Doi tineri care circulau cu motocicleta au fost raniti, sambata seara, de masina jurnalistului Cornel Nistorescu, anunta Realitatea Tv. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Lascar Catargiu din Capitala.

Jurnalistul, care se deplasa dinspre Piata Victoriei spre Piata Romana, a intors masina pe scuarul de pe mijlocul drumului, exact pe trecerea de pietoni. Fara sa se asigure, acesta a intrat pe sensul opus, lovind in plin motocicleta.

Potrivit primelor informatii, starea celor doi raniti este grava. Ambii au fost transportati la spitalul Floreasca, tanara cu fractura de bazin, iar tanarul cu hemoragie interna.

Timp de 20 de minute pana a venit salvarea si inca 40 minute cat au durat cercetarile la fata locului, Cornel Nistorescu nu s-a dat deloc jos din masina implicata in accident pentru a se interesa de starea tinerilor aflati pe motor.

Jurnalistul a fost testat cu etilotestul, dar alcoolemia lui era zero. Politia rutiera a demarat o ancheta pentru a vedea ce pedeapsa merita soferul vinovat.

Gasiti mai multe informatii si poze de la locul accidentului pe forumul motociclism.ro.

A mai scris despre accident si Zoso.ro

Citeste si Cornel Nistorescu (de Dan Selaru).

* Jurnalistul Cornel Nistorescu nu a mai participat, duminca seara, la emisiunea "Realitatea Politica" (RealitateaTV), unde este invitat permanent.