Filmul 'viteaza mare in oras' a fost postat pe youtube.com, acum cateva zile de o tanara si este intitulat simplu 'io si varu'. In film se vad treceri de pietoni, dar si un vehicul de transport, probabil s-a filmat undeva spre iesirea din oras. Pe GPS-ul autovehicului apare str. Mihai Viteazu, remarca un cititor (astfel de strazi exista in mai multe orase, ca Timisoara, Sibiu, Brasov, Targu Mures etc.- n.r.) Fara alte comentarii.

Altii se lauda, tot pe youtube, cu 250 Km/ora in afara localitatii. Acest film a fost incarcat pe youtube in august 2008, insa cititorii semnaleaza ca, in realitate, filmul e mai vechi, inca din 2006 [vezi aici] . Acest clip a fost filmat pe el pe bucata de DN1 dintre Ploiesti si Campina..., remarca un cititor.

UPDATE:solutii propuse de cititori: camere video montate pe toate arterele principale; proba psihologica mult mai dura

Cititorii povestesc

  • Iesirea din ploiesti spre campina. Accident pe care l-am vazut la cel mult un minut dupa ce s-a petrecut; un tembel cu carnetul luat de o zi intra pe contrasens; trei morti, un ranit grav. Stirea e ca suntem o tara unde soferii se dau mari smecheri pe sosele si omoara oameni nevinovati. Si se lauda cu asta pe youtube. Asta e stirea. Mult prea blanda proba psihologica, parerea mea. Trei sferturi din tinerii soferi din ziua de azi ar trebui sa aiba interdictie legala sa se apropie de orice tip de vehicol cu motor.