Ambasada Romaniei in Spania nu a primit, pana in prezent, nicio informare ca printre victimele accidentului aviatic de la Madrid, care s-a soldat cu 153 de morti si 19 raniti, s-ar afla si cetateni romani, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, reprezentanti ai misiunii diplomatice romanesti in Spania.

"Pana in prezent, nu avem nicio informare ca printre victimele accidentului de la Madrid s-ar afla romani", au precizat reprezentantii ambasadei.

Pe lista pasagerilor cursei Spanair care s-a prabusit, miercuri, la ora 14:45 (15:45, ora Romaniei), la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul Barajas, se regaseste si un nume care pare romanesc, Carmen Ciprian.

Potrivit reprezentantilor Ambasadei Romaniei in Spania, numele afisat pe site este incomplet. Persoana respectiva se numeste Maria del Carmen Ceprian si nu este de nationalitate romana.

Accidentul este considerat cea mai grava catastrofa aeriana din ultimii 25 de ani din Spania. Potrivit bilantului oficial prezentat de ministrul pentru infrastructura, Magdalena Alvarez, 153 de persoane au murit, iar alte 19 sunt ranite, dintre care doua nu au fost identificate.