Satul de intersectiile blocate zilnic, un sofer bucurestean a lansat o campanie on-line, sub sloganul "Eu nu blochez intersectia!". Campania a inceput pe 1 aprilie si s-a extins deja la nivel national. Dan Patzelt este un bucurestean care vrea sa ajunga mai repede si mai bine dispus acasa.

Cand si-a dat seama cat timp pierde in intersectiile blocate si ca nu va reusi niciodata sa ii explice soferului din spate de ce refuza sa inainteze in blocaj, si-a lipit pe spatele masinii un sticker: “Eu nu blochez intersectia!” .

“Campania a pornit dintr-o frustrare personala. Eu nu intru intr-o intersectie daca e supraaglomerata si nu reuseam niciodata sa ii explic soferului din spate ca mai bine astepti 5 minute sa se faca verde, decat sa stai 20 de minute blocat in centrul intersectiei.. Vreau sa transmit un mesaj de bun-simt soferilor pentru ca ei sunt singurii care pot schimba ceva. Daca mesajul ajunge la 200.000 de oameni, rezultatele se pot vedea in tarfic, pentru ca implicarea sociala se transmite”, a declarat Dan Patzelt pentru HotNews.ro.

Toti cei care sunt interesati sa participe la campanie primesc gratuit un sticker pentru masina lor. Dan a primit cereri atat din Bucuresti, cat si din tara, si organizeaza o sesiune de lipit stickere duminica, incepand cu ora 12:00.