Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Capitala, incepand de luni, 7 iulie, pana pe 10 octombrie, pentru desfasurarea lucrarilor de reabilitare a strazii Berthelot, informeaza Primaria Municipiului Bucuresti, potrivit Mediafax.

In perioada 7 iulie - 16 august, circulatia va fi inchisa intre strazile Berzei si Popa Tatu, soferii avand la dispozitie rutele ocolitoare Popa Tatu - Mircea Vulcanescu - strada Berzei. Intre 18 august si 6 septembrie, circulatia va fi inchisa intre strazile Popa Tatu si Luigi Cazzavillan, conducatorii auto avand la dispozitie rutele ocolitoare pe strazile Luigi Cazzavillan, Mircea Vulcanescu si Berzei.

Intre 8 septembrie - 10 octombrie nu se va circula pe portiunea cuprinsa intre strazile Luigi Cazzavillan si Constantin Budisteanu, soferii avand la dispozitie rutele ocolitoare pe strazile Budisteanu, Vulcanescu si Berzei, dar si pe strazile Berzei, Stirbei Voda si Luterana.

In perioada cuprinsa intre 14 iulie si 8 august, pe portiunea dintre strada Constantin Budisteanu si Calea Victoriei, se circula pe cate o banda a sensului liber de lucrari, la fel si intre 18 si 29 august, pe portiunea Calea Victoriei - strada Luterana, si intre 8 si 19 septembrie, intre strazile Luterana si Constantin Budisteanu.