412 candidati care au participat la examenul de titularizare pentru un post de profesor in Bucuresti, adica peste 18% dintre cei inscrisi in concurs, au obtinut note mai mici de 5 si vor putea participa doar la concursurile pentru suplinire organizate de inspectoratele scolare pe 22 august. Dupa afisarea rezultatelor finale, pe 25 iulie, candidatii care au trecut examenul vor fi repartizati computerizat pe posturile vacante.

Rezultate si mai slabe decat in Capitala s-au inregistrat in judetul Suceava, unde mai mult de jumatate dintre cei care s-au prezentat la examen, respectiv 57,3%, nu au obtinut un post de titular din cauza ca nu au reusit sa ia note mai mari de 7. Si la Botosani, un sfert dintre cei care s-au prezentat la concurs au picat examenul de titularizare, potrivit Realitatea Tv.

Conform unui centralizator al Inspectoratului scolar al Municipiului Bucuresti, 836 de candidati au luat note între 5 si 5,99, iar alti 1.008 candidati din totalul de 2.256 au luat note peste 7. Toate posturile care ramân neocupate dupa data de 30 iulie vor fi afisate pentru urmatoarele etape ale miscarii personalului, anunta Antena 3, care citeaza agentia Rompres.