Biroul Permanent al Senatului a aprobat marti amenajarea Salonului Rustic si transformarea acestuia in restaurant. De asemenea, Senatul va investi bani si in modernizarea liftului din fata cabinetului lui Nicolae Vacaroiu. Camera Superioara a Parlamentului va investi pentru efectuarea lucrarilor suma de 7.667.000 lei noi.

Senatorii s-au plans la forul de conducere ca nu au unde sa manace. Astfel, Biroul Permanent al Senatului a decis sa vina in ajutorul acestora si sa transforme sala denumita Salonul Rustic in restaurant. De asemena, in costul investitiilor este inclusa si modernizarea liftului care il transporta pe seful Senatului, Nicolae Vacaroiu. Mai exact, liftul din fata cabinetului acestuia va fi amenajat corespunzator.

Cele doua proiecte fac parte din planul de investiti propus de conducerea Senatului pe anul 2008 si cuprinde amenajarea unor noi spatii de lucru si depozitare (magazii si arhive), precum si finisarea fatadei la unul dintre corpurile cladirii.

Cheltuielile pentru toate aceste investitii se ridica la suma de 7.667.000 lei noi si vor fi efectuate in perioada vacantei parlamentare.