Un roman a fost arestat in Italia pentru uciderea unui cuplu de batrani, transmite canalul de televiziune Antena 3. Claudiu Stoleru, in varsta de 20 de ani, i-a ucis cu lovituri de ciocan pe cei doi dupa ce barbatul ii facuse avansuri repetate pentru a intretine raporturi sexuale.

Romanul a fost retinut in timp ce incerca sa plece cu vaporul in Sardinia si se afla in prezent detinut intr-o inchisoare de langa Roma.

Incidentul s-a petrecut saptamana trecuta in zona localitatii Verona. Cadavrele celor doi au fost descoperite ieri de catre nepotul lor, care a anuntat imediat politia.

Potrivit informatiilor, romanul, prezentat initial de presa din Peninsula drept "cetatean moldovean", si-a recunoscut fapta, afirmand ca italianul, proprietar al unui restaurant, ii facuse avansuri sexuale insistente.

In luna octombrie a anului trecut, un tigan din Romania, Nicolae Romulus Mailat, a fost arestat dupa ce a fost acuzat de uciderea italiencei Giovanna Regiani, la Roma.

Saptamana trecuta, un roman a fost arestat in zona Garii La Storta, din nordul Romei, pentru ca ar fi violat si injunghiat o tanara de 31 de ani.