   De fapt daca BOR s-ar moderniza si ar incerca sa se adreseze si tinerilor, ar fi benefic pentru societate. Problema lor este ca a discuta cu tinerii si elita este ceva mai complicat decat sa cante babelor doritoare de socializare duminica.

   Deci, pasapoartele biometrice, cipurile implantate sau nu, merita discutii profunde si echilibrate.
   Este un subiect sensibil care ar necesita discutii serioase.

   Dar nu cu idiotii si idiotenii (666, diavol,...)!

   Diavolul este in fiecare dintre noi la fel ca si Dumnezeu.
   A fi cu unul sau altul depinde de AUTOCONTROLUL fiecaruia.
   Cred ca multi popi sunt mai mult cu diavolul dupa cum se comporta.
 • -3 (9 voturi)    
  schizofrenie paranoida (Luni, 2 februarie 2009, 9:10)

  midnightk [anonim]

  ma fratilor...io cred ca tre` sa va cautati la bibilica ma...pe bune. vad babe care au mancat si au baut toata viata, au blestemat si injurat, au barfit si preacurvit...si acu` le-a lovit credintza:). Mor cand vad asa ceva. Nu vreti cipuri? e simplu. Nu va faceti pasaport. Cu ce va ataca pe voi ca sunt niste informatii pe rahatu ala? Va vindeti diavolului? V-ati vandut de mult. De cand injurati si blestemati, de cand pacatuiti din tata`n fiu. Acu degeaba agitati icoane spre cer si cruci...nu va mai salveaza nimeni. Sau biserica ortodoxa credeti ca e asa de nevinovata? Nu ati auzit de calugari homosexuali? Nu ati auzit de popi care fac orice pentru bani? In ce lume traiti? Citesc ca o baba a venit de la Pitesti sa protesteze....da ca sa ii faca statu pensie mai mare nu iese in strada...ce sa facem, nebunii sunt de mai multe feluri....reveniti-va oameni buni ca astea sunt semne de paranoia...cine vine in 2012? cine a venit si in 2000 , a? sau pe 6/06/2006. Sunteti patetici frate....puneti dracu mana la munca...cat despre Noua Dreapta...ii simpatizam pe baietii astia...dar in loc sa isi vada de ale lor s-au apucat sa se tina de mana cu babele ortodoxe....Fratilor...lasati dracu masonii si conspiratiile...ca de aia suntem unde suntem..in Evul Mediu
 • -3 (5 voturi)    
  Cre(s)tinism (Luni, 2 februarie 2009, 9:11)

  Cristi [anonim]

  "garda care sa ne permita sa actionam impotriva masurilor teroriste ale actualei puteri. Discutiile si conferintele nu mai sunt de ajuns; e nevoie de forta bruta" - zice acel Varlaam. Pai daca instigarea la violenta e o virtute crestina, atunci cred ca cineva greseste. In primul rand ar trebui cautat "diavolul" in propriia persoana si abia dupa aia poti urla pe strada daca mai consideri ca esti pe calea cea dreapta. Sper ca religia noastra sa nu devina un fel de islam si sa ne macelarim ca animalele intre noi.
 • +2 (6 voturi)    
  LA MULTI ANI! (Luni, 2 februarie 2009, 9:11)

  Ciobanu [anonim]

  LA MULTI ANI 1984!
  kontrol! kontrol! kontrol! kontrol! kontrol! kontrol! kontrol! kontrol! kontrol! kontrol! kontrol! kontrol! kontrol! kontrol! kontrol! kontrol! kontrol! kontrol!
 • +1 (3 voturi)    
  http://www.youtube.com/watch?v=pVEPlxwlzCE (Luni, 2 februarie 2009, 9:12)

  A P [anonim]

  http://www.youtube.com/watch?v=pVEPlxwlzCE
 • -2 (6 voturi)    
  Cipuri? (Luni, 2 februarie 2009, 9:13)

  Nobine [anonim]

  Eu nu vreau sa imi puna astia nici un cip. Doar lu nevasta-mea sa stiu exact unde e si ce face. Cu GPS!
  www.nobine.ro
 • +1 (5 voturi)    
  Statistic vorbind (Luni, 2 februarie 2009, 9:27)

  hsl [utilizator]

  98% dintre romani sunt crestini insa ma uit pe aici si procentele sunt impartite. Mai mult, o mare parte din agramatii si lipsitii de logica au o singura placa: "cititi biblia"; pai bine, am citit-o si? nu mi se pare diferita de Legendele Olimpului, doar ca in loc sa fie vorba de greci subiectul ei il reprezinta evreii.
  De aici trag eu concluzia ca crestinii, desi majoritari, traiesc intr-o ignoranta continua, ramanand de secole intre limitele trasate de preotii lor, nu se uita nici in stanga nici in dreapta, poate, cine stie? adevarul se afla dincolo de noi.
  Avand asemea oameni o societate nu are cum sa se apere de abuzuri; ies in strada si ce? daca masonu' vrea sa te urmareasca iti baga cipu' in buletin sau in fiecare biblie existenta pe piata, baga cipu' in oasele nu stiu carui sfant si iti scaneaza buzele.
  • -1 (1 vot)    
   scenarist (Luni, 2 februarie 2009, 20:25)

   agramat [anonim] i-a raspuns lui hsl

   bre, ti-ai gresit cariera..mai bine te-ai anagaja scenarist la telenovele....oricum toate respectele mele pentru cultura multilateral-dezvoltata pe care ne-o dovedesti atat de doct....cat despre adevarul care e dincolo de noi? unde, maiculita...ori esti vreunul care isi admira ombilicul crezand ca e transcedental?
   nu de alta, dar noi "ignorantii" ne-am insusit basmele si terorile la alte varste..si sincer imi pare rau de cei care isi pierd timpul incercand sa va demonstreze ceea ce nu doriti sa cunoasteti.....un singur nume Pascal...alte teorii nu ma obosesc ptc timpul meu e pretios...ma astepta niste lecturi din Sfintii Parinti ...iar maine niste "oase " sa le sarut cu evalavia mea de taranca a la Steinhard..asa cum mi-as dori
 • 0 (6 voturi)    
  ordine, disciplina, frumusete= nazism = sclavism (Luni, 2 februarie 2009, 9:29)

  dana [anonim]

  Multi care doriti aceste cipuri probabil ca ati vazut tehnica doar in calculator si televizor!
  Cine lucreaza zi de zi cu ea va rog sa credeti cand ajunge acasa doreste sa vada o floare, o bucata de lemn si sa nu auda de ea!
  Lucrand in slujba stiintei mi-am dat seama ca este incoronata de multi tampiti, ce daca ai ajuns la o tehnica de nod de 65 nm sau 45? Ce s-a schimbat in principiul tranzistorului fata de acum 50 de ani? NIMIC
  In tara in care traiesc medicina este bazata pe un numar , esti un numar! Problema este cand esti bolnav ei se uita doar la numere si la date... si asa ajungi sa fii tratat dupa matematica. Sistem ce m-a speriat enorm vazand cate gresele poate sa dea... De ex faci tensiune ei te verifica la inima si tu ai o piatra la rinichi. Tusesti ei zic ca ai tuberculoza si tu ai o raceala!
  Nu va afceti iluzie cu cipurile in curand v-om ajunge sa ne batem cu batele si cu pietrele pentru ca nu mergem spre o evolutie! Societatea actuala este bazata pe consum, bani si excrocherie, astea sunt virtutile! Nimeni nu este interesat de spiritualilate in adevaratul sens al cuvantului ... toate lumea o foloseste sa manipuleze.
  Un lucru cred ca este bine venit o reactie in fata prostitutiei tehnice este binevenit! Cine are acces la datele tale te detine si te manipuleaza in toate modurile possibile, deocamdata cel putin simnt ca intentiile acestor "a tot stiutori" nu sunt bune!
 • 0 (2 voturi)    
  da... (Luni, 2 februarie 2009, 9:29)

  liviu_ [utilizator]

  nu sunt sub nici o forma de acord cu cipul... dar nici cu o astfel de manifestatie...

  adica cipul nu trebuie pus pentru ca iti ingradeste dreptul la intimitete, libertate etc (da categoric nu acum, dar apoi o sa urmeze buletinele, apoi in cap etc...)

  dar asemenea manifestateie e o prostie... nu vrei cipul pentru ca te controleaza, nu pentru ca a scris cineva acu cateva mii de ani intr-o carte ca 666 e numarul diavolului (care apropos cica ar fi 616, nu 666).
 • +2 (6 voturi)    
  Pierderdem esenta problemei... (Luni, 2 februarie 2009, 9:32)

  Cristi [anonim]

  Ca de obicei in Romania marea majoritate a noastra pierde esenta problemei. Nu comentez limbajul religios in care a fost contestata prezenta acestor cipuri. Nu ridic semne de intrebare nici despre prezenta acestora. Totusi, de ce trebuie ca pe aceste cipuri sa fie stocate in copie amprentele noastre ? De ce este necesar sa fim amprentati ca niste infractori comuni pentru a putea obtine un pasaport ? Exact in ce masura este util ?

  Ca sa nu las aceste intrebari sa fie doar retorice o sa incerc si un raspun.

  Nu cred ca aceasta masura de securitate va impiedica falsificarea noilor pasapoarte, si din contra. Aceasta masura este o alta masura de securitate impotriva cetateanului de rand. Incet incet ne transformam in un stat poilitienesc ? Sa mai aduc aminte ca in urma unei legi recente, sefii de servicii de telefonie si comunicatii precum si furnizorii de internet au fost transformati in sefi de servicii de securitate!

  Nu avem nimic cu cipul... dar nu ne vrem nici amprentele stocate la politie. S-a cam sarit calul cu aceasta masura, cativa oameni au avut curajul sa faca o manifestatie sa ne atraga atentia (chiar asa cu tampenii despre apocalipsa), si noi ii luam la misto... Bravos
 • -1 (5 voturi)    
  Romania-tara de......pacat:) (Luni, 2 februarie 2009, 9:35)

  anonim [anonim]

  Oamenii aia nu inteleg nimic din ce se intampla in jurul lor. Sunt manipulati si indoctrinati. Foarte trist daca in 2009 mai exista astfel de 'mase de manevra'.
  Daca nu ar fi goana dupa subiecte de doi bani in presa cu siguranta nu am fi avut o stire de genul asta.
  Circ ieftin..
 • 0 (6 voturi)    
  habarnamisti (Luni, 2 februarie 2009, 9:41)

  Vaiiiiiiiiii [anonim]

  dc studiati pe net gaseatzi o gramada de articole pro si contra cip ciripurilor astora pe care le asteptati cu nerabdare, dar din pacate fiind platiti sa comentati nu aveti timp si pentru o minima informare. de ex chiar un nene care a lucrat la crearea acestor cipuri spune ca e ceva necurat cu ele. lucifer va spalat mintile si inca nici nu a venit NWO de care si kisinger si obanana au vorbit zilele trecute, dar voi sunteti prea orbi se vedeti adevarul care va izbeste in fatza, aia care au manifestat poate ca erau ignoranti dar nu mai ingnoranti ca voi care desi aveti internet nu-l folositi decat pentru a face comentarii bascalite la adresa textelor cu o bruma de adevar in ele, pe cand vb unui alt postator homaleii si nerusinrea lor nu va deranjeaza nici un pic sodomisti si gomoristi ce sunteti. ma gandeam ca mai este un pic de speranta pentru voi dar se pare ca nu va deranjeaza sa va vindeti trupul si sufletul pentru 13 arginti sau avantaje iluzorii. si nu mi manipulati de doi lei ca nu s-a pronuntat nimeni impotriva progresului tecnologic cum bine le zicea inaintasul vostru, tov ciaucescu si propasirea societatii multilateral dezvoltate spre comunism in zbor!
  • +1 (1 vot)    
   De unde pana unde legatura cu homosexualitatea? (Luni, 2 februarie 2009, 15:35)

   hsl [utilizator] i-a raspuns lui Vaiiiiiiiiii

   inteleg ca esti o oaie pastorita de mielul Dumnezeului crestin dar ce treaba ai tu ca eu vreau sa fac sex cu 2 femei in acelasi timp? Crezi ca o sa putrezesc in iad pentru ca nu mi-am lasat testiculele sa putrezeasca asa cum o fac mieii care tin bastoanele si canta prin manastiri si prin episcopii?
   • 0 (0 voturi)    
    exact (Marţi, 3 februarie 2009, 21:17)

    carla [anonim] i-a raspuns lui hsl

    asta vei pati, amice, cu parasutele tale cu tot. dar, scuza-ma, nu am voie sa te judec. da scarba de unii ca tine tot imi e. din cauza voastra nimic in lumea asta nu mai are masura, iar omul a devenit o masina de mancat, de facut nevoile si de rut. asta invata copiii de la voi, spurcatilor, ca ati umplut lumea de apucaturile voastre. rusine!
 • 0 (6 voturi)    
  confuzie (Luni, 2 februarie 2009, 9:43)

  MIhai [anonim]

  Bineinteles ca orice tehnologiei poate fi folosita in scopuri imorale. Asa a fost dintotdeauna. Si ca dintotdeauna... exista si vor exista prejudecati primitive - care din pacate sunt de cele mai multe ori cele mai zgomotoase.
  De ce oare unii cred ca moralitate=religie? E total fals. Exista si religie fara moralitate si moralitate fara religie!
 • -3 (3 voturi)    
  IO UNU NU INTELEG (Luni, 2 februarie 2009, 9:49)

  catalin [anonim]

  de ce atata tam tam? in biblie zice ca anticristul va fi invins de Crist. daca vine ala negru vine si salvarea o data cu el. asa ca hai sa terminam odata circul! Mai ales ca se pare ca nu avem de ales. Doar nu o sa ne punem cu profetia sau sa zicem ca Isus va fi invins...
 • -3 (3 voturi)    
  Hristos sau moarte (Luni, 2 februarie 2009, 10:00)

  capitanul85 [anonim]

  acum inteleg de ce s-au furat armele alea... pt a inarma garzile nationale in lupta cu francmasonii, iudeomasonii si anticristul. nu am mai avut de mult un razboi civil in tara asta...nu am nimic impotriva unui stat national ortodox dar nu cred ca avem in momentul de fata forta sa invingem fortele anticristice ale guvernului. mai furati si voi niste arme ca mai e timp pana la armaghedon in 3 ani facem rost si de tancuri si vedem noi in 2012 care pe care: noi romanii crestin ortodocsi sau ei lacheii masoneriei si a ocultei internationale... o sa ii starpim pe toti dar, acum nu e momentul. suntem inca slabi, ei sunt inca puternici...cipurile alea sunt facute sa controleze poporul si sa starpeasca neamul... vor sa ne strice sangele si sufletul! o sa ii starpim insa in 2012...de ce? pt ca noi suntem ghidati de Hristos. ei de diavol.
  • -1 (1 vot)    
   studiu comparativ (Luni, 2 februarie 2009, 10:59)

   io [anonim] i-a raspuns lui capitanul85

   Am un comentariu mai sus. Fa, te rog, o comparatie intre mesajul meu de mason si mesajul tau de mare crestin ortodox. Vezi vreo diferenta? Daca nu, iti spun eu....eu sunt deschis la comunicare si sunt dispus sa ascult parerea ta (desi in privinta cipurilor sunt pe aceeasi lungime de unde), iar tu instigi la violenta, razboi civil. Te intreb: care ti se pare ca e ghidat de Hristos si care de diavol??????
 • +2 (4 voturi)    
  (Luni, 2 februarie 2009, 10:10)

  Mihai [anonim]

  o gramada de prosti care din pacate au drept de vot ....
 • +2 (8 voturi)    
  Asa zis-a John Lennon... (Luni, 2 februarie 2009, 10:17)

  Marius [anonim]

  Imagine there's no heaven
  It's easy if you try
  No hell below us
  Above us only sky
  Imagine all the people
  Living for today... Imagine there's no countries
  It isn't hard to do
  Nothing to kill or die for
  And no religion too
  Imagine all the people
  Living life in peace...

  You may say I'm a dreamer
  But I'm not the only one
  I hope someday you'll join us
  And the world will be as one

  Imagine no possessions
  I wonder if you can
  No need for greed or hunger
  A brotherhood of man
  Imagine all the people
  Sharing all the world...

  You may say I'm a dreamer
  But I'm not the only one
  I hope someday you'll join us
  And the world will live as one
  • 0 (2 voturi)    
   John Lennon (Luni, 2 februarie 2009, 12:07)

   anonim [anonim] i-a raspuns lui Marius

   O intrebare simpla... oare John lennon a fost omorat pentru ca prin melodia asta incerca sa ne divulge ceva?
   • +2 (2 voturi)    
    Un alt model de comunism (Luni, 2 februarie 2009, 14:43)

    Un norod [anonim] i-a raspuns lui anonim

    John Lennon descrie un model de societate asemanator cu defunctul comunism, unde ateismul este la putere, unde nu exista state, guverne, nationalitati, unde stapanul nu este decat unul.

    Omul trebuie sa creada in ceva, daca un om spune ca nu este religios minte, ateul nu este altceva decat un practicant al religiei numite Ateism.
 • 0 (8 voturi)    
  Necredinciosilor (Luni, 2 februarie 2009, 10:18)

  sabertooth [utilizator]

  Adevar va zic voua: de la acceleratoru da partecole ni se trage. Aia o deschis o gaura neagra mica prin care o intrat Satana in loomea asta sha adus cipu k sa ne ieie mintile.
  • 0 (2 voturi)    
   esti tare.... (Luni, 2 februarie 2009, 11:02)

   io [anonim] i-a raspuns lui sabertooth

   eu cred ca acel vid a supt si niste creiere :))))))))))
  • 0 (4 voturi)    
   Da dom'le (Luni, 2 februarie 2009, 11:26)

   Clara [anonim] i-a raspuns lui sabertooth

   Ai dreptate, astia s-au departat de numele domnului si au ales caile astea pacatoase ale satanei, cu cipuri, atomi, unelte ucigase! De la electricitate a inceput totu! Atunci sfanta biserica trebuia sa se opuna mai ferm! Ca ei oricum au ramas in bezna...
   =)
 • -2 (2 voturi)    
  Informare (Luni, 2 februarie 2009, 10:37)

  geanina [anonim]

  E usor sa vorbesti in necunostiinta de cauza.Mai bine studiati materialul urmator:

  http://video.google.co.uk/videoplay?docid=279260406068094333&hl=en  http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-2029681589148358971&hl=en
 • +4 (8 voturi)    
  Dezavantaje ale cip-urilor RFID (Luni, 2 februarie 2009, 10:53)

  mioara d. [utilizator]

  1. Informaţiile din memoria cipului pot fi citite de către orice cititor, nu doar de către cele specializate[25]. Astfel, cu un simplu calculator performant, orice date, oricît de criptate ar părea, pot fi sparte[26] într-un timp extrem de scurt (cel mult patru ore) [27] şi chiar falsificate[28].

  2. Controlul total asupra cetăţenilor. Se va şti în orice clipă unde sîntem, cu cine sîntem, tranzacţiile financiare, rutele de călătorie, timpul petrecut în anumite locuri şi alte date, ce vor fi folosite după bunul plac al posesorilor acestor baze de date.

  3. Cip-urile nu pot fi detectate de simţurile fiziologice sau percepţia umană. Deci nu vor putea fi evitate.

  4. Microcipurile implantate la animale au provocat cancer în aproximativ 10% din cazurile implanturilor. Ţesutul cancerigen a apărut întotdeauna în jurul cipului RFID[29].

  5. Cip-urile RFID sînt sensibile la anumite tipuri de radiaţii ori contactul cu surse încărcate cu electricitate.

  6. Nu există inclusă în cip-uri opţiunea: Nu colecta date statistice despre mine.

  7. Cel care va refuza cip-urile din varii motive, va fi lipsit de serviciile publice, care cer o identificare la baza de date, generând astfel o izolare şi înstrăinare socială. Deci persoanele fără cip nu există.
 • +3 (5 voturi)    
  Dezavantaje ale cip-urilor RFID (Luni, 2 februarie 2009, 10:56)

  mioara d. [utilizator]

  8. Cip-urile sunt o sursă de informaţie gratuită pusă la dispoziţie pentru serviciile de spionaj la toate nivelurile, iar date personale pot fi deturnate în diferite scopuri sau făcute publice fie din neglijenţă, fie intenţionat.

  9. Cip-urile biometrice pot avea avantaje pe termen scurt, dar pe termen lung pot fi un pericol real. Ele compromit metodele existente de securitate pe baza celor 2 elemente introduse, folosind presupunerea că ele nu sunt accesibile publicului, nici măcar în mod criptat. De exemplu, dacă ai o bază de date cu amprente şi pentru a intra în sistem este nevoie de amprenta unei persoane, nu trebuie să fie persoana acolo, poţi să iei din baza de date a poliţiei amprenta ei. În mod paradoxal, cip-urile biometrice diminuează siguranţa unei ţări. Ele permit accesul pe baza paşaportului altcuiva, fară a fi nevoie ca el să fie de faţă. Nu te mai verifică nimeni fizic, totul se bazează pe sistem. De aceea, expunerea informaţiilor digitale ale românilor discreţionar şi fără nici un discernământ reprezintă o acţiune fie inconştientă şi iresponsabilă, fie de trădare a propriilor cetăţeni.

  10. Serviciul 112 permite găsirea locaţiei telefonului. Oricând te poate localiza fără să apelezi, numai datorită faptului că telefonul primeşte semnal. Acelaşi lucru se poate extinde la cip-urile RFID.

  11. Evidenţa strictă a vieţii personale la toate nivelurile elimină şansa de a repara o neglijenţă, o greşeală sau o neputinţă de plată, de exemplu faţă de o bancă. Cazul americanilor cu dosar financiar. Dacă uiţi să faci o plată, eşti catalogat ca rău platnic toată viaţa. Nu mai primeşti un împrumut, niciodată.

  12. Monitorizarea prin satelit pe baza identificării faciale reprezintă o ameninţare la propria viaţă, dacă luăm în consideraţie ghidarea rachetelor antipersoană prin satelit. O eventuală lovitură de stat omoară orice persoană cu ajutorul rachetelor ghidate după recunoaştere facială. Tehnic acest lucru este deja posibil.
  • -2 (2 voturi)    
   Am o nelamurire (Luni, 2 februarie 2009, 11:33)

   Cristi [anonim] i-a raspuns lui mioara d.

   ...legata de punctul 12: catre rachete antipersoana crezi ca exista? De ce s-ar chinui un stat sa faca o racheta/om cand poate face una/oras? Plus logistica: sa nu crezi ca racheta e plimbata cu o ata invizibila de satelit si trantita in capsorul tau sec. Sunt niste cipuri in ea care o ghideaza, foarte scumpe si foarte ineficient folosite pentru a dobori o persoana. Exista chestii mult mai eficiente: un glonte de exemplu.
 • 0 (4 voturi)    
  Degeaba... (Luni, 2 februarie 2009, 11:08)

  Scrum [utilizator]

  Degeaba va certati aici, degeaba aduceti argumente pro si contra. Am observat, de-a lungul timpului, ca e foarte greu / imposibil sa convingi o persoana indoctrinata sau, la polul opus, o persoana culta, citita. Ateii vor ramane atei, oiţele vor ramane oiţe, fanaticii... ce sa mai zic... vor incerca din rasputeri sa te convinga ca IQ-ul lor egal cu masura pantofului este suficient sa inteleaga natura Universului. Partea buna este ca inca mai avem dreptul la libera exprimare. Partea proasta este ca, asa cum a zis Mihai mai sus, asemenea specimene au dreptul la vot...
  Sic Transit Glora Mundi...
 • +5 (7 voturi)    
  "sa fim treji" in intunercul ce va veni (Luni, 2 februarie 2009, 11:09)

  cornel [anonim]

  Daca as spune ca vinesfarsitul lumii,ati zice ca sunt nebun,fanaticetc,cum vreti voi,dar ma gandesc totusi la un singur lucru:ce legatura are ceea ce se intampla cu ceea ce afost scris in apocalipsa,intreaba unii?dar eu cred ca e cam mare si cam precisa coincidenta privind apocalipsa lui Ioan,deci ceva ar putea fi adevarat,toata lumea s-asteapta ca apocalipsa sa fie cu sange,violenta rauri de sange ceruri negre,etc.dar totusi aceste lucruri se petrec:pecetea care este precizata in apocalipsa,fratilor apocalipsa a fost scrisa acum 2000 ani,a venit momentul,faptul ca omul va depinde de cip(pecete)e clar ca omul nu va mai fi el,nu va mai fi liber,va fi ca un animal care depinde de altii sa traiasca,sa fim deci cu luare aminte si la raurile de sange care se mai pomenesc in biblie"sacrificiul oamenilor,moartea nevinovata produsa nu de al-quaeda ci tot de americani cu turnurile gemene de la 11 sept 2001,pt a gasi un fagas sa intre in crezul lumii ca vor binele si lupta pt asta impotriva terorismuluietc, acum semnul fiarei in oameni,daca ma gandesc uitati-va de cand s-a inceput cu cipurile:pe alimente(codul de bare),pe animale,astea la inceput,omul le-a acceptat,sunt bune ok,dar sa privim mai departe:pe buletine,pe pasapoarte(pt unii va fi ok)....mai departe ....:pe oameni!unde credeti ca se va ajunge cu fatada asta"securitate pt oameni", se va ajunge la controlul asupra oamenilor,haideti fratilor sa vedem realitatea si sa nu fim de acord cu adoptarea cipurilo,de ce credeti ca suntem primii carora li se impune implementarea cipurilor,pt ca noi romanii avem sensibilitatea asta de accepta tot ce credem ce ne poate fi spre bine,pt ca e-adevarat noi traim mai greu fata de alte popoare ,dar tocmai de aceea suntem cap de lista pt aplicarea acestor cipuri. unde va fi omul liber? va avea dragoste cu portia,frumusete cu portia, chiar si sexul va fi controlat,bucuria,fericirea,familia nu va mai putea face copii cum va voi,copii nu vor mai fi copii,Dumnezeu sa ajute lumea,AMIN!
 • -5 (5 voturi)    
  vai de capu nostru (Luni, 2 februarie 2009, 11:20)

  aoleu [anonim]

  si astia toti pun pariu ca sunt primii la vot :(
 • -4 (6 voturi)    
  sminteala la romani.....azi micro-chipul.... (Luni, 2 februarie 2009, 11:23)

  dorinteodor [anonim]

  pasaportul cu micro-chip este cerut in principal de autoritatile altor state. pentru uniunea europeana nu avem nevoie de pasaport. cine o fi "de vina" ca nu avem nevoie de pasaport in europa: "guvernul mondial"?, "masoneria"?, alte "forte oculte"?... nu stiu cine dar eu le multumesc pentru asta.... tot "ocultii" astia ne-au dat si telefoane mobile. din punct de vedere tahnic, pozitia fiecarui telefon trebuie sa fie cunoscuta de operatorul de telefonie ca sa-ti poate face legatura. deci aceste informatii exista oricum. si atunci nu este normal ca aceste informatii sa fie aduse la lumina ? altfel, cineva de la firma de telefonie le-ar folosi in interes personal fara ca cineva sa stie.....

  sistemele multiple de monitorizare a populatiei nu sint in principial vorbind un lucru rau. lucrul rau, chiar foarte rau, apare atunci cind exista forte necontrolate de societatea civila care pot folosi aceste informatii in interese oculte....de abia aici avem cu adevarat o problema.... unii din cei care au manifestat au sesizat problema reala dar majoritatea au mers pe principiul "patru picioare bun, doua picioare rau".... si au mai bagat si biserica in "ciorba" asta.....fiti sigur ca daca patriarhul va merge in america, japonia,... va avea cu el un pasaport cu micro-chip.....ca altfel nu va intra in unele tari importante.....
 • +4 (4 voturi)    
  dezinformare la scala planetara :) (Luni, 2 februarie 2009, 11:34)

  s3xs1 [anonim]

  Salutare! E trist sa crezi in afirmatiile de genul: "Dumnezeu nu exista!". Indiferent de religie, sau nu, ai fost creat. In prezent, noi cunoastem ca suntem fii parintilor nostrii :) Mergand pana la originile vietii universului din care facem toti parte, orice entitate sub forma fizica sau spirituala(energie) a fost creata de o alta entitate.

  Pentru a te crea pe tine, iti trebuie deja viata, indiferent de ce intelegi tu prin aceasta. Iti trebuie informatie si multa energie. Pentru a putea avea aceste 2 ingrediente plus putere creatoare iti trebuie o sursa infinita de toate cele 3. In momentul in care te creezi in forma fizica in care traiesti acum, se presupune ca iti "download-ezi" forma preexistenta in cea noua. Asadar, tu nu mai esti creatorul, ci esti cel creat. Nu ai cum sa fii si creator si creatie.

  Anticipand orice fel de aluzie la clonare, nu cunosc experimente pe fapturi cu adevarat inteligente si NU guvernate de instincte preprogramate prin care clona si subiectul original sa se confunde in cazul in care au fost eliberati in societate fara a lua contact unul cu celalalt si fara a fi preprogramati sau controlati prin diverse metode deja la dispozitia speciei noastre.

  Ordinea in univers este de a te perfectiona, te a atinge un nivel deja cunoscut, ne stiind insa cum ai in gandire acel model. Acest fapt denota exista acelui model, model care apartine unei entitati reale. Cum nici unul din noi nu a atins perfectiunea pentru a se putea identifica cu ea si pentru a putea demonstra faptul ca el este cel care poate purta numele/tiltul de CREATOR al tuturor ar trebui sa ne conduca la concluzia ca acel CREATOR al tuturor exista si nu este unul din noi, creatiile.

  Indiferent in ce nume a fost imbracat de creatie, CREATORUL exista si te-a creat! Tu poti aduce argumente de genul: "pe mine m-au creat ai mei". Oricat de frustrant ar fi pentru tine sa incerci sa demonstrezi inexistenta LUI, ai tai au fost creati de ai lor si tot asa; (...) va fi continuat
  • 0 (4 voturi)    
   Intrebare (Luni, 2 februarie 2009, 12:07)

   sabertooth [utilizator] i-a raspuns lui s3xs1

   Daca omul a fost creat "dupa chipul si asemenarea Domnului" atunci tare as mai vrea sa vad cat de slut poate fi Domnul ala de-a iesit asa creatie monstruoasa din mainile sale.
 • +1 (7 voturi)    
  novena (Luni, 2 februarie 2009, 11:53)

  julia [anonim]

  Poate mai aveti timp si pentru o rugaciune:
  Ave Maria cea plina de har,
  Domnul este cu tine
  Binecuvantata esti tu intre femei
  Si binecuvantat este rodul trupului tau.
  Ajuta-ne pe noi pacatosii
  Acum si in ceasul mortii noastre.Amin.
 • +2 (2 voturi)    
  continuare :) (Luni, 2 februarie 2009, 11:58)

  s3xs1 [anonim]

  continuare (...) ajungandu-se la creatia CREATORULUI, CEL ce a creat tot, ce te-a creat pe tine prin crearea tuturor celor care erau necesare pentru ca sistemul sa mearga. Acest sistem este perfect, nenecesitand interventia CREATORULUI pentru ca el sa mearga.

  Viata si moarte sunt doar 2 metamorfoze ale adevaratei noastre entitati, cea creata direct de CREATOR.

  Ne-a fost daruita puterea de acrea in interiorul sistemului. Nu exclud existenta unor entitati care au fost corupte. Noi putem alege dintre creatie si distrugere.

  Cand este vorba de aceste 2 actiuni la scala mai larga, este nevoie si de mai multe entitati participante la cele 2.

  Pentru a face o demonstratie super simpla a libertatii entitatilor noastre, afirm urmatoarele: pentru daruirea acestei calitati este necesara existenta contrarului energiei pozitive. Asadar, CREATORUL a creat in interiorul sistemului entitatile care nu i se aseamana sistemului, dar care poate trai in sistem, avandu-si rostul. Asftel, creatia fiind creata din lumina isi poate schimba forma in functie de alegerile noastre, noi fiind creatia. Pentru ca avem puterea de a alege ce vrem sa facem, indiferent ca suntem constransi sau nu, noi suntem liberi. Nu esti obligat sa alegi sa faci bine sau rau, doar tu te poti obliga sa faci aceasta.

  Desigur, poti invoca circumstante atenuante. Te minti sau nu te cunosti, deci iar de minti. Tot tu alegi sa traiesti in minciuna sau nu. Avem optiuni de unde putem alege, asadar suntem liberi sa ne modelam existenta in forma in care se prezinta.

  Consider ca orice entitate pregatita este capabila sa inteleaga aceste demonstratii si chiar sa le imbunatateasca.

  Omul se crede liber acum. Ideea este ca nu a fost liber pentru ca energiile negative au speculat ignoranta si au creat sistemul monetar, sau orice alt sistem de valori care i se supune.

  Am substituit valorile reala cu care am fost dotati cu nonvalori, care inca ne tin inrobiti. Indiferent de religie sau filosofie (...)
 • 0 (4 voturi)    
  romanul nostru (Luni, 2 februarie 2009, 12:09)

  Otto [utilizator]

  Romanul nostru e prea boem si mandru sa isi vada de treaba lui. E mai usor sa te bagi in treaba altuia ca sa te dai important. Majoritataea ne-am nascut atotstiutori si dorim cu prea multa ardoare sa fim asculati, auziti fara sa ne vedem locul in societate. Nu ne pastram valorile morale sau decenta culturala si avem pretentia sa fim luati drept oratori instant.
  Decat sa imi pierd timpul cu prea multe aberatii de pe aici mai bine imi vedeam de treaba mea si eram mult mai castigat, asta o recomand si celor care se stiu cu musca pe caciula.
  Cresteti in educatie si incercati sa fiti mai buni cu voi insiva intai de toate!
 • 0 (2 voturi)    
  continuarea ei :) (Luni, 2 februarie 2009, 12:16)

  s3xs1 [anonim]

  (...) imi este greu sa realizez ca ceilalti frati ai mei nu sunt capabili sa sesize iluzia in care am fost subjugati.

  Pentru a ne putea repune in drepturile oferite la inceput, trebuie sa alegem. Cum spuneam, este nevoie de mai multa participare pentru a face lucrurile la scala planetara.

  Daca cele 2 demonstratii nu va conving, sper sa realizati macar ultima revelatie. Este nevoie de tine pentru a schimba la scala larga. In situatia de fata, nu poti incepe la scala individuala pentru ca esti inrobit in falsul sistem. Trebuie sa ne repunem in drepturi, sa trimitem in inexsitenta umbra in care am trait si sa lasam lumina sa ne inconjoare in toate aspectele.

  Te salvezi sau te confunzi cu sistemul!? Pot spune ca prin absenta celeilalte optiuni, am fi fost intradevar inrobiti de CREATOR. Iata ca nu a dorit aceasta, tu de ce ti-ai dori aceasta pentru tine si pentru fratii tai, cei creati pentru a fi liberi.

  Trebuie sa nuantez faptul ca fratii nostrii nu sunt si cei creati pentru a garanta alegerea. Energiile lor negative sunt tinute artificial in existenta de noi, pentru ca inca n-am demonstrat faptul ca putem alege lumina cand am luat cunostinta si de existenta voalului de anarhie.

  Un simplu exercitiu colectiv al creatiei si ne putem elibera si putem trece la urmatorul plan al existentei noastre.

  Numai bine tuturor!
 • -4 (4 voturi)    
  curios luzcru..si rusine romanilor... (Luni, 2 februarie 2009, 12:33)

  marlene [anonim]

  mai ales acelora care protesteaza...cand a fost vaccinarea obligatorie pt. fetite..nu ati facut protest sa tipati ca nu vrei..Acum, nici nu stiti macar despre ce este vorba, nu vorbesc de faptul ca daca nu vrei..nu iti faci pasaport (daca stai la tine in scorbura nu iti trebuie pasaport oricum)...Acum repede va simtitit controlati...dar la vaccin nu ati putut riposta, v-ati lasat fetitele pe post de cobai..Ca de unde nu-i cap..vai de picioare..,..
  • +1 (1 vot)    
   Esti dezinformata! (Luni, 2 februarie 2009, 14:27)

   unu [anonim] i-a raspuns lui marlene

   Draguta , din ce stiu eu au existat proteste(nu stradale) si acolo ca dovada ca vaccinul ala a avut un mare succes! Vezi rata de vaccinare si apoi vezi al cui e meritul!
   • -2 (2 voturi)    
    nu au existat... (Luni, 2 februarie 2009, 14:56)

    marlene [anonim] i-a raspuns lui unu

    decat indignari pe forum..iar meritul este al parintilor care au avut ceva creier sa nu isi lase copii (si al celor de la hotnews care au incercat sa informeze cat mai bine)
    Asta e protesc..prostesc...Nu te ogliga nimeni sa iti faci pasaport
 • -1 (1 vot)    
  Doamne ajuta (Luni, 2 februarie 2009, 12:49)

  HamsterU [anonim]

  Sminteala ca asta nu am mai pomenit. Daca atita ii duce mintea si sunt oricum 100% sub "jugul bisericii ortodoxe" de ce nu ia biserica masuri sa ii lumineze cum vine cazul ? :-)

  ceva de genul:
  664, 665, nimic, 667, 668, ....
 • +3 (5 voturi)    
  articol scris cu rea credinta (Luni, 2 februarie 2009, 12:55)

  valentin [anonim]

  articolul este scris cu rea vointa si dorinta clar de dezinformare si luare in ris a unor oameni; pina la urm aproblema principala nu e numarul 666, sau legaturile cu aspecte religioase, ci intentia statului de a ne controla prin intermediul tehmologiei (acte cu cip, ascultari de telefoane, citiri de mailuri, monitorizari ale navigarii pe internet), TOATE FORME DE RESTRINGERE A LIBERTATILOR INDIVIDUALE, care ramin golite de continut; iar pretextul oferit de autoritati, lupta impotriva terorismului, este subtire si neconvingator: Lonfra e plina de camere de supraveghre, si cu toate astea s-au putut organiza atnetate fara probleme; e clar ca nu acesta e scopul real, el e oferit doar pentru a manipula opinia publica, scopul real e sa fim controlati peste tot, sa nu mai avem nici o intimitate....dupa acest pasapaort probabil vor veni altele (Carte de identitate- pe care nu poti sa o refuzi decit daca vrei sa incalci legea, cipuri asa zis medicale si ce vor mai inventa); iar pentru autor, daca e de buna credinta, ar trebui sa ridice aceste probleme, sa se intrebe de ce sa fim obligati sa purtam aceste cipuri? daca se spune ca e spre binele nostru, ar trebui sa fie ceva benevol, sa le poarte cei care chiar cred in asa ceva, nu sa fim insemnati tot ca niste vite; as mai vrea in plus sa explice ce se va intimpla daca nu vrem asemenea acte, ce va face statul pentru a nu ne incalca drepturile pe care pretinde ca le avem;
  • +3 (3 voturi)    
   Trafic pe site! (Luni, 2 februarie 2009, 14:24)

   unu [anonim] i-a raspuns lui valentin

   Nu Domnule, e scris doar pentru a face trafic si pentru a agita spiritele intre cei ce cred si cei ce nu cred.
   Nu-i intereseaza decat publicitatea si cat mai multe comentarii pentru a vinde reclama pe site, cam asta e jurmnalismul de azi!
   Urmariti ultimele saptamani si vedeti ce articole au cel mai mare trafic si nr de comentarii!
 • +1 (1 vot)    
  Curios (Luni, 2 februarie 2009, 13:00)

  Daniel [anonim]

  Acesti oameni care au protestat nu ar trebui sa-si faca griji, ei se afla deja intr-o cusca de unde sunt supravegheati. Ei traiesc iluzia religiei, fiind lipsiti astfel de orice elementara libertate a gandirii si proiectare a actiunilor lor, in plus, preotul si duhovnicul lor este Big Brotherul care le stie viata si ii controleaza in tot ce fac.
 • -1 (1 vot)    
  citesti (Luni, 2 februarie 2009, 13:03)

  numai [anonim]

  cititi aici:
  http://www.engadget.com/2009/02/02/video-hacker-war-drives-san-francisco-cloning-rfid-passports/#continued
 • +1 (1 vot)    
  balaceanca sau.. (Luni, 2 februarie 2009, 13:33)

  oare unde? [anonim]

  Iran. Depinde cati spalati pe creier reusesc barbosii din BOR + fratiorii mai mititiei de la alte culte ...reusesc sa adune. Dupa cum vad lucrurile cred ca e vorba de Iran
 • +1 (3 voturi)    
  cipul, religiile si razboaiele (Luni, 2 februarie 2009, 13:40)

  Julian [anonim]

  Eu personal va recomand filmul Zeitgeist. E pe google video. Il gasiti cu subtitrare in romana. Va asigur ca veti gandi altfel dupa ce il veti vedea. Nu il luati ca spunand adevarul fiindca adevarul nu e spus ci realizat.
  • 0 (2 voturi)    
   Zeitgeist (Luni, 2 februarie 2009, 14:22)

   unu [anonim] i-a raspuns lui Julian

   L-am vazut, e un film slab si facut intr-un anume sens ca sa te fac sa crezi anumite lucruri. Are foarte multe lucruri fortate, neargumentate ceea ce ii distruge reputatia DIN PACATE!
   • -1 (1 vot)    
    zeitgeist (Luni, 2 februarie 2009, 20:28)

    Julian [anonim] i-a raspuns lui unu

    depinde de la om la om asta. nu tre sa iei toul ca adevarat. cel mai probabil te referi la partea cu religiile. Dar daca nu lai vazut pe tot uitate inclusiv la Addendum.
   • -1 (1 vot)    
    zeitgeist (Luni, 2 februarie 2009, 20:28)

    Julian [anonim] i-a raspuns lui unu

    depinde de la om la om asta. nu tre sa iei toul ca adevarat. cel mai probabil te referi la partea cu religiile. Dar daca nu lai vazut pe tot uitate inclusiv la Addendum.
 • +1 (1 vot)    
  Controversa exista, dar nu e nimic apocaliptic (Luni, 2 februarie 2009, 13:49)

  Margicu [anonim]

  Inteleg ca pasapoartele biometrice sunt controversate si inteleg dezbaterea securitate vs. libertate. Dar raman mut de uimire in fata obscurantismului medieval de care dau dovada romanii. Una e sa iti simti amenintata intimitatea, ca individ, ca cetatean, si alta e sa afirmi ca titularului unui pasaport biometric este insemnat cu numarul fiarei. Ma intreb din ce in ce mai mult daca Romania chiar isi are locul in Europa...
 • +2 (4 voturi)    
  zero probleme (Luni, 2 februarie 2009, 13:54)

  costelush [anonim]

  zero probleme... vine Van Helsing shi ne salveaza in caz ca vine anticristu'...
  daca tot e sa ne punem credintza in cartzi fantastice nu are sens sa ne oprim la biblie...
  • -1 (3 voturi)    
   sa inteleg? (Luni, 2 februarie 2009, 14:07)

   anonim [anonim] i-a raspuns lui costelush

   Deci pentru tine Biblia e o carte fantastica, nu? iar Van Helsing... spune ca tu esti cam copil pentru acest articol. Opreste-te la filmele tale si gandestete sa discutio problema de asemenea anvergura atunci cand te vei mai maturiza corect.
 • 0 (2 voturi)    
  copiii lui horus (Luni, 2 februarie 2009, 14:10)

  pupila crestina [anonim]

  2012, 666, 777 the next level of the devil, maya, iisus, masoni, illuminati, electrosatan, cipuri pe gat, wtf?
 • 0 (4 voturi)    
  in pestera (Luni, 2 februarie 2009, 14:29)

  Cristi [anonim]

  haideti bre sa ne ascundem in pestera..nu mai putem sa fim liberi ca ne-au bagat astia draci in buletine si acum isi baga codita si in pasapoarte..
  Uneori prostia doare si durerea asta trebuie impartasita cu altii.
  Ma doare fix ca imi baga chip in pasaport.. daca nu faci infractiuni si prostii n-ai de ce sa iti bati capul prea tare. Da, este o incalcare a dreptului la intimitate si a drepturilor omului, e adevarat. Dar de aici si pana la a implica religia..e mult.
  Sunt pentru introducerea acestor chip-uri? Nu! Nu-mi place ca guvernul sa aiba atat de multa libertate a-mi urmari fiecare miscare. Oricum in ultimii ani s-a facut mare tamtam pe treaba cu terorismul si asta le-a dat posibilitatea marilor guverne sa impuna masuri ce incalca dreptul la intimitate cu acoperirea ca este o masura impotriva terorismului.
  Dar totusi..semnul diavolului..haidi bre, ma lasi...
  • +2 (2 voturi)    
   cipuri (Luni, 2 februarie 2009, 17:42)

   reno [anonim] i-a raspuns lui Cristi

   diferenta dintre tine si ei nu este doar legata de faptul ca ei invoca religia : ei se activeaza si protesteaza in timp ce tu doar te plangi ca te deranjaza faptul ca suntem din ce in ce mai controlati !
 • +1 (3 voturi)    
  tara piere si baba refuza cipuri (Luni, 2 februarie 2009, 16:59)

  un om [anonim]

  ca si balonul de sapun cu armele furate....acest nou balon de sapun cu cipurile biometrice va abate atentia de la cel mai important lucru al momentului...bugetul Romaniei pe anul 2009....cand vrei sa nu te deranjeze prea mult "gloata"...ii dai ceva de discutat(senzational, barfe, atacuri teroriste, asa zise furturi de arme, bla, bla, cipuri biometrice) sau ceva telenovele, orice din arsenalul de la 1989 incoace... si tu iti vezi de treaba.....:))))))))
 • 0 (2 voturi)    
  ptiu!!! (Luni, 2 februarie 2009, 17:04)

  neutron [anonim]

  Citesc, ma crucesc, scuip in san si afirm cu amaraciune "tara arde si baba se piaptana"
 • -1 (1 vot)    
  1984 și anti+ (Luni, 2 februarie 2009, 17:50)

  franzela albă [anonim]

  între 1984 și anticrist există ceva diferență. mie în special nu-mi place ideea lui orwell implementată din ce în ce mai mult în RO. Iar despre teism mi-am mai exprimat opinia ... negativă.
 • +1 (3 voturi)    
  Nu cunoasteti, nici nu intelegeti Biblia (Luni, 2 februarie 2009, 18:08)

  anonim [anonim]

  Primul lucru de lamurire e: nu se va stii ora si ziua judecatii (cea din urma)! Deci oricine zice ca va fi "atunci si acolo" sa stii ca ori minte ori nu e constient de acest lucru. DAR Scriptura enumereaza anumite lucruri care se vor intampla inainte de acele ultime clipe.
  MULTI OAMENI VORBESC DESPRE ALTII INJURANDU-I SI DISPRETUINDU-I, DAR EI NU REALIZEAZA CAT DE IGNORANTI SUNT (LA SIESI). Sa stiti lucru acesta: daca D-zeu nu va deschide mintile si inimile nicidecum nu veti vedea, cunoaste sau intelege. Biblia este interpretata la tot pasul de oameni defaimatori, nerealizand ca prin superficialitatea lor se autopacalesc si dorind sa amageasca/"ameteasca" pe cat mai multi.
  Doar cateva exemple: apar peste tot in mass-media stiri cu ce a facut un preot sau calugar(ita) sau altele cu crestini si imediat sunt acuzati, dar nici o stire despre persecutia crestinilor si refuzarea drepturilor omului (desi din traditia iudeocrestina sunt inspirate; si azi sunt ) - nu vedeti deloc mai departe de cortina cand e mai usor sa stati toata ziua si sa fiti bombardati de televizor cu informatie intr-o directie anticrestina. Noua lege cu retinerea unor informatii despre comunicatiile private contine si un camp de clasificare a comunicatie intr-o anumita categorie; va intreb: CUM clasifici daca nu citesti continutul si determini - in ignoranta de a nu va informa -? Si in plus e inutila, pt. ca o organizatie (adevarat) terorista e bine organizata si nu se expune acestor riscuri; dar pe motiv de terorism e posibil sa reduci drepturile oamenilor si sa controlezi mai bine...Cu 666 e greu de explicat si de inteles; dar e de ajuns sa zic (ce e scris in Biblie) ca in acele zile vor fi multi care vor condamna pe cei putini care nu vor sa poarte numarul si obliga la asta; si crestinismul (adevarat) nu s-a luptat niciodata cu stiinta, chiar a incurajat-o - este o alta perdea asupra ochilor vostri si de fapt, in mare, o lupta dezechilibrata de informare dintre creationism si evolutionism.
 • +1 (3 voturi)    
  Nu cunoasteti, nici nu intelegeti Biblia (Luni, 2 februarie 2009, 18:17)

  Andrei [anonim]

  Primul lucru care doresc sa-l lamuresc: nu se va stii ora si ziua judecatii (cea din urma)! Deci oricine zice ca va fi "atunci (si acolo)" sa stiti ca ori minte ori nu e constient ca minte. DAR Scriptura enumereaza anumite lucruri care se vor intampla inainte de acele ultime clipe.
  MULTI OAMENI VORBESC DESPRE ALTII INJURANDU-I SI DISPRETUINDU-I, DAR EI NU REALIZEAZA CAT DE IGNORANTI SUNT (SIESI). Sa stiti lucru acesta: daca D-zeu nu va deschide mintile si inimile nicidecum nu veti vedea, cunoaste sau intelege. Biblia este interpretata la tot pasul de oameni defaimatori, nerealizand ca prin superficialitatea lor se autopacalesc si dorind sa amageasca/"ameteasca" pe cat mai multi.
 • 0 (2 voturi)    
  Nu cunoasteti, nici nu intelegeti Biblia (Luni, 2 februarie 2009, 18:24)

  Andrei [anonim]

  Doar cateva exemple: apar peste tot in mass-media stiri cu ce a facut un preot sau calugar(ita) sau altele cu crestini si imediat sunt acuzati, dar nici o stire despre persecutia crestinilor si refuzarea drepturilor omului (desi din traditia iudeocrestina sunt inspirate; si azi sunt martiri) - nu vedeti deloc mai departe de cortina cand e mai usor sa stati toata ziua si sa fiti bombardati de televizor cu informatie intr-o directie anticrestina. Noua lege cu retinerea unor informatii despre comunicatiile private contine si un camp de clasificare a comunicatie intr-o anumita categorie; va intreb: CUM clasifici daca nu citesti continutul si determini - in ignoranta de a nu va informa -? Si in plus e inutila, pt. ca o organizatie (adevarat) terorista e bine organizata si nu se expune acestor riscuri; dar pe motiv de terorism e posibil sa reduci drepturile oamenilor si sa controlezi mai bine...Cu 666 e greu de explicat si de inteles; dar e de ajuns sa zic (ce e scris in Biblie) ca in acele zile vor fi multi care vor condamna pe cei putini care nu vor sa poarte numarul si obliga la asta; si crestinismul (adevarat) nu s-a luptat niciodata cu stiinta, chiar a incurajat-o - este o alta perdea asupra ochilor vostri si de fapt, in mare, o lupta dezechilibrata de informare dintre creationism si evolutionism.

  (Catre persoana care aproba comentariile: al meu nu contine vulgaritati, sau nu ai motive de neprobare - desi adresa de e-mail nu imi place sa o dau in mod deschis din motive evidente de umplere cu spam, dar cea de sus e buna - , deci daca esti corect cu tine insuti vei posta cele 2 mesaje ale mele - l-am separat pe cel trimis initial in 2 crezand ca e prea lung; multumesc)
 • 0 (2 voturi)    
  Ne intoarcem? (Luni, 2 februarie 2009, 19:10)

  Alex [anonim]

  ID-ul electronic unic este 'cheia" compunerii dosarului electronic al persoanei, fara acest liant intre toate tranzactiile efectuate de o persoana unic identificata prin acel ID, dosarul electronic nu ar putea exista.

  Conceptele de "Putere centrala, "Dependenta totala a cetateanului fata de puterea centrala" trezesc niste amintiri... Povestea cu teroristii: a mai fost vehiculata candva, prin '89 parca... si imediat dupa, intr-o varianta putin modificata in cadrul "secventei" 13-15 Iunie.... iar inainte de '89, mai tot timpul, in versiunea "dusmanii poporului". Intarirea "s(S)ecuritatii" "stransi uniti in jurul ...Partidului ... pentru lupta impotriva dusmanului de clasa " ... pare deasemenea cunoscut. Inaltele culmi de progres si civilatie? Doar in numele lor se pune problema..... Omul nou? E insasi "cheia" problemei...:), fara el Noua Era nu ar putea exista. "Demascarile", cand ironice cand furibunde impotriva bisericii, cu masluirile de rigoare ale istoriei si caricaturizarea doctrinei bisericii? Si ele, la locul lor.

  Ne intoarcem de unde am plecat? Nu, ci la ceva mai rau, dar pare-se faurit pe acelasi calapod si pentru care comunismul se pare ca a fost o repetitie generala.

  Afirmatia: " mare sau mic, nimeni nu va putea cumpara sau vinde" fara a avea semnul fiarei nu s-ar fi putut pune niciodata in practica la nivel GLOBAL de-a lungul istoriei pana acum. Retele de comunicatii, tehnologia RFID, bazele de date ultra-perfomante si tehnologia GPS sunt probabil de ajuns acum pentru asta.

  Enjoy fratilor, se pare ca o vreti cu tot dinadinsul ....

  Totusi, ar fi de dorit sa vedem si altceva in afara de recitarea de lozinci fixate in creier de niste sarlatani profesionisti si pe care "fudulia" umana fara limite le repeta automat ca fiind emblema desteptaciunii si progresului. Asta apropos de vorba aia cu "pana nu e si fudul".
 • -1 (3 voturi)    
  grecisme (Luni, 2 februarie 2009, 20:55)

  Gica [anonim]

  pentru toti "crestinii" care se inchina catre athos: "De la Muntele Athos, preotii au trimis un mesaj catre romanii ortodocsi prin care sunt avertizati de instalarea unui guvern mondial al masoneriei care va fi condus de catre anticrist"
  pe romaneste de la sfarsitul lumii mayas la cultivarea unei politici a fricii de catre grecii de la athos asupra crestinilor diletanti din romania
  fraieri se gasesc oriunde, dar fraieri gata sa stea in frig pentru cipuri mai greu :) eu vreau sa imi pun cip ca sa nu mai dau spaga la primarie, ca sa nu mai se uite urat la mine vinzatoarea de bilete, ca sa nu mai aiba functionarul pubic posibilitatea sa imi faca o zi de kkt
 • 0 (2 voturi)    
  Tatal nostru (Luni, 2 februarie 2009, 21:16)

  ZION [utilizator]

  Tatal nostru
  Care esti in ceruri
  Sfinteasca-se numele Tau
  Vie imparatia Ta
  Faca-se voia Ta
  Precum in cer asa si pre Pamant
  Painea noastra cea de toate zilele
  Da-ne-o noua astazi
  Si ne iarta noua gresalele noastre
  Precum si noi iertam gresitilor nostri
  Si nu ne duce pre noi in ispita
  Ci ne izbaveste de cel rau
  Ca a Ta este imparatia
  Slava si puterea
  In numele Tatalui
  Al Fiului
  Al Sfantului Duh
  Amin.
  • 0 (0 voturi)    
   tatal vostru (Marţi, 3 februarie 2009, 18:56)

   mikidutza [anonim] i-a raspuns lui ZION

   allah akbar! la sanatoriu cu voi, delirantilor!
 • -2 (2 voturi)    
  simbol (Luni, 2 februarie 2009, 22:32)

  conta [anonim]

  666 Cheltuieli cu dobanzile, dpdv contabil, vezi planul de conturi. in acest caz nimic mai mult, si sigur nu a facut anticrist planul de conturi. hai sa nu asimilam aceasta manifestare a unor nebuni cu religia, nu au nimic in comun......
 • +2 (2 voturi)    
  Pasapoarte cu Cipuri (Luni, 2 februarie 2009, 23:36)

  Mihai [anonim]

  Sminteala ? Cititi mai jos:
  Oamenii nu cunosc adevaratele dedesubturi ale conspiratiei masonice mondiale de a subjuga intreaga umanitate si a detine un control total asupra oamenilor.Scopul lor este sa implanteze un cip in fiecare om si sa il distruga total din punct de vedere social. Ce a facut securitatea romana e nimic fata de aceasta supraveghere diavoleasca.
  Accesati pe youtube sit-ul de mai jos si auziti cum masonul Nick Rockfeller incearca sa il recruteze pe regizorul filmului Trading Places in elita masonica promitindu-i un cip special. Oricine protesteaza in vreun fel are cipul dezactivat si toate conturile lui din banca sint sterse, ca un prim exemplu.

  http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA

  http://land.netonecom.net/tlp/ref/vk2k.shtml
 • +2 (2 voturi)    
  impotriva cipurilor (Luni, 2 februarie 2009, 23:41)

  zmy [anonim]

  nu inteleg cum multi care au postat comentarii si se cred intelectuali si i pas cu stiinte chiar nu constientizeaza ca implementarea cipurilor e o masura de supravegere si control a maselor, oare ce inseamna "globalizarea", chiar nu putem intelege aceste lucruri, oare nu putem vedea ca ni se ingradesc libertatile si ni se incalca drepturile prin implementarea acestor cipuri, de ce nu am fost intrebati daca suntem de acord cu ele, pentru ca suntem o tara pe care se fac tot timpul experimente.
  pe internet circula o petitie impotriva acestor cipuri, iar cei care doresc o pot semna.
 • 0 (2 voturi)    
  Pocaiti-va ca vin peste voi! (Marţi, 3 februarie 2009, 9:15)

  Satana [anonim]

  Bai, enoriasilor, fiti de veghe ca m-am bagat peste tot. sunt in cipuri, tramvaie, trenuri, in televizor, in calculatorul pe care tocmai ce-l folositi, in masinile cu care mergeti...am aranjat cu masonii, conspiratia e gata, vin si va iau cu lopata. va bag la smoala, necredinciosilor! si va distrug biserica, neam, traditii, tot ce v-a lasat bunul Dzeu! veti scapa doar daca veti canta cu totii, pe 7 februarie, la ora 22.00 refrenul : "Nu mi-e frica, nu mi-e frica de Bau-Bau/nu mi-e frica, nu mi-e frica de Bau-Bau!" hai, apucati-va de repetat ca daca nu-mi place cum suna ati dat de Dracu'!
 • 0 (2 voturi)    
  Prostie (Marţi, 3 februarie 2009, 9:45)

  Anna [anonim]

  Oamenilor asta le lipseste o doaga...sau mai multe...
 • 0 (2 voturi)    
  antihrist (Marţi, 3 februarie 2009, 10:24)

  marius [anonim]

  ma asteptam la mai mult de la un teolog ortodox.
  Mai intrebati si alte culte crestine ce parere au.
  Antihrist insemna simplu impotriva lui Hritos si trebuie sa fie un om cum a fost si Iisus.
  Problema din Apocalips se refera la un semn pe frunte si pe mina si are legatura cu inchinarea .Adica cui te supui ?Lui Dumnezeu sau lui Satan. Problema va fi doar cind cineva sau o organizatie sau stat va vrea sa te controleze ,sa te supuna sa faci ceva impotriva vointei tale ,in mod specific inchinarii . Ar trebui sa reciteasca cu atetie cele 10 porunci. Acolo exista un singur semn exterior in ce priveste inchinarea ,in porunca a patra care vorbeste de ziua a saptea. Va las sa mai studiati cu atentie apocalipsa si nu uitati ca Biblia se adreseaza sufletului si persoanei individuale.
 • +1 (1 vot)    
  Grav (Marţi, 3 februarie 2009, 13:36)

  Alex [anonim]

  Ce e cel mai grav din toata povestea asta e ca daca ne uitam la la comentariile anti-manifestatie observam ca nu se bazeaza pe vreun fapt sau analiza ci pe propaganda anti-crestina cu care le-a fost spalat creierul de aceiasi "papusari" care doresc sa implementeze si sistemul.

  In realitate, autorii nu par sa cunoasca PROBLEMA IN SINE nici din punct de vedere tehnic, nici politic, nici religios pentru ca nu aduc nimic faptic in comentarii, nici un argument, ci o simpla colectie de invective vis-a-vis de o tema pe care o trateaza "by default" cu dispret, fara se se mai oboseasca sa o cerceteze in fapt. Oamenii acestia par sa fie "programati", sa emita doar prejudecati create de propaganda.

  Toate comentariile depre obscurantism si ignoranta mi se par adevarate, dar in legatura cu ei insisi.
  • 0 (0 voturi)    
   "programati" (Marţi, 3 februarie 2009, 20:45)

   Alex [anonim] i-a raspuns lui Alex

   -atat tu cat si cei care habar nu au ce spun de acolo din piata sunteti programati sa nu ganditi?tu esti cel cu barba si cu pictura aia din mana?
   asa arati dupa cum te manifesti.insa chestia cu "by default" arata ca nu nu ti-au dat tuleele,deci nu ai barba.minte,nici atata.si by default ai nevoie de creer.
   -Dumnezeu sa te aiba in paza,caci mare este imparatia Cerului...
 • +1 (1 vot)    
  anonimii (Marţi, 3 februarie 2009, 17:00)

  nartip [anonim]

  -Dai si fugi sau bagi capul in sac mai anonimule.Spui ce-ti trece prin cap,dar ca anonim.Emiti pretentii si nu stii ce spui.Si eu te intreb:dar tu?Dar voi?
  -AI VAZUT in gloata aceea vreun academician sau scriitor sau intelectual care sa-si spuna parerea sau sa-i lamureasca pe oamenii aceia despre ce este vorba in fond?Cumva ala in sutana era Liiceanu.sau Patapievici sau...poate erai tu anonimule?
  • 0 (0 voturi)    
   artip [anonim] (Marţi, 3 februarie 2009, 17:40)

   Alex [anonim] i-a raspuns lui nartip

   mai dragutzule, esti complet ridicol fiindca postezi deasemenea ca anonim ... deasemenea esti ridicol fiindca din postul tau reiese ceea ce vrei sa ascunzi si anume vorbesti din lozinci, nu din fapte:

   pe baza a ce faci afirmatia ca nu erau intelectuali printre protestatari?

   de unde cunosti tu profesiile tuturor celor care au fost acolo?

   este evident: fiindca asa ti s-a spus la sedintele de spalare a creierului despre care vorbeam mai sus.
   • 0 (0 voturi)    
    creeri (Marţi, 3 februarie 2009, 20:17)

    anonimii [anonim] i-a raspuns lui Alex

    -Ai perfecta dreptate.Cu creerii tai stii tot.Si acum vad ca chiar esti ala care vorbea la microfon.Alea da lozinci.Nu presupun nici-un strop de gandire si nici de creer sanatos.Maimute urlatoare,sau draci in sutana?Din care "grupa de glumeti"faci parte?
    -Despre eveniment in sine poti spune ceva?NU.Nu ai cu ce.Asa reese din cum te "afisezi" pe "strada asta".Liber la urlat,dar si la gandire corecta ,sanatoasa.Cum dovedesti ca esti in stare?Daca nu esti "spalat"la creeri cum spui ca din realitate.Sau erai acolo tu Liicene mascat?
   • 0 (0 voturi)    
    creeri (Marţi, 3 februarie 2009, 20:30)

    mai dragutzule [anonim] i-a raspuns lui Alex

    -sa traiti tov.prim secretar.nu mai insistati ca ala este individul dupa care alergai cu doasaru sa-l faci membru ca sa-ti intre in fabrica de spalat la bibilica si nu l-ai prins si ai suspendat sedinta din lipsa de "matereal".si nu ai mai apucat ca a venit tambalau din decembrie 1989 si ai ramas fara organe...al dvs.subaltern care va ducea pixul si scria procesu verbal,

    limbric
  • 0 (0 voturi)    
   Calm, calm (Marţi, 3 februarie 2009, 23:33)

   Cristian [anonim] i-a raspuns lui nartip

   Putini dintre voi stiu ca orice cod de bare de pe orice produs din orice hypermarket contine deja ca si caractere de reper trei de 6: unul la inceput, unul exact la mijloc si unul la sfarsit.

   Uitati-va pe orice cod de bare si veti vedea 3 grupuri a cate 2 linii subtiri, un pic mai lungi decat celelalte: un grup la inceput, unul la mijloc, unul la sfarsit. Sub niciunul nu e scrisa cifra 6; dar sunt identice intre ele si identice cu cele 2 linii care codifica 6.

   Intrebati-va ce semnificatie poate avea aceasta. Iar pe cei care se cred destepti iar pe mine ma cred prost, ii intreb: de ce drept caractere de control nu au fost folosite alt tip de linii, care sa nu reprezinte cifra 6? Doar asa, ca sa avem noi despre ce vorbi?

   Calm: cele 3 caractere se vor afla peste tot. Oamenii care se cred destepti or sa fie foarte linistiti: cu ce ii deranjeaza pe ei? Iar pe noi care ne punem intrebari or sa ne creada tot prosti; ca asa e in vremuri nebune: se inverseaza valorile.
 • 0 (0 voturi)    
  cipul 666 (Marţi, 3 februarie 2009, 19:56)

  senea [anonim]

  eu cred ca oamenii destepti si cu frica lui dumnezeu niciodata nu vor accepta aceste prostii pentru ca pina la urma in spatele la 666 se ascunde satana
  • 0 (0 voturi)    
   666 (Marţi, 3 februarie 2009, 20:32)

   alex [anonim] i-a raspuns lui senea

   -asa este dar asta cu numele de Alex nu stie sa numere pana la 666 si daia se sperie.ce sa-i facem?sa traiasca si el ca pare a fi om,dar dupa cum gandeste....

   Alex fiul
 • +1 (1 vot)    
  articol tendentios/ evita dezbaterea onesta (Marţi, 3 februarie 2009, 21:14)

  sorin [anonim]

  0. Insistati asupra celor care exagereaza,
  si cautati sa transmiteti ideea
  ca doar cei neinformati - si mai ales cei fara
  educatie tehnica, sunt anti-cipuri.
  Anti-cipuri sunt si oameni cu doctorate in domeniu
  tehnic, OK?

  1. tehnic vorbind, cipurile nu adauga mult din punct de vedere al securitatii. Informatia din ele e mai usor
  de schimbat fara urma, fata de cea de pe hartie.
  asa ca nu vom trai intr-o tara mai sigura,
  ci intr-una in care oamenii cinstiti vor fi mai usor
  de urmarit/controlat.

  2. juridic/moral vorbind, se incalca drepturile noastre
  fundamentale. Nu va deranjeaza, ieuropenilor?

  3. crestineste, iarasi sunt motive de ingrijorare,
  deoarece anomaliile recente nu au o motivatie
  obiectiva: din 6 carduri de banca peste care m-am uitat recent [apartinand prietenilor, nu sunt hot
  de carduri sau spargator de bancomate],
  5 aveau cel putin 3 de 6, iar al saselea card
  avea 3 de 9. Probabilistic vorbind, sansele de
  a se intampla asta sunt sub unu la mie!
  Iar cat priveste cipurile, iarasi nu se justifica
  TEHNIC introducerea lor, asa ca ce sa mai vorbim...
  • 0 (0 voturi)    
   Vorbitul in cunostinta de cauza (Marţi, 3 februarie 2009, 22:08)

   Cu tot respectul [anonim] i-a raspuns lui sorin

   - In comentariile mele trimeteam la explicarea lucrarii in sine,legatura sau ne legatura cu religia si la ce sa protesteze omul in general.Fiecare are dreptul sa protesteze la ce doreste,insa miscarea de masse organizata de catre anumiti indivizi nu descurca itele.
   -Si de ce se duce discutia si protestul in plan religios si nu stiintific,economic,financiar,etc.?Ce cauta cel in sutana acolo?Dar acei oameni scosi prin indemnul preotilor in strada,fara ca ei sa stie macar despre ce este vorba?
   -De aceea doresc ca si oameni "cu carte"sa vorbeasca despre acel CIP,ca cel care nu stie sa nu tremure de frica apocalipsei ca asa i-a spus un tarcovnic.Daca cei multi de acolo ar fi stiut despre ce si cu ce se "mananca"acel CIP,nu s-ar mai fi aflat acolo,stiind ca se supun ridicolului.
   -Nici eu nu gasesc ca este neaparata nevoie de frica de siguranta cu acel CIP,ci doar ca se pot stoca mai multe date necesare pe un spatiu mic,necesare in caz de accidente,disparitii,cataclisme,etc.
   -Avand grupa de sange,poti da primul ajutor accidentatului,in timpul cel mai scurt.Daca va fi acoperit de o avalansa,poate fi detectat cu mijloace moderne mai repede.Si multe altele.Si cand s-a produs curent electric prima oara se spunea ca este necuratul,iar azi ne "certam"aici cu ajutorul lui.
   -Cand am dus acasa primul tranzistor,bunica spunea ca este "ucigal toaca"iar cazand la pat si ne mai putand merge la biserica,prindeam Vaticanul si se inchina la "ucigal".Discutia pe aici ar trebui sa se invarta si nu la catalogari,aprecieri,insulte...-=
   -Si daca tu ai dreptul sa te exprimi protestand,am si eu dreptul sa protestez la protestul tau...
   Cu respect,
   naucul, (pentru carcotasi)
 • 0 (0 voturi)    
  Praf in ochi (Miercuri, 4 februarie 2009, 12:58)

  R. [anonim]

  Articolul e praf in ochi. Se ridiculizeaza religia si punctul ei de vedere iar totul are o nuanta amuzanta. Atentia e abatuta de la subiectul principal. Mi-e sila de ¨desteptii¨ care pica in plasa si rad.
 • 0 (0 voturi)    
  cip difera de 666 (Duminică, 22 februarie 2009, 15:18)

  comanici [anonim]

  avem de-a face cu niste cretini indoctrinati de niste vorbe. nr fiarei? cine a stabilit ca acesta e nr fiarei,cum poate demonstra asta? si daca fiara exista pt ce motiv preotii nu o gonesc (ca doar pt asta exista preoti)? acum cind se produce o apropiere binevenita intre ortodoxism si restul cultelor, noi orodocsii nu ne intelegem intre noi (biserica din romania cu biserica din rusia sovietica,de exemplu). catolicii au purces la "specializarea" unor preoti pt slujbele de exorcisare (si ele sint necesare si au efectul pozitiv dorit) iar noi interzicem aceste slujbe (le acceptam doar pe 1 ianuarie, de sf.vasile, cind 90 din popi vin cu sarmalelele si spritul in nas si nu dupa post de macar 24 ore). si pt asta istericii nu mai protesteaza. tot asa cum nu protesteaza cind te duci la biserica, vrei sa dai o liturghi,un pomelnic,un acatist, vrei sa faci o anumita slujba si nu poti daca nu dai popii banii ce-i cere fara a ti se elibera chitanta. sau cind aprinzi luminari pt cei morti si cei vii si, imediat dupa ce te-ai indepartat, aceste luminari sint stinse ,adunate la sac si predate pt confectionarea altor luminari ce se vor vinde fara evidente contabile. si tot istericii astia nu protesteaza ca ,desi, preasfintitul patriarh daniel a interzis vinzarea de obieste de cult ce nu provin din unitati subordonate patriarhiei, acest obicei e in floare. si tot acesti "credinciosi" inchipuiti nu protesteaza si nu fac liste pt a cere ca preotii parohi sa puna in aplicare ceea ce au zis sfintul sinod, preafericitul patriarh si regulile bisericii ortodoxe :ajutorarea oamenilor nu doar cu cuvintul ci si cu fapta (un epitrop declara in trufia lui ca biserica trebuie sa se implice doar in predici, nu si in fapte. e pacat pt cei 10% (asa am cuantificat eu fata de fetele bisericesti ce le cunosc) sa fie judecati cum nu trebuie. dar preotul de azi se aseamana cu activistul pcr de ieri: nu ma judeca tu pt ca ma judeca dumnezeu/partidul. va astept la discutii
  • 0 (0 voturi)    
   CIP (Duminică, 22 februarie 2009, 16:14)

   nartip [anonim] i-a raspuns lui comanici

   -De acord cu dvs..Vad insfarsit ca mai exista si altii care gandesc ca mine-sau eu ca ei-,adica in mod normal,realist.Daca nul inventau pe anticrist cu cine ar mai fi avut ei de luptat si in numele cui sa mai manipuleze "prostimea"?
   -Aceea este forma arhaica pentru "arhaici"dar cei moderni au inventat si au stimulat terorismul,pe Al Qaida acela,etc.Unii au incercat cu societatea de vis a omenirii,comunismul.Si e dureros ca daca nu intri in turma dornica de manipulare/minciuna,esti de partea anticristului si dispus sa fii distrus tu snuprostii.
 • 0 (0 voturi)    
  protestatarii (Joi, 26 februarie 2009, 11:31)

  nartip [anonim]

  -Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac si ce spun.Majoritatea nici de ce se afla acolo.Iar unii-senili si bolnavi-cred ca li se da de pomana ceva...
  • 0 (0 voturi)    
   Tareeee!!! (Joi, 26 februarie 2009, 13:23)

   TNT [anonim] i-a raspuns lui nartip

   Lol , nu exista revista de umor , nici chiar "Turnul de Veghe" sau "Treziti-va" care sa aibe atitea perle cite am citit aici : ayatholah - bey big brother- sarmale cu cip- 666 cod de bare pe cordeluta maicutelor si restul discutiilor .
   Super Tare!!!
   • 0 (0 voturi)    
    raspuns pt addy (Vineri, 27 februarie 2009, 13:10)

    liviu25 [anonim] i-a raspuns lui TNT

    addy tata citeste mai bn noul testament din biblie apoi vb pe site ul asta ca faci mare pacat si te bate dumnezeu.una a umbla pe un calulator care o fi avand si semnele necuratului si alta e sa iti fac i pasaporte cu semnul fiarei
    si sa te controleze sa faci ce vrei u.dumnezeu ne facut sa fim liberi ce incearca ei sa faca .......... ? urmatorul pas vor sa pune cipuri in mina sau pe frunte chipurile ca sa nu mai fie atata infractiuni etc dar in realitate ei vor sa ne faca legume din surse sigure vor sa manipuleze omul cum vor ei informativa fratilor si nu permiteti pasapoartele alea biometrice niki cipurile implantate in frunete sau pe mina
 • 0 (0 voturi)    
  pasaportul biometric (Duminică, 1 martie 2009, 15:49)

  Florin [anonim]

  In legatura cu nr 666 de pe pasaport as dori sa citez 2 versete din Biblie,iar cei intelepti le vor pricepe; Apocalisa cap13,vers17-18---SI NIMENI SA NU POATA CUMPARA SAU VINDE FARA SA AIBA SEMNUL ACESTA,ADICA NUMELE FIAREI SAU NUMARUL NUMELUI EI.18.AICI ESTE INTELEPCIUNEA.CINE ARE PRICEPERE SA SOCOTEASCA NUMARUL FIAREI,CACI ESTE UN NUMAR DE OM.SI NR EI ESTE 666.
  • 0 (0 voturi)    
   Respingeti cu infiorare stampila 666 (Marţi, 3 martie 2009, 13:12)

   Elisabeta Branoiu [anonim] i-a raspuns lui Florin

   Iubiti frati romani,Sfant popor al Marelui Dumnezeu din ceruri, luati aminte constietizati pe toti si slvati cat puteti din milioanele de vieti?!!! Cititi cartea postata pe saitul:www.agonia.ro
   http://www.agonia.ro/index.php/author/0026738/Branoiu_Elisabeta Pag. 1
   Cel putin de la fragmentul 7 incolo. Nimeni sa nu-L puna pe Dumnezeu la incercare, ca nu e de ignorat Cuvintele Lui din continutul acestei carti.
   Asa sa ne ajute Dumnezeu!
 • 0 (0 voturi)    
  salut (Vineri, 6 martie 2009, 2:54)

  ionel [anonim]

  Dumnezeu sa ne bine cuvanteze si sa ne ierte atat pe cei credinciosi cat si pe pacatosi Dumnezeu sa le dea minte celor ce nu cred in el, eu va spun tuturor sa ne rugam lui Dumnezeu si sa nu ne lepadam de numele lui in numele tatalui al fiului si al sfantului duh AMIN. Ionel 23 ani din bucuresti
  • 0 (0 voturi)    
   lui ionel (Vineri, 6 martie 2009, 12:01)

   nartip [utilizator] i-a raspuns lui ionel

   -roagate copile ca se vede ca ai mare nevoie.pana la varsta asta nu ai inteles nimic din jurul tau.eu cred insa ca tu nu ai doar 23 de ani ci ca esti vreun tarcovnic naravas.oricum,roagate ca poate iti va fi mai bine,dar nu faci nimic doar cu rugaciuni,
   -pana si Dumnezeu se zice ca iti da dar nu-ti baga si in traista,dovada a inexistentei materiale a ajutorului respectiv.el este numai duhovnicesc,gandire pozitiva care sa te aduca intr'o stare sufleteasca mai buna in lupta pentru viata.invata sa faci ceva care sa-ti aduca foloase materiale,prin munca cinstita,pentru ca rugaciunea singura nu tine de foame si de frig.
   -Sa ai noroc si sanatate,
   nartip
 • 0 (0 voturi)    
  bla vla (Duminică, 15 noiembrie 2009, 19:27)

  cineva [anonim]

  ma ia nu va mai luati de religia mea (sunt ortodox) adevarul despre preoti e adevarat intr o oarecare masura dar ce este spus in aceasta religie e ceva bun asa ca ciocu mic si pace


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by