Sezonul estival ar trebui sa inceapa odata cu Sarbatorile Pascale si sa se incheie cel mai tarziu in luna noiembrie, astfel incat perioada in care romanii merg pe litoral sa se prelungeasca, este de parere ministrul Turismului, Elena Udrea.

“Incercam sa deschidem sezonul odata cu Sarbatorile pascale, vrem sa facem activitati, sa organizam spectacole, festivaluri chiar de la Paste, pe litoral, in Mamaia si in sudul Constantei, la Mangalia, un program pe care il vom promova la nivel international prin minister", a declarat Elena Udrea, citata de NewsIn.

"Vom incerca sa aducem si turisti straini care vor sa vada traditiile romanesti legate de Sarbatorile Pascale. Incercam astfel sa ii ajutam pe cei care au activitati legate de turism, pe litoral”, a adaugat Elena Udrea.

  • Elena Udrea vrea si complex balnear in nordul Bucurestiului

Ministrul Turismului declarare, miercuri, ca ministerul pe care il conduce s-ar putea implica in construirea unui complex balnear in nordul Capitalei, pentru a exploata izvoarele termale din nordul Bucurestiului.

Elena Udrea adaugase ca studiul de fezabilitate pentru construirea complexului ar putea fi realizat in maximum o luna, insa numai dupa aprobarea bugetului Ministerului Turismului.