1. Flash mob pro Teo Peter
Foto: Hotnews

Bloggerii romani au organizat joi dupa-amiaza un flash mob pro-Teo Peter in semn de protest fata de verdictul dat in cazul chitaristului roman.

Participantii la manifestatie au purtat tricouri albe inscriptionate cu rosu si au stat nemiscati timp de 5 minute in fata fantanii arteziene din Piata Universitatii.

2. Flash mob proTeo Peter
Foto: Hotnews
Mesajele lor s-au adresat atat autoritatilor americane, cat si celor romane: “For you Teo Peter = 16.000, for us = priceless! Pro Teo Peter”, “VanGoethem, need a new car? Pro Teo Peter”, “1 american server = $1.600.000, 1 romanian = $16.000! Pro Teo Peter”, “Fighting together? Why kill us then? Pro Teo Peter”, “American citizens? Priceless! For all the rest…there’s MASTECARD! Pro Teo Peter”, “Guvernanti romani, ei l-au aparat, voi de ce ati acceptat? Pro Teo Peter”.

Unul dintre organizatorii flash mob-ului, Adrian Cristea, a declarat ca a incercat sa ii reuneasca pe cei care nu sunt de acord cu decizia judecatorilor americani.

3. Flash mob proTeo Peter
Foto: Hotnews
El a afirmat pentru HotNews.ro ca este inacceptabil ca “viata unui om sa fie apreciata la valoarea unei Dacii Logan si ca soferul american sa fie declarat nevinovat”.

Adrian Cristea a mai spus ca cei prezenti acolo vor sa atraga atentia asupra nedreptatii pe care autoritatile americane au comis-o si ca spera ca manifestatia sa aiba efect.

Flash mob-ul este solutia la care sustinatorii lui Teo Peter au recurs dupa ce autoritatile au refuzat sa le aprobe "marsul tacerii".