Sfarsit de saptamana aglomerat pe litoralul Marii Negre. Plajele, terasele si parcurile de distractie au fost luate cu asalt de cei 50.000 de turisti care se afla în acest moment pe litoral, anunta Rador.

Pe langa statul la soare sau baile in mare, turistii au la dispozitie si autobuzele supraetajate. Pentru cei care iubesc caii putere, la Mamaia s-a deschis o expozitie de masini exotice, care a transformat centrul statiunii într-un loc de pelerinaj. Pe turisti ii asteapta si Delfinariul din Constanta, cu expozitii de reptile vii sau acvarii cu rechini si pesti piranha.

Seara, turistii pot invata tango argentinian chiar de la profesionisti, pentru ca pe litoral s-a deschis seria spectacolelor de tango. Acestea au loc pe scena piatetei din zona Cazino Mamaia, unde turistii si constantenii pot urmari un spectacol de tango argentinian sustinut de doua dansatoare si doi dansatori, de o cantareata si de un dirijor, toti veniti din Argentina.

Sporturile nautice sunt si ele la mare cautare zilele acestea pe litoral. Preferate sunt plimbarile cu catamaranul, cu hidrobicicleta, cu banana, cu barca sau cu skyjet-ul.